Soțul lui Carmen de la Sălciua e implicat într-un nou dosar penal, după ce a fost acuzat de furt de energie electrică. Care e motivul: „Nu știu cum am ajuns inculpat”

 Radulescu Ruxandra
.

Soțul artistei Carmen de la Sălciua, implicat într-un nou dosar penal. Marian Corcheș, soțul artistei Carmen de la Sălciua, este chemat, luna viitoare, în fața judecătorilor, cu privire la un nou dosar penal. Soțul vedetei a fost trimis în judecată anul trecut pentru furt de energie electrică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Soțul artistei Carmen de la Sălciua, implicat într-un nou dosar penal. Marian Corcheș, soțul cântăreței Carmen de la Sălciua, încă așteaptă sentința în dosarul în care este acuzat de furt de energie electrică și pentru care a fost trimis în judecată anul trecut. Între timp, Marian Corcheș trebuie să răspundă în fața judecătorilor într-un nou dosar penal.

carmen-de-la-salciua-si-marian-corchescarmen-de-la-salciua-si-marian-corches

Soțul lui Carmen de la Sălciua e implicat într-un nou dosar penal, după ce a fost acuzat de furt de energie electrică

Soțul artistei Carmen de la Sălciua are de-a face cu încă proces penal, în care este citat luna viitoare. Marian Corcheș, soțul artistei Carmen de la Sălciua, este chemat în fața judecătorilor peste o lună, într-un proces în care un bărbat a contestat o ordonanță a Parchetului, de clasare a unui dosar. Alături de afaceristul Marian Corcheș sunt așteptați în fața instanței și alți doi bărbați din localitatea natală a lui Corcheș.

Citește și: Irina Rimes se mărită cu David Goldcher: „M-am gândit la trei nunți!”. De ce vrea cântăreața atâtea petreceri

Citește și: Soția lui Cocoș de la Călărași, după ce manelistul și-a lăsat amanta însărcinată: „A fost greu, nu am vrut să-l accept, nu am vrut să-l văd”

Citește și: Carmen Movileanu, vocea de la Teleenciclopedia, a împlinit 66 de ani! Cu ce s-a ocupat după ce i s-a luat postul de crainică TVR: „Ruperea mi-a indus o mare suferință”

Citește și: Ce relație are Luminița Anghel cu fiul ei biologic, Filip, și de ce nu apare la TV: „Este un copil nonviolent, care se ferește să pronunțe cuvinte vulgare și…' / EXCLUSIV

Cum a reacționat soțul artistei Carmen de la Sălciua, când a aflat că e trimis în judecată

Soțul artistei Carmen de la Sălciua a fost trimis în judecată anul trecut, pentru furt de energie electrică, și, la momentul respectiv, Corcheș a mărturisit că nu știa de existența dosarului penal.

Eu acum aflu, de la dumneavoastră. Nu știu cum am ajuns inculpat, fiindcă inițial a fost acuzată de furt o firmă pe care am deținut-o până acum doi-trei ani. Eu eram director la societatea respectivă. Firma am radiat-o și am crezut să s-a terminat cu dosarul de furt. Îmi amintesc faptul că, la momentul respectiv, am fost la furnizorul de energie electrică, am spus că achit prejudiciul, ca să renunțe la plângere, dar n-am avut cu cine să mă înțeleg… Aia e! O să iau legătura cu avocatul, să văd ce este de făcut…', a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, Marian Corcheș.

Care a fost decizia procurorilor cu privire la soțul artistei Carmen de la Sălciua

După ce au analizat probele strânse de procurori, judecătorii au decis:

„Constată legalitatea actului de sesizare a instanţei, a modului de administrare a probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală şi dispune începerea judecăţii împotriva inculpatului CORCHEȘ MARIAN SEPTIMIU – …., pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, prev. de art. 228 alin. 1, 3 Cod penal și folosirea de instalații clandestine pentru ocolirea echipamentului de măsurare a energiei electrice, prev. de art. 92 alin. 2 din Legea nr. 123/2012, cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal. Împotriva prezentei încheieri se poate formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare cu procurorul și părțile'.

Marian Corcheș, condamnat penal, după ce a condus beat

În 2019, când, conform anchetatorilor, ar fi fost prins furând curent, Marian Corcheș a fost condamnat penal, pentru că a condus beat.

Condamnă pe inculpatul CORCHEŞ MARIAN SEPTIMIU la pedeapsa amenzii în cuantum de 5250 lei stabilită prin înmulţirea unui număr de 150 zile amendă cu suma de 35 lei corespunzătoare unei zile-amendă pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Atrage atenţia asupra consecinţelor neexecutării cu rea-credinţă a pedepsei amenzii, respectiv înlocuirea pedepsei amenzii cu închisoarea. Obligă pe inculpat la plata sumei de 800 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare în favoarea statului, în care sunt cuprinse şi cheltuielile aferente urmăririi penale. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare', a fost hotărârea instanței

FOTO: iNstagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton