Soția l-a convins pe Cătălin Zmărăndescu să participe la Survivor: "A insistat că am nevoie de..."

 Oana Pantazi
.

Chiar dacă este sportiv profesionist și viața lui a fost o continuă provocare, soția a fost cea care l-a convins pe Cătălin Zmărăndescu să participe la Survivor. Sportivul în vârstă de 48 de ani mărturisește că el nu era atât de sigur că trebuie să participe…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se spune că în spatele unui bărbat puternic stă întotdeauna o femeie și mai puternică și, drept, dovadă, iată că soția lui Cătălin Zmărăndescu este cea care l-a convins pe sportiv să participe la Suvivor. Pe 16 ianuarie se va da startul faimoasei competiții și toți concurenții așteaptă cu emoție primele confruntări. Zece zile mai târziu, pe 26 ianuarie, fostul luptător profesionist de arte marțiale mixte şi campion mondial şi European UFC va împlini 49 de ani chiar la Survivor, ceea ce înseamnă că este decanul de vârstă. Asta nu îl face însă un adversar mai puțin de temut.

catalin-zmarandescu-survivor-1-1catalin-zmarandescu-survivor-1-1

Soția l-a convins pe Cătălin Zmărăndescu să plece la Survivor

Mai sunt doar câteva zile până ce va începe faimosul show de supraviețuire de la PRO TV, iar soția lui Cătălin Zmărăndescu va trebui să se descurce singură cu cei doi copii ai lor în timp ce el va fi la Survivor. Fostul luptător nu are însă emoții în această privință.

„Luiza mi-a demonstrat și cât am fost plecat în Ferma că se descurcă fără mine. E o femeie puternică, știe ce vrea și ce poate. Așa că sunt absolut convins că totul va merge înainte foarte bine”, a spus cătălin Zmărăndescu pentru click.ro.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu a devenit tată pentru a patra oară! Soția lui a adus pe lume un băiețel

Citește și: Oana și Viorel Lis vor deveni părinți: „O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta'

Citește și: Andreea Tonciu, zilnic la spital înainte să plece la Survivor România: „Mi-a apărut ceva pe…”

Citește și: Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea, care a părăsit-o după 8 ani:„Este singurul bărbat pe care îl iubesc’

Cât despre emoțiile inerente oricărui început, fostul luptător spune că doar despărțirea de familie îl amprentează.

„Sunt emoțiile legate de despărțirea de familie. În rest, prefer să mă gândesc la Survivor ca la o altă competiție, așa cum am tot întâmpinat de-a lungul vieții. Am necunoscutul în față, nu știu ce provocări vor exista pe trasee, dar privesc înainte despre competiție și ceea ce va urma”, a adăugat el.

Paradoxal, soția lui, Luiza, este cea care l-a convins pe Cătălin Zmărăndescu să participe la Survivor.

„Eu am fost cel care nu era convins că vrea să plece la Survivor, dar soția a insistat că am nevoie de o vacanță… Așa că plec la Survivor!”, a mai spus el pentru sursa citată.

Cătălin Zmărăndescu este la a doua căsătorie și are 4 copii

Cătălin Zmărăndescu este cunoscut în lumea sportului și are fani în toată țara. El e un fost luptător profesionist de arte marțiale mixte şi campion mondial şi European UFC. Cătălin Zmărăndescu trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soția lui, Luiza. Se află în prezent la a doua căsătorie. În trecut, el a divorțat de prima lui nevastă, Cristina Zenovia.

Deși are sute de fani, puțini știu că Faimosul de la Survivor România 2022 este și tată. Fostul luptător, în vârstă de 49 de ani, mai are doi copii din prima căsnicie, pe Alexandra și Mihai. Cătălin și Luiza au împreună o fetiță, Matilda, și un băiețel, Cătălin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton