Soția lui Gheorghe Turda a murit după ce a fost diagnosticată cu leucemie: "A fost cumplit..." / Artistul a plâns când a povestit drama prin care a trecut

 Raiciu Adriana
.

Drama din viața lui Gheorghe Turda. În anul 2009, Elisabeta Turda, soția lui Gheorghe Turda, s-a stins din viață, după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă. Invitat la un podcast, artistul a vorbit despre momentul în care și-a pierdut soția, dar și despre relațiile sale. Iată declarațiile făcute de cântărețul de muzică populară!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Turda, în vârstă de 75 de ani, este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de populară din țara noastră. A dat concerte în peste 40 de țări și a participat la peste 80 de turnee, iar pasiunea pentru cântat a descoperit-o încă de la o vârstă fragedă. Cu toate acestea, viața artistului a fost umbrită de un eveniment neașteptat. În 2009, soția lui s-a stins din viață, după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă.

gheorghe-turdagheorghe-turda

Invitat la emisiunea lui Adrian Artene, Gheorghe Turda a vorbit, cu ochii în lacrimi, despre momentul în care și-a pierdut soția. Elisabeta Turda s-a îmbolnăvit de leucemie în anul 1987 și a decedat în 2009. După ce a rămas văduv, cântărețul de muzică populară nu s-a mai recăsătorit.

Citește și: De ce nu i-a invitat Gheorghe Turda pe Constantin Enceanu și pe Lupu Rednic la concertul lui aniversar: „N-au nicio legătură cu valoarea mea”

Citește și: Gheorghe Turda dezvăluie care a fost ultima dorință a lui Toma Caragiu, înainte de a muri în cutremurul din 1977: „M-a rugat așa…'

Citește și: Lista câștigătorilor premiilor Oscar 2023. „Everything Everywhere All at Once', desemnat cel mai bun film

Citește și: Cum se înțelege Nicole Cherry cu Andra. Soția lui Cătălin Măruță i-a cântat botezul fiicei sale, Anastasia: „Este un om…’ / EXCLUSIV

Soția lui Gheorghe Turda a murit după ce a fost diagnosticată cu leucemie

Gheorghe Turda și-a cunoscut soția în perioada în care activa în Ansamblul „Rapsodia Română'. Cei doi s-au căsătorit în 1977, după patru ani de relație, și au împreună doi copii superbi. Însă, un eveniment tragic a avut loc în 2009.

Elisabeta Turda, de profesie balerină, a fost diagnosticată cu leucemie în anul 1987, iar în 2009, din păcate, s-a stins din viață. Momentul a fost unul extrem de greu pentru cântărețul de muzică populară, iar la podcastul lui Adrian Artene a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre cea care i-a fost alături timp de 37 de ani.

„Păi, în primul rând, cea mai importantă pentru viața mea de artist și de familist, am cunoscut-o pe soția mea. Și a fost o relația foarte frumoasă, de 37 de ani, până când s-a îmbolnăvit în Japonia. Acolo s-a îmbolnăvit de leucemie, săraca. A fost cumplit de greu pentru că a avut o boală incurabilă. Și am ținut-o peste 22 de ani în viață prin atașamentul de tată și… A fost cumplit de greu!„, a declarat Gheorghe Turda, în cadrul podcastului lui 'ALTCEVA cu Adrian Artene'.

După ce a rămas văduv, Gheorghe Turda a încercat să-și refacă viață. A avut o relație cu Nicoleta Voicu, însă cei doi s-au despărțit cu mare scandal. Întrebat dacă regretă vreo relație, artistul a răspuns: „Nu. Singura pe care o regret în viață a fost soția. Că m-a părăsit foarte devreme„, a mai spus acesta.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton