Soția lui Adrian Minune l-a primit înapoi acasă, după 13 ani: „Ea m-a tot așteptat. Cum să divorțez dacă eu oricum fac ce vreau? ”. Artistul i-ar fi fost infidel lui Cati Simionescu, în trecut

 Dumba Gabriela
.

Soția lui Adrian Minune l-a primit înapoi acasă, după 13 ani. Adrian Minune și Cati Simionescu sunt împreună de mai bine de 30 de ani. S-au cunoscut când erau copii și s-au căsătorit în 2004, însă mariajul lor nu a fost mereu lapte și miere, manelistul recunoscând că au fost momente când au ieșit scântei, dar divorțul nu a fost niciodată o opțiune.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Adrian Minune și Cati Simionescu au împreună trei copii și sunt nu doar părinți fericiți, ci și bunici. Sunt de o viață împreună, de când aveau în jur de 14 ani, dar nu au luat niciodată în calcul divorțul, chiar dacă de-a lungul timpului au avut discuții aprinse și s-a discutat în spațiul public și de anumite relații extraconjugale ale manelistului.

4772747727

Adrian Minune și Cati Simionescu au fost și despărțiți în căsnicia lor de 30 de ani, dar nu s-au gândit la divorț

Cati Simionescu îi este alături de peste 30 de ani lui Adrian Minune și este o mamă și o soție loială și devotată. Despre partenerul ei spune că este foarte pretențios, dar Adrian Minune a avut mare noroc cu soția sa: Cati ar face orice pentru familie.

Și eu au trecut prin momente dificile de-a lungul vieții, iar manelistul recunoaște că a fost plecat de acasă o perioadă, dar niciodată nu a dorit să pună punct relației sale cu Cati, dintr-un simplu motiv: „fac ce vreau”.

Recent, în timpul un interviu în podcastul lui Bursucu, manelistul a fost extrem de deschis și a împărtășit că în căsnicia sa cu mama copiilor săi au fost momente când a ales să plece de acasă până când lucrurile s-au mai calmat. Iată discuția dintre Bursucu și Adrian Minune:

Bursucu: Te-a luat vreodată nebunia să pleci de acasă?

Adrian Minune: Da, au fost momente când n-am mai suportat și a trebuit să plec undeva să stau 4 zile, 5 zile singur.

Bursucu: Nu, nebunia la modul „Gata, vreau să divorțez'.

Adrian Minune: Nu, astea sunt de oameni nebuni.

Bursucu: N-ai avut niciodată asta?

Adrian Minune: Păi cum să divorțez dacă eu oricum fac ce vreau? Ce să fac mai mult decât 'Cati, vezi că am plecat la treabă'? Mă duc la treabă, vin acasă.

Bursucu: Tot tu ai declarat: „Eu sunt persoana care am ieșit într-o zi să duc gunoiul și m-am întors acasă după 3 ani'.

Adrian Minune: După 13 ani. Da, și ea m-a tot așteptat: „Bă, nu mai vine ăsta cu gunoiul', au fost declarațiile făcute de Adrian Minune în podcastul lui Bursucu.

Citește și: Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Serghei, după 5 ani de relație: „Am spus DA'. Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Dani Mocanu, verificat de ANAF după ce a câștigat 600.000 de dolari pe TikTok: „Să vă puneți la adăpost, că m-a luat pe mine'

Ce dezvăluia Cati Simionescu din căsnicia ei cu Adrian Minune

Cati avea doar 13 ani atunci când l-a întâlnit pe Adrian Minune, era olimpică și părinții nu i-au permis o astfel de relație, așa că, la 17 ani, a fugit de acasă cu manelistul. Cati Simionescu a vorbit despre viața de familie și despre cele mai grele momente ca soție de artist, recunoscând că înainte de a întemeia o familie cu Adrian Minune i-a pus acestuia câteva condiții.

„Soțul meu a respectat principiile mele. I-am spus că niciodată nu vreau să facă nuntă cu altcineva în afară de mine, că niciodată nu vreau ca și copiii noștri să aibă alți frați din alte escapade sau plimbări de-ale lui și că vreau să rămână alături de mine, indiferent ce se va întâmpla și să nu mă părăsească niciodată. Nici el pe mine, nici eu pe el,’ a mărturisit Cati, soția lui Adrian Minune.

Despre Adrian Minune, Cati Simionescu spune că este un bărbat pretențios, dar știe că ea este iubirea vieții lui, indiferent de ce s-ar întâmpla.

„Eu sunt cea care le vede pe toate şi trebuie să le pun pe toate la loc. Adrian este pretenţios. Îşi doreşte să trăiască frumos şi elegant. Cel mai des se întâmplă să nu cred ceea ce văd, a doua idee este că niciun bărbat nu ar face ceva ca soţia să vadă, dar orice ar face eu sunt inima şi sufletul lui.

Dacă ştii ceea ce îţi doreşti de la viaţă şi înţelegi care e punctul acela luminos din viaţa ta, trebuie să lupţi. Eu am luptat, dar mi-a fost mai greu să păstrez decât să obţin’, a declarat Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune.

Cati Simionescu a fugit de acasă cu Adrian Minune când avea 17 ani pentru că părinții nu o lăsau să aibă o relație cu el.

„El tot timpul mă căută pe mine și venea la mine în clasă. Mă căuta în ideea să stea cât mai mult cu mine și să petreacă cât mai mult timp cu mine.

Eu eram un copil olimpic, învățam foarte bine și nu-și doreau ca eu să mă îndrăgostesc la o vârstă atât de fragedă și să renunț la studiile mele. Am plecat împreună cu soțul meu. Am fugit, mai exact. L-am răpit eu pe el. Nu ne-am luat nimic cu noi. Eu am plecat exact așa cum eram îmbrăcată, și el la fel. A fost prima casă în care am stat singură cu soțul meu, la vârsta de 17 ani.

O canapea micuță de 2 locuri și un televizor. Aveam o singură lingură într-un sertar și o farfurie. Am locuit cu cineva în casă vreo 4 luni de zile, timp în care eu am strâns banii pentru a cumpăra acel apartament de care vă spuneam, din Pantelimon. Dar da, am locuit în acea casă cu proprietarii casei. Niciodată banii nu l-au schimbat. A rămas același om de când l-am cunoscut și până în prezent,’ a declarat Cati în emisiunea online „În Oglindă’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton