Soția lui Alexandru Arșinel a murit, la 9 luni de la decesul actorului: "Sunt sigur că, acolo Sus, te așteaptă tata"

 Radulescu Ruxandra
.

Soția lui Alexandru Arșinel a murit, la 9 luni de la decesul actorului. Marilena, soția lui Alexandru Arșinel, s-a stins din viață, la mai puțin de un an, după ce marele actor a murit. Trista veste a fost dată chiar de Cristian Arșinel, fiul cel mic al cuplului. La momentul decesului, soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, era internată într-un azil, aceasta era paralizată de mai bine de 7 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Soția lui Alexandru Arșinel a murit, la 9 luni de la decesul actorului. Marilena, soția lui Alexandru Arșinel, s-a stins din viață, la nouă luni de la moartea soțului ei. Partenera de viață a actorului s-a confruntat cu o profundă suferință după ce, în urmă cu șapte ani, devenise paralizată, din cauza unui accident casnic. După moartea lui Alexandru Arșinel, starea de sănătatea a soției acestuia s-a deteriorat și a avut nevoie să fie internată îîntr-un azil, pentru îngrijiri de specialitate. Anunțul că soția lui Alexandru Arșinel a murit a fost făcut de fiul cel mic al celor doi, Cristian Arșinel, în seara de 9 iunie.

Soția lui Alexandru Arșinel a murit, la 9 luni de la decesul actorului.

sotia-lui-alexandru-arsinelsotia-lui-alexandru-arsinel

Soția lui Alexandru Arșinel a murit, la 9 luni de la decesul actorului

„Scumpa mea MAMA, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un ÎNGER și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo SUS te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară.

Nu îmi iau la revedere de la tine, deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC, MAMA!', a scris pe Facebook fiul celor doi, Cristian, în seara de 9 iunie.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață pe 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani.

Citește și: Marilena, văduva lui Alexandru Arșinel, a ajuns la spital, din cauza problemelor de sănătate. Fiul actorului: „Sperăm să fie spre bine. Este…'

Citește și: Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel. Au fost căsătoriți timp de 54 de ani

Alexandru Arșinel și soția s-au cunoscut în anii ’60

Alexandru Arșinel și Marilena au fost căsătoriți timp de mai bine de cinci decenii, iar prima lor întâlnire a avut loc în 1966, la ştrandul Tineretului. Doi ani mai târziu, actorul s-a căsătorit cu partenera lui, care apoi i-a oferit doi băieți. În 2016, văduva actorului a rămas imobilizată în scaun cu rotile, în urma unui accident nefericit. De atunci, Alexandru Arșinel i-a fost alături în permanență și a îngrijit-o.

După decesul actorului, strea de sănătate a văduvei lui Arșinel s-a degradat considerabil. La sfârșitul lunii ianuarie, Marilena a ajuns în spital, fiind diagnosticată cu pneumonie. Femeia a avut nevoie de tratament și a fost internată într-un azil de bătrâni.

FOTO: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton