"Sunt tată". Soția lui Liviu Teodorescu a născut o fetiță perfect sănătoasă: "Iulia, ești o eroină"

 Dumitrache Laura
.

Liviu Teodorescu a devenit tată pentru prima oară. Soția sa, Iulia, a născut noaptea trecută o fetiță perfect sănătoasă. Artistul este în culmea fericirii și a făcut primele decalrații în calitate de tătic după ce el și soția sa au devenit părinți pentru prima oară. Liviu Teodorescu a dat vestea cea mare pe pagina sa de Instagram.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Liviu Teodorescu și soția sa au devenit părinți pentru prima oară. Iulia, soția artistului a născut noaptea trecută o fetiță perfect sănătoasă. Artistul este în culmea fericirii și este foarte entuziasmat că este tătic de fetiță. Cântărețul a făcut primele declarații după ce a devenit tată.

liviu teodoresculiviu teodorescu

Liviu Teodorescu și Iulia sunt împreună de peste zece ani, iar în urmă cu doi ani s-au căsătorit. Artistul și soția sa formează un cuplu încă din liceu, iar noaptea trecută au devenit părinți pentru prima oară. Liviu și Iulia Teodorescu au o fetiță perfect sănătoasă.

Citește și: Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia Iacob, au ales numele fiicei lor: „Nu știu dacă sunt pregătit'

Citește și:Cum o protejează Liviu Teodorescu pe soția sa de când este însărcinată: „Iulia poartă tot greul în perioada asta. Nu am decât să…”

Citește și:Cum se simte acum tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova: „Este în continuare la ATI, dar putem confirma evoluția favorabilă…”

Citește și:Cristina Spătar a răbufnit după nunta cu Vicențiu Mocanu. Ce a enervat-o pe artistă: „Vreau să transmit tuturor acelora care țin să…'

Soția lui Liviu Teodorescu a născut o fetiță perfect sănătoasă

Liviu Teodorescu a deveni tată pentru prima oară. Soția artistului a născut seara trecută o fetiță perfect sănătoasă. Cântărețul este în culmea fericirii și a făcut primele declarații în calitate de tătic. Liviu Teodorescu este entuziasmat și îi mulțumește soției lui pentru că a fost puternică, iar marea vestea a dat-o pe Instagram.

„Sunt tată! Revin mâine cu detalii. E totul bine, fericirea pe care o simt acum este imensă. Iulia, ești o eroină, credeam că o cunosc bine pe femeia de lângă mine, dar se pare că ești mult mai mult decât știam eu, sunt copleșit.A fost o zi incredibilă. Te iubesc, Doamne', a scris Liviu Teodorescu pe Instagram.

Ce nume au ales Liviu Teodorescu și Iulia pentru fiica lor

Liviu Teodorescu și Iulia formează un cuplu de mai bine de zece ani. Cei doi sunt împreună încă din liceu, iar în 2021 artistul a cerut-o în căsătorie. Noaptea trecută, cei doi au devenit părinți pentru prima oară. Liviu Teodorescu a dezvăluit în urmă cu câteva luni cum o va chema pe fiica lui.

Micuța va primi numele Ecaterina, numele purtat de bunica Iuliei, soția lui Liviu Teodorescu. Cântărețul a postat pe Instagram un clip video în care își alinta bebelușul, nenăscut la acea vreme. „ Ecaterina căpșuna îi dă mamei sale șuturi. Ce să mai', a spus Liviu Teodorescu pe contul său de Instagram.

Cum s-au cunoscut Liviu Teodorescu și soția sa, Iulia

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob s-au cunoscut în timpul liceului, amândoi fiind colegi la un liceu din București , dar și colegi de clasă. După terminarea liceului, artistul și-a continuat studiile la Conservator, și deși au fost în punctul de a se despărți, relația dintre cei doi a devenit foarte puternică.

A început în liceu, când am decis să îi spun că simt ceva pentru ea. S-a lăsat super greu, mi-a dat bătăi de cap și m-a făcut să sufăr, dar după am devenit superstar și a fost simplu.Ne-am certat la început de an, pe 1 ianuarie, am fost la un pas să ne dăm papucii, că noi când ne enervăm, gata, se termină lumea! Dar apoi eu încerc să găsesc soluții, ea le pune în aplicare și iese bine. Ideea e să facem ca ea și nu are ce să fie rău', a spus Liviu Teodorescu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton