Sorin Pușcașu, avertisment pentru Zanni după ce Faimosul a spus că el nu merita să fie la Survivor All Stars: "Pe mine nu mă are nimeni cu nimic la mână. Ai grijă pe cine acuzi!"

 Dumba Gabriela
.

Sorin Pușcașu a fost foarte deranjat de replica lui Zanni la adresa sa, respectiv că nu avea ce să caute la Survivor All Stars, ala că i-a oferit o replică dură. Deși a părăsit competiția, fostul Războinic încă mai duce un război cu actualii concurenți și, cu câteva zile înainte de finala Survivor All Stars 2024, a lansat un avertisment pentru Zanni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!!

A izbucnit un nou conflict la Survivor All Stars 2024, însă nu printre finaliști, ci între Zanni care se află încă în competiție și Sorin Pușcașu, eliminat din lupta pentru marele premiu. Fostul Războinic se declară foarte deranjat de jignirile pe care i le-a adus Zanni recent și i-a dat replica.

7a1e0774-d762-4144-b8ff-5480923af5ef7a1e0774-d762-4144-b8ff-5480923af5ef

Sorin Pușcașu, replică dură pentru Zanni, cu câteva zile înainte de finala Survivor All Stars 2024

Vizualizând acum episoadele la televizor și văzând la testimoniale ce a spus Zanni în lipsa sa, Sorin Pușcașu a făcut o postare dură pe rețelele de socializare. 

„Ai grijă pe cine acuzi, pe cine arăți cu degetul că s-ar putea să se întoarcă. Sunt colegi în echipă care poate nu au replicile la ei sau poate care uită anumite lucruri, dar mai sunt și eu printre ei și eu nu uit. Pe mine nu mă are nimeni cu nimic la mână, sunt drept, sincer și spun totul în față. Ai vorbit în ultimele două episoade doar despre mine, ai spus că nu merit să fiu în competiție, că mă protejează Iancu. Băi copile, hai să o luăm așa, când eram la Războinici am pierdut 4 jocuri de imunitate, din care am câștigat două colane', a declarat Sorin Pușcașu printr-un videoclip făcut pe rețelele de socializare. 

În continuare, Sorin a ținut să-i amintească lui Zanni și care a fost aportul său în emisiune, când a venit vorba de jocurile individuale, cât și despre cele de imunitate.

„La unificare, din 6 jocuri de colan am câștigat un colan, tu câte ai? Tu ești cel mai bun sportiv, dar nu ai câștigat niciun colan, ai câștigat puncte doar în jocurile de recompensă, ce e important în competiția asta? Dacă vrei să mai aducem subiecte de respect față de femei, oameni, o să aduc aminte doar atât. Dacă tu ai protejat în competiția asta pe Ștefania, Ana Porgras, că te-ai gândit la toată lumea… Dar în momentul în care le jigneai, atunci ce respect aveai? Zanni, tu competiția asta ai jucat-o strategic, dar tu ești același om, ba chiar mai rău decât ai fost în sezonul tău', a mai spus acesta.

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Ileana Badiu și soțul ei, Cătălin. De ce au avut 11 ani o relație la distanță

Citește și: Bolnavă de cancer, Kate Middleton vrea să participe la un eveniment tradițional, dar Prințul William se opune: „Dacă are aprobarea medicului ei, este hotărâtă să apară la acel eveniment'

Sorin Pușcașu consideră că Zanni i-a manipulat pe cei de la Survivor All Stars

Sorin Pușcașu a vorbit și despre modul în care Zanni i-ar fi manipulat încă de la încpeut pe cei din tabăra roșie, de la Survivor All Stars.

„Ai plecat cu strategie doar să manipulezi lumea, cu noi nu ți-a mers. Ți-a reușit să manipulezi oamenii de la Faimoși, de ce, cum, nu știu să zic. După ce tu ai pierdut duelul cu Ștefi să ajungă ea să ridice mâna să spună că vrea ea să plece acasă că tu meriți mai mult, ce? Ați înnebunit? Pe noi nu ai putut să ne manipulezi, eu eram junghiul, pentru că știai că eu vedeam manevrele tale. Tu nu ai nimic în afară de viteză, ești egal cu zero', a mai spus Sorin Pușcașu.

Înainte de a părăsi competiția, Sorin Pușcașu a mai avut un schimb de replici cu Zanni. Totul a pornit din momentul în care Zanni și-a arătat îndoielile cu privire la Iancu Sterp, care deține colanul de imunitate.

„Zi, măi, Zanni, ce supărare ai, pentru că ieri, când eram la masă, aici, s-a discutat frumos, toată lumea a fost elegantă. Chiar au spus toți că ce mișto e că înțelege toată lumea, nu e nicio frustrare, supărare', a spus Sorin.

„Ce vrei mă, vere? Vezi-ți de treaba ta. Ce te crezi, fratele lui Iancu Sterp? Ce-s cu vorbele astea?', a răspuns Zanni.

„Măi, ce ai pățit? Nu mai fi frustrat. Vezi? De aia meriți să te duci acasă. Ți-am mai zis și dățile trecute', a spus Sorin.

„Du-te la somn, că nu ai dormit bine', a răspuns Zanni. / „Sunt pe plan social și mai bine pe orice, decât tine', a spus la rândul lui Sorin.

„Păi normal că ești bine, când știi că ești undeva unde nu meriți să fii', a fost replica lui Zanni./ „Cine ești tu, ca să-ți dau eu ție explicații? De ce mă iei tu pe mine de sus?', a întrebat Sorin.

„Te iau de unde vreau eu', a comentat Zanni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton