Soția lui Nosfe a rămas fără cont de Instagram: "Au pățit mulți așa pentru că aveau poză cu el la profil"

 Dumitrache Laura
.

Soția lui Nosfe, Mădălina Crețan trece prin momente dificile. După ce în urmă cu câteva săptămâni și-a pierdut soțul, tânăra a rămas fără cont de Instagram. Mădălina era activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ținea fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Ei bine, se pare că tot mai multe persoane au dat report și contul acesteia a fost șters.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nosfe, pe numele său real, Darius Crețan, s-a stins din viață pe 16 ocombrie, la vârsta de 37 de ani. Moartea rapperului a devastat multă lume, iar soția sa, Mădălina trece prin momente dificile. După moartea artistului, Mădălina a ținut legătura cu fanii soțului ei pe Instagram, acolo unde posta mesaje emoționante despre Nosfe.

madalina cretan si nosfemadalina cretan si nosfe

Lu-K Beats a anunțat pe rețelele de socializare personale că soția lui Nosfe nu mai are cont de Instagram, după ce mai multe persoane i-au dat report. Cântărețul s-a declarat dezamăgit de ce se întâmplă și a povestit totul în mediul online.

Citește și:Nosfe face parte din echipa lui Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite'.Regretatul artist apare în următoarea ediție a emisiunii

Citește și: Cum încearcă soția lui Nosfe să treacă peste moartea artistului, la două săptămâni de la tragedie:”Simt că trebuie să…”

Citește și:Mădălin Ionescu recunoaște că soția lui, Cristina Șișcanu, câștigă mai mult decât el:”Am muncit pe rupte”

Citește și:Simona Gherghe a împlinit 45 de ani.Ce cadou emoționant a primit din partea copiilor ei

Soția lui Nosfe a rămas fără cont de Instagram

Soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, trece prin monete dificile. După moartea artistului, tânăra încearcă să fie puternică pentru fiica ei, Iris. Aceasta posta deseori pe Instagram mesaje emoționante despre soțul, dar și imagini cu ei doi. Recent, Lu-K Beats a anunțat pe paginile personale de socializare că Mădălina a rămas fără cont de Instagram, după ce internauții i-au dat report.

Artistul se declară dezamăgit de reacția oamenilor.„Să ajungi să dai report la profile bune de Instagram doar de fan și mai ales să ștergi contul soției lui Nosfe într-o perioadă ca asta, doar ca să te distrezi, și altor oameni nevinovați înseamnă că nu prea ești fericit cu viața pe care o ai. Ar trebui să te gândești mai mult la ceea ce te face fericit. Oribil!', a scris artistul la InstaStory.

Conturile de Instagram mai multor artiști au fost șterse

Lu-K Beats a mai spus că mai mulți artiști care aveau la poza de profil poza cu Nosfe au rămas fără conturile de Instagram. Cântărețul susține că mai mulți copii au dat report până conturile de Instagram au fost șterse.

„Și să te mai și lauzi pe story după aia… copii nefericiți. Pe lângă Mădă, a pățit și Sauce și Tups și mulți alții doar din cauză că aveau poză cu Nosfe la profil', a mai mărturisit Lu-K Beats.

Care a fost ultima dorință a lui Nosfe

Nosfe, fondatorul trupei Șatra Benz, a murit pe 16 octombrie, la vârsta de 37 de ani. Rapperul se întorsese de la un concert când a început să se simtă rău. Acesta și-a pierdut cunoștința în casa sa, iar soția lui a sunat de urgență la salvare. Din păcate, medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Darius Crețan era căsătorit cu Mădălina și aveau împreună o fetiță. Lu-K Beats, producătorul muzical al trupei Șatra Benz a vorbit pe rețelele de socializare și despre ultima dorință a rapperului.

„Una din dorințele cele mai mare ale lui Nosfe în ultimul an a fost să scoată muzică nouă și, mai ales, noul album la care lucra. Îi promiteam că în curând, dar hai să mai facem niște piese să avem din ce să alegem și uite așa a ajuns la aproape 200 de piese nelansate. Vreau să mă țin de promisiune și să fac lucrurile astea să se întâmple. Mi-aș fi dorit ca toată atenția asta să o primească cât mai era printre noi, nu acum, dar poate măcar acum o să îl ascultați cu atenție și o să îi apreciați adevăratul potențial', a mai spus artistul.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton