Soția lui Cristi Tănase a obținut ordin de protecție împotriva fotbalistului, la două luni de când au devenit părinți. Ce interdicție a primit Dodel

 Dumba Gabriela
.

Soția lui Cristi Tănase a obținut ordin de protecție împotriva fotbalistului, la doar două luni de când au devenit părinți. Pe 10 martie, soția lui Cristi Tănase, Adina Maria, a născut o fetiță și părea că s-au liniștit apele în familia lor, dar iată că nu este așa. Fotbalistul alintat Dodel a primit o interdicție serioasă, care, din păcate pentru el, o implică și pe fetița lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adina Maria s-a măritat cu Cristi Tănase în toamna anului trecut și în luna martie a acestui an l-a făcut tată pentru prima oară. Cei doi au trecut prin mai multe provocări de-a lungul relației lor tumultoase, care a culminat acum cu un ordin de protecție obținut de soția lui Cristi Tănase.

4343

Soția lui Cristi Tănase a obținut ordin de protecție împotriva lui Dodel

În urmă cu câteva luni, fotbalistul a fost găsit în fața ușii apartamentului său, cu dinții sparți, plin de sânge și nu știa ce se întâmplă. Ulterior, el și soția lui au devenit părinți și părea că totul s-a liniștit în casa lor. Nu a fost așa, iar Adina Maria Tănase a obținut ordin de protecție împotriva lui Dodel.

După mai multe cercetări și probe la dosar, instanța a aprobat ordinul de protecție. Cristi Tănase nu mai are voie să se aproprie de soția și fiica lui timp de 12 luni și trebuie să respecte o distanță de 100 de metri. De asemenea, acesta nu poate să se mai apropie nici de locuința ei din Pitești și trebuie să respecte aceeași distanță, potrivit Spynews.ro.

Dacă nu va respecta această măsură, Cristi Tănase riscă închisoare de la 6 luni la 5 ani. Această decizie este complet neașteptată, căci cei doi au trăit cel mai frumos moment al vieții lor în urmă cu doar două luni, când au devenit părinți. Se pare că lucrurile s-au schimbat între cei doi.

Citește și: Cine este Nicoleta Sima, alias Raisa de la Chefi la Cuțite. Are patru copii și a învins cancerul: „Mi-au dat șase luni de viață

Citește și: Nouria Nouri a fost cerută în căsătorie în gondolă, la Veneția: „În sfârșit, mi-am găsit liniștea sufletească’. Imagini cu momentul emoționant și inelul de logodnă

Citește și: Cum și-a descoperit Carmen Ionescu pasiunea pentru actorie, deși părinții aveau alte planuri privind profesia ei: „Dovadă că făceam un liceu cu profil economic…’/ Primul lucru pe care l-a făcut când a luat admiterea, după ce a dat de 8 la Teatru – EXCLUSIV

Cristi Tănase i-a dat mari emoții soției sale când era gravidă

În ultimele zile ale anului 2023, Cristi Tănase a fost prins drogat la volan în urma unui control de rutină efectuat la marginea orașului Pitești, spre comuna Bradu. Polițiștii de la brigada rutieră i-au suspendat permisul de conducere și i-au întocmit dosar penal, înainte de a-l transporta la spital pentru a i se racolta sânge.

Pe 12 februarie, în spațiul public au început să circule câteva imagini șocante cu Cristi Tănase, filmat în ipostaze tulburătoare pe preșul din fața ușii apartamentului său, cu un dinte lipsă și cu picături de sânge pe lângă el.

Cristi Tănase a recunoscut că a fost la un șpriț și că a consumat băuturi alcoolice peste măsură, însă în același timp a asigurat pe toată lumea că nu a fost implicat în nicio altercație.

„Mare lucru, m-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta, iar eu m-am pus jos să aștept până deschide ușa. OK, mi-a căzut un dinte. Cine naiba să mă bată?! A înnebunit lumea.

Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el. Atât a fost, am fost la un șprit, m-am îmbătat, se mai întâmplă asta bărbaților, soția știa că o să ajung târziu, că o sunasem… Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția?’, a spus Cristi Tănase, citat de gsp.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton