Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Roxana și-a dezvăluit burtica de gravidă chiar în ziua eliberării din închisoare a fostului primar al Constanței: "Sunt foarte fericită!"/ Primele imagini

 Dumba Gabriela
.

Soția lui Radu Mazăre este însărcinată și și-a dezvăluit burtica de gravidă chiar în ziua eliberării din închisoare a fostului primar al Constanței. În 2019, când era încarcerat la Penitenciarul Rahova, Radu Mazăre a dorit să oficializeze relația cu Roxana Mihalache și s-au căsătorit civil. În curând vor deveni părinți și Roxana Mazăre a declarat că soțul ei se va retrage complet din viața publică și politică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Radu Mazăre a fost eliberat astăzi din închisoare, după 5 ani de detenție dintr-o pedeapsă totală de 9 ani. Surpriza și mai mare a fost când Roxana, soția lui, l-a așteptat la poarta penitenciarului și a lăsat la vedere o burtică de gravidă.

11-mazare_lib11-mazare_lib

Roxana, soția lui Radu Mazăre, este însărcinată

Roxana, soția lui Radu Mazăre, s-a afișat pentru prima dată cu burtica de gravidă astăzi, atunci când a declarat că este însărcinată în patru luni. Soția lui a declarat că au stabilit că vor mai rămâne câteva zile în București, iar mai apoi vor decide dacă se vor întoarce definitiv în Constanța.

„Sunt foarte fericită, am primit-o cu mare drag și aștept să iasă, să avem și noi o viață liniștită. Nu pot să spun că mă așteptam, nu aveam cum să mă aștept la o decizie, că la câte eșecuri am avut de-a lungul acestei perioade ne era greu să mă aștept la o decizie pozitivă.

A fost foarte greu, am trecut printr-o perioadă foarte grea și destul de complicat să trăiești așa, dar eu sunt o persoană foarte puternică, așa mă consider și am făcut în așa fel încât să trec destul de ușor peste această perioadă (…) Să iasă pe poartă aceea și planurile vor veni foarte ușor. Vom sta câteva zile în București, apoi vom vedea dacă vom merge în Constanța, avem variante', a declarat Roxana Mazăre, după ce a aflat că Radu Mazăre va fi eliberat, potrivit spynews.ro, care a publicat primele imagini cu soția fostului edil însărcinată.

Roxana și Radu Mazăre s-au căsătorit în 2019, în închisoare

Radu Mazăre și Roxana Mihalache, iubita lui cu 20 ani mai tânără, s-au căsătorit pe 10 iulie 2019, la Penitenciarul Rahova, evenimentul urmând să aibă loc în „Sectorul vizite' sau la „vorbitor', cum este supranumit.

Cununia a avut loc la 12 zile după înregistrarea cererii la Starea Civilă, iar la ceremonie au participat un număr restrâns de persoane, printre care mama lui Radu Mazăre, fiul acestuia, Răducu, și cei doi frați mai mici ai fostului edil al Constanței, Alexandru și Mihai.

Roxana Mazăre declara încă de atunci că își dorește să fie mamă. „Dacă Dumnezeu vrea să vină şi un copil, va veni. Nu ştiu dacă Radu îşi doreşte. Înţeleg foarte bine, nu am avut niciodată niciun conflict, nimic. Întotdeauna am fost sigură că vreau să rămân alături de el. Îl cunosc foarte bine şi asta a fost dorinţa mea', spunea Roxana Mihalache în ziua cununiei civile cu Radu Mazăre.

Citește și: Cum se înțelege Cristian Boureanu cu bărbații care i-au „furat' soțiile: „Cu Cristi Borcea mă văd la sală, cu Sebastian Vlădescu am rămas prieten și acum'

Citește și: Tragedia în familia Ginei Gogean: mama ei a murit într-un accident rutier provocat de sora sportivei. Maricica Gogean ar fi adormit la volan

La vremea aceea, Roxana spunea că nu se aștepta ca Radu Mazăre să o ceară de soție și nici să se cunune civil atât de repede, având în vedere problemele pe care le avea în acea perioadă.

„Nu m-am așteptat. Relația pe care o am cu Radu am avut-o și o am în continuare am trăit-o ca și când eram deja căsătoriți. O trăiesc în continuare. O simt ca o relație oficializată. Nu e ușor, dar trecem peste, că nu avem de ce să stăm să ne chinuim cu gândul că ne desparte un zid. Inelul, rochia, și lucrurile materiale nu sunt foarte importante pentru mine. Sincer nu știu de ce a făcut-o acum. Probabil așa a simțit. Problemele lui juridice au fost mult mai importante. Eu l-am înțeles. Am fost lângă el. Luna de miere am avut de când ne-am cunoscut până acum', povestea Roxana Mihalache după cununia civilă.

Cine este Roxana, soția lui Radu Mazăre

În presă s-a scris că Roxana Mihalache îl cunoaște pe Radu Mazăre de peste 20 de ani și a fost alături de el inclusiv în perioada în care fostul primar a trăit în Madagascar. Ea este fost model și ceva ani a activat în lumea modei. Roxana Valentina Mihalache a abandonat o carieră de model și a renunțat și la o afacere în România, pentru a avea grijă de resortul politicianului din Madagascar.

„Nu i-am adus nici nisip, nici scoici. Nu i-am adus decât fructe, legume, mâncare și atâta tot, cărți de citit (..) Starea lui este bună„, spunea Roxana în 2015, când il vizita pe acesta în arest.

Despre activitatea doamnei Mazăre nu se știu prea multe căci societățile sale au profit 0, inclusiv cea în care se ocupa de design vestimentar.

Roxana și sora ei, Florentina, aveau o casă de modă numită Palluggio, care acum nu mai există, scria Replica Online, acum ceva timp. Nici în mediul online nu figurează vreo pagină dedicată acestei firme. Numele casei de modă nu a fost ales întâmplător. „Pallugio” a fost numită după porecla „păluga”, cu care o alinta Radu Mazăre pe iubita sa, datorită înălţimii sale.

În 2021, publicația nota că Roxana are două firme, Paluggio Design SRL, prin care îşi desfăşura activitatea din domeniul designului vestimentar, pe strada Dezrobirii, şi Paluggio RF SRL, firmă specializată în „activităţi generale de curăţenie interioară a clădirilor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton