Soția lui Alin Oprea are comportamente... nebănuite! Larisa l-a bătut pe paznicul de la liceul fiicei sale până l-a luat Salvarea

 Oana Pantazi
.

Odată cu scandalul creat de divorțul dintre Alin Oprea și soția lui Larisa, ies la iveală tot felul de amănunte de mult uitate… Iată ce temperament vulcanic are soția lui Alin Oprea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În 2012, pe când fiica lor era încă elevă la Liceul George Enescu, soția lui Alin Oprea a fost protagonista unui scandal fără precedent, care a luat prin surprindere lumea showbizului.

Dat fiind că, la vremea respectivă, liceul se confrunta cu niște acuzații de abuz sexual – o elevă de clasa a XI-a își acuza fostul profesor de religie ca a sedus-o -, în cadrul instituției de învățământ s-a suplimentat paza, oamenii de ordine fiind mult mai vigilenți. Din păcate, totul a coincis cu momentul în care artistul și soția lui au participat la serbarea de sfârșit de a a fiicei lor.

Citește și: Obiceiuri culinare bizare ale Reginei Elisabeta. Cum mănâncă banana și ce presupune regula „fără amidon”

Soția lui Alin Oprea a pus bodyguardul la pământ!

Cei doi au fost împiedicați să intre în liceu de către bodyguard, deoarece Alin Oprea își uitase buletinul acasă, artistul neputând fi astfel înregistrat pe lista de vizitatori de la intrare. Acela a și fost momentul în care a început scandalul, soția lui Alin Oprea fiind mult mai vocală decât artistul. Întreaga scenă a fost imortalizată, culmea!, chiar de către Alin Oprea, cu camera pe care o luase la el pentru a-și filma fiica, scria la vremea respectivă cancan.ro.

Enervată la culme, soția lui alin Oprea l-a lovit de mai multe ori pe bodyguard, care în cele din urmă a căzut, lovindu-se la ceafă. Omul de ordine a leșinat și a fost transportat cu Salvarea la spital. Cei doi soți au fost calmați în cele din urmă de către Cristina Șerban, directoarea liceului, care i-a invitat în biroul ei, pentru a calma lucrurile.

8Alin-Oprea-si-Larisa-Oprea-18Alin-Oprea-si-Larisa-Oprea-1

Alin și Larisa Oprea, un divorț cu scântei

După 22 de ani de căsnicie, Alin Oprea și soția lui, Larisa, au ajuns la divorț, unul deloc amiabil… Așadar, acuzațiile reciproce de infidelitate au început să curgă! După ce l-a acuzat că are o amantă – lucru, de altfel, confirmat de artist – soția lui Alin Oprea a fost lovită în plin. Acesta a susținut că eșecul căsniciei sale i se datorează Larisei, din cauza căror infidelități nu doar că s-a apucat de băutură, dar și-a făcut și o amantă…

Alin Oprea susține că soția lui l-ar fi înșelat cu nu mai puțin de nouă bărbați, printre care și cu un antrenor de kangoo jumps, cu care s-a afișat chiar și la emisiuni TV. Drept urmare, artistul o consideră vinovată pe soția lui inclusiv de problemele cu băutura…

‘Tot acest haos al vieții mele cu siguranță că m-a făcut să îmi găsesc refugiul uneori în alcool, și nu în brațele altei femei. Am preferat să renunț la mine de dragul copiilor, punându-mă mereu pe ultimul loc, dorința mea cea mai mare fiind să îmi văd ambii copii trecuți de vârsta majoratului și având propriul destin în mâinile lor.

Am făcut tot ce mi-a stat în puțință să-i susțin și ridic financiar, profesional și emoțional, fiind tată, profesor și prieten al lor. Suspectându-mi soția de o nouă infidelitate la Londra, am cedat din păcate și i-am spus că știu totul și despre infidelitățile ei anterioare, într-un moment al adevărului în care aceasta le-a confirmat și recunoscut la rândul ei. În urma acestei discuții am stabilit de comun acord că vom divorța pe cale amiabilă în luna august 2020 după petrecerea de majorat a fiicei noastre’, a declarat artistul pentru click.ro.

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei: „A știut colega de rate ce să aleagă”/ EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton