Soțul medicului Monica Pop a împlinit 76 de ani. De ce nu își mai serbează cei doi zilele de naștere: ”Anii de căsnicie îi sărbătorim între noi, în familie... ”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Soțul medicului Monica Pop a împlinit 76 de ani. De ce nu vrea să apară la tv și de ce nu își mai serbează zilele de naștere niciunul dintre ei. Vedeta a dezvăluit care este motivul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Soțul medicului Monica Pop a împlinit 76 ani. De ce nu vrea să apară la tv și de ce nu își mai serbează zilele de naștere niciunul dintre ei.

16037_285039068283171_39915994_n16037_285039068283171_39915994_n

Citește și: Ce spune Monica Pop despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: 'Niciun doctor din lume nu se bucură să aibă personalități pe masă…' Cum comentează intervențiile medicilor / EXCLUSIV

Citește și: Monica Pop trage un semnal de alarmă după lupta dură cu cancerul: „Nu m-am dus la timp la spital pentru că am zis că e colon iritabil. Aveam dureri așa de mari, că mi-a făcut morfină ca să poată să mă examineze”

Citeșye și: O macara video s-a prăbuşit în timpul festivalului Romanian Fashion Week, de la Iași, peste invitați. Două persoane au fost rănite

Citește și: Mihaela Borcea și Sorin Rap se logodesc la biserică, la 12 ani de la divorțul vedetei de Cristi Borcea. De ce nu vor să căsătorească civil: „Fără acte. Acestea…'

Soțul medicului Monica Pop a împlinit 76 ani

Monica Pop este un reputat medic oftalmolog și o prezență agreabilă pe micul ecran. Și dacă aceasta acceptă invitațiile posturilor de televiziune, nu același lucru se poate spune și despre soțul său, de profesie inginer. Mircea Pop a împlinit 76 de ani pe data de 26 mai, însă nici el, și nici apreciatul medic oftalmolog nu își mai serbează de ani buni zilele de naștere, ci doar anii de căsnicie. Vedeta susține că acesta a apărut o singură dată pe sticlă, în emisiunea Marinei Almășan.

'Soțul meu nu vrea să apară la tv. O singură dată a apărut într-o emisiune a doamnei Almășan, în rest niciodată nu a vrut. Și nu agrează deloc ideea să apară pe micul ecran, nici el și nici fiica mea. Deși, fiica mea ar trebui, dar nu vrea. Soțul meu este inginer chimist, este savant. Are premiul Academiei la 29 de ani. Este o personalitate a ingineriei chimice organice. Dar nu vrea să iasă niciodată la televizor.', a declarat Monica Pop, pentru viva.ro.

Monica Pop: 'În Ardeal nu prea se practică asta…'

Monica Pop susține că în zona Ardealului, de unde sunt ei, nu este la modă să îți serbezi zilele de naștere. Vedeta și soțul ei își mai serbează doar anii de căsnicie. Cei doi sunt împreună de 43 de ani.

'Nu mai serbăm demult zilele de naștere. Noi suntem în Ardeal și în Ardeal nu prea se practică asta cu ziua de naștere, la București este altceva. Când am venit de acolo nici măcar zodiile nu le știam. Vă rog să mă credeți.', a mai declarat Monica Pop.

'Avem 43 de ani de mariaj. Anii de căsnicie îi serbăm, dar așa, între noi, în familie, nu altfel.', mai spune reputatul medic, Monica Pop.

Monica Pop și soțul ei au împreună o fiică, pe nume Letiția

Monica și Mircea Pop s-au căsătorit în anul 1981 și împreună au o fiică de 36 de ani, Letiția, profesor de limba franceză la un liceu privat din Capitală. Ea este medic oftalmolog și cadru didactic universitar din anul 1983, iar el este cercetător științific în chimie organică.

La un moment dat, medicul oftalmolog Monica Pop a dezvăluit că întâlnirea soțului ei a fost esențială pentru ea și că a ajutat-o foarte mult din punct de vedere profesional.

„Noi nu am avut relații de genul ăsta, să ne impunem unul altuia ceva. El știa foarte bine că eu lipsesc mult de acasă. A fost o perioadă în care fiica mea era la o școală privată și știm prea bine că nu-i ușor, salariile medicilor sunt foarte mici.

Și făceam chiar și câte zece gărzi într-o lună pentru a putea s-o ținem la școală. Dar mie îmi și plăcea, am fost și sunt îndrăgostită de partea de urgență a meseriei ăsteia', a declarat Monica Pop, în trecut.

Ce salariu are soțul medicului Monica Pop, deși este cercetător de top

Mircea Pop este este Dr. Ing. chmist, cercetător științific în chimie organică. El este angajatul Centrului de Chimie Organică „C.D. Nenițescu’ care aparține de Academia Română.

Deși are o carieră de succes, soțul dr. Monica Pop are un venit de 3 ori mai mic decât cel al soției sale.

Potrivit unei declarații de avere făcută publică de Monica Pop în anul 2020, arată că soțul ei încasează lunat 5.000 de lei. Asta în timp ce salariul lunar al medicului oftalmolog este de aproape 15.000 de lei.

Monica Pop a fost diagnosticată cu cancer la colon. Medicul s-a operat de 6 ori

Medicul Monica Pop duce o luptă crâncenă cu o boală cumplită: cancerul. În urmă cu 10 ani, aceasta a fost diagnosticată cu această boală și a trebuit să treacă prin numeroase tratamente cu chimioterapie.

A dezvăluit că a trăit un șoc imens la aflarea veștii, după care au încercat-o fel și fel de sentimente: stres, spaimă, frică.

Monica Pop a fost supusă la mai multe intervenții chirurgicale și, deși inițial reușise să învingă cancerul, boala a recidivat. Însă, ea nu renunță și continuă tratamentele și lupta cu nemiloasa boală.

'Până acum am avut șase operații în lupta cu cancerul'. a spus Monica Pop.

Foto: facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton