Soția lui Florin Dumitrescu și cele două fiicele au gătit la Chefi la Cuțite. Ce rețetă au făcut: "Sunt maxim de mândru"

 Dumitrache Laura
.

Soția lui Florin Dumitrescu și cele două fiice au gătit la Chefi la cuțite. Juratul emisiunii culinare de la Chefi la cuțite a avut parte de o surpriză fenomenală. Ava și Mia au pătruns pentru prima în platoul emisiunii jurizată de tatăl lor. Iată cum a reacționat Florin Dumitrescu atunci când și-a văzut soția și cele două fiice la Chefi la cuțite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Florin Dumitrescu a avut parte de o surpriză de neuitat în noua ediție a emisiunii Chefi la cuțite. Fiicele sale, Ava și Maria, împreună cu mama lor, Cristina Dumitrescu, și-au făcut apariția în platoul Chefi la cuțite. Acestea au gătit și l-au luat prin surprindere pe bucătarul chef.

cristincristin

Florin și Cristina Dumitrescu au aniversat zece ani de căsnicie și au două fiice minunate. Ava și Mia au fost pentru priam dată în platoul Chefi la cuțite, iar juratul a postat un mesaj emoționat pe rețelele de socializare. Bucătarul chef a declarat cât de fericit a fost să le vadă pe fiicele sale în această ipostază.

Citește și: Ce mari și frumoase au crescut fiicele lui Florin Dumitrescu: „Cresc două viitoare femei puternice”

Citește și:Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, sărbătoresc 10 ani de căsătorie: „Cea mai bună decizie din viața noastră”

Citește și:Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Jurații au decis ce concurenți merg în următoarea etapă de bootcamp

Citește și:Cum arată acum fiica Andreei Bănică. Sofia a împlinit 14 ani: „Ai crescut frumos, înconjurată de iubire!”

Soția lui Florin Dumitrescu și cele două fiicele au gătit la Chefi la cuțite

Cristina Dumitrescu și fiicele sale, Ava și Mia l-au surprins pe Florin Dumitrescu și au gătit în emisiunea Chefi la cuțite. Juratul emisiunii culinare de la Antena 1 a fost uimit când și-a văzut fiicele în platou. Ava și Mia au fost pentru prima dată în emisiunea Chefi la cuțite și au avut mari emoții când tatăl lor a gustat preparatul lor. Bucătarul chef a crezut că soția sa se află la un eveniment și nu a știut că familia lui se află în platou, gătind pentru el și colegii săi.

„Noi sunt fetele Dumitrescu, Cristina, Mia și Ava. În primul rând, vrem să îi facem o surpriză, pentru că fetele nu au fost niciodată în platou, în această ipostază, iar ele uitându-se la televizor, văzând că au venit foarte mulți copii, și-au dorit să vină și ele. Chiar mi-au spus: „Mami, dar nu e corect. Noi de ce nu mergem să gătim pentru tati?', a spus Cristina Dumitrescu.

Ce au gătit Cristina Dumitrescu și fiicele sale

Soția lui Florin Dumitrescu și cele două fiice Ava și Maria au decis să gătească turtă dulce și mousse de ciocolată. Cristina Dumitrescu a fost ajutată de cele două fiicele ale sale, iar Florin Dumitrescu și-a dat seama după ce a gustat preparat că este posibil ca acesta să fie făcut de soția sa.

„Rețeta e foarte simplă. Practic, conține iaurt grecesc, avocado, zahăr de cocos și extract de vanilie. Noi avem tot felul de dispute în familie, pentru că Florin spune că sunt anumite feluri de mâncare care nu se pot transforma într-o variantă mai sănătoasă', a mai spus Cristina Dumitrescu, la Chefi la cuțite.

Florin Dumitrescu, mesaj emoționant după ce soția sa și fiicele sale au gătit la Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu și Cristina Dumitrescu au împlinit 10 ani de căsătorie în urmă cu o zi. Florin Dumitrescu a postat pe Instagram un mesaj emoționant, dar și o imagine de la filmări. Acesta și-a exprimat dragostea pentru soția sa și cele două fiicele. Bucătarul chef s-a simțit mândru să le vadă în platoul Chefi la cuțite.

„Iubire necondiționată. Sincere emoții. Maxim de mândru. Cam așa m-am simțit. Bravo #fetelemele. Sunt super super fericit ca v-ați făcut curaj în sfârșit pentru surpriza pe care mi-ați făcut-o! Vă iubesc mult', a scris Florin Dumitrescu, pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton