Soția lui Gabriel Vasiliu, finalist la Puterea Dragostei, a fost ucisă în Olanda. Ana Maria a fost identificată de sora ei

 Oana Pantazi
.

Soția lui Gabriel Vasiliu, finalist la Puterea Dragostei, a fost ucisă în Olanda, într-un mod șocant, trupul neînsuflețit al femeii fiind descoperit într-o stare greu de descris. Conform primelor informații, Ana Maria ar fi fost ucisă de către un cetățean britanic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Tragedie imensă în familia lui Gabriel Vasiliu, fost finalist la Puterea Dragostei în sezonul 2. Soția acestuia a fost ucisă în Olanda, trupul acesteia fiind găsit într-o stare greu de descris. Sora Anei Maria, care locuiește în Spania, a fost chemată să-i identifice trupul.

11

Soția lui Gabriel Vasiliu, finalist la Puterea Dragostei, ucisă în Olanda

Gabriel Vasiliu a devenit cunoscut publicului odată cu participarea la emisiunea Puterea Dragostei, de la Kanal D. La vremea respectivă, a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți și a fost chiar finalist. Dragostea a găsit-o însă după emisiune, când a cunoscut-o pe Ana Maria Stoica. Gabriel și Ana Maria erau împreună din 2019 și uterior s-au și căsătorit.

Citește și: Adrian Nartea a povestit cum a decis să facă echipă cu nepotul Monicăi Davidescu, Cosmin Vîjeu, la Asia Express: „Participarea nu a fost plănuită, dar a stat pe masa mea de oportunități aproape 8 luni' / EXCLUSIV

Citește și: ‘Când am cântat cu B.U.G. Mafia, oamenii au spus că eu cânt cu niște golani…’ Ce a povestit Loredana despre colaborările ei controversate și cum îi privește pe cântăreții de manele / EXCLUSIV

Din păcate, aceasta a avut parte de un sfârșit tragic. Ana Maria a fost ucisă în Olanda, după câte se pare, de către un cetășean britanic, trupul acesteia fiind descoperit într-o stare deplorabilă. Cea care a venit să identifice trupul a fost sora ei, deoarece Gabriel se află acum în închisoare, unde ispășește o pedeapsă de trei ani, notează CANCAN.

Gabriel Vasiliu, în închisoare în timp ce soția lui a fost ucisă

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost condamnat pentru trafic de persoane și cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept.

Gabriel Vasiliu și-a recunoscut vina și a cerut să fie judecat conform procedurii simplificate, pentru a beneficia de o diminuare a pedepsei. Nu a scăpat însă de închisoare, instanța contopind pedepsele.

„Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 2 ani şi 8 luni închisoare pe care o sporeşte cu 1/3 din totalul celorlalte pedepse aplicate (1 an:3)= 4 luni, urmând să execute în total 3 ani închisoare (…) şi pedeapsa complementară (…) (dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat) pe o perioadă de 5 ani', se arată în sentința Tribunalului Gorj.

Gabriel Vasiliu și Ana Maria erau căsătoriți din 2022

Fostul concurent de la Puterea Dragostei și Ana Maria au devenit un cuplu în urmă cu 5 ani, iar acum doi ani au devenit o familie și în acte. Cei doi păreau a fi fericiți împreună, însă, din nefericire, soția lui Gabriel a avut parte de un final extrem de tragic.

„Dragul meu fiu, acum ai devenit soț și capul familiei, te felicit pe tine și pe minunata ta soție cu ziua cununiei voastre! Vă doresc, copii frumoși, relația voastră să nu cunoască certuri și despărțiri, familia voastră să fie puternică și prietenoasă, să aveți parte de fericire luminoasă și veșnică. Fie ca inimile voastre să fie pline de dragoste, iar viitorii mei nepoți să fie sănătoși și minunați', transmitea mama lui Gabriel, în ziua nunții lor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton