Soția lui Răzvan Marin, nelipsită de la meciurile Echipei Naționale, la EURO 2024: "Sunt convinsă că vor face un meci mare cu Slovacia și că ne vom califica!". Cu ce se ocupă Crina Marin

 Dumba Gabriela
.

Răzvan Marin a fost unul dintre eroii naționalei României în meciul cu Ucraina, scor 3-0, iar soția lui a fost în delir. Aflată în tribune, Crina a mărturisit că a avut parte de emoții mari când și-a văzut soțul pe teren, mai ales că știe cât de mult a muncit în ultimele luni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

La inițiativa antrenorului Edi Iordănescu, 'Tricolorii' au avut parte de o vizită de suflet în cantonamentul de la Wurzburg. Fotbaliștii au fost vizitați de soții, copii și prietene, iar timpul petrecut împreună le-a încărcat acestora bateriile și de la întâlnire nu a lipsit nici Crina, soția lui Răzvan Marin.

Torwart Florin Nita (Romania), Radu Dragusin (Romania), Andrei Ratiu (Romania), Dennis Man (Romania), Andrei Burca (RomaTorwart Florin Nita (Romania), Radu Dragusin (Romania), Andrei Ratiu (Romania), Dennis Man (Romania), Andrei Burca (Roma

Cu ce se ocupă Crina, soția lui Răzvan Marin de la Națională

Cu trei înainte de duelul decisiv contra Slovaciei, acolo unde 'Tricolorilor' le trebuie minimum un punct pentru a obține calificarea, Edward Iordănescu a organizat o surpriză. Selecționerul le-a permis elevilor săi să își petreacă 4 ore alături de familiile venite în Germania pentru a îi susține.

Despre aceste momente a vorbit și Crina Cocoroveanu, soția lui Răzvan Marin. 'A fost o după-amiază foarte plăcută. Eu am fost cu fetița. Răzvan s-a bucurat foarte mult. Sunt convinsă că vor face un meci mare cu Slovacia și că ne vom califica', a spus Crina, la Pro TV.

Tricoul în care Răzvan a marcat golul împotriva Ucrainei la EURO 2024 a fost prezent în tribune, purtat de Crina, care spera să aducă noroc echipei​. Crina a descris emoțiile pe care le-a trăit când Răzvan a marcat al doilea gol împotriva Ucrainei. „Mi-am pierdut copilul, am uitat complet de care era rolul meu acolo. A fost minunat, nu așteptam asta din partea lui Răzvan pentru că a avut un an greu, dar a muncit intens'​, potrivit protv.ro.

Partenera de viață a lui Marin a mai spus că mai are o favorită la acest turneu final. 'După România, țin cu Italia. Le țin pumnii și lor', a mai spus soția lui Răzvan Marin.

Crina Cocoroveanu, medic stomatolog originar din Gorj, a devenit soția lui Răzvan Marin acum doi ani, după ce Răzvan a cerut-o în căsătorie într-un cadru idilic, pe malul unui lac, oferindu-i un inel cu diamant deosebit. Nunta a avut loc într-o ceremonie plină de romantism, decorată cu trandafiri roșii și lumânări​

Crina este cunoscută pentru cariera sa de succes în domeniul stomatologiei și este o susținătoare ferventă a soțului ei. Împreună, cei doi au o fetiță, Natalie Luna, născută în februarie 2022, care aduce o bucurie nespusă în viețile lor. Crina și Răzvan se bucură de fiecare moment petrecut împreună și nu ezită să plece în escapade romantice ori de câte ori au ocazia​.

Citește și: Locul neobișnuit în care Mihai Petre și Elwira au făcut dragoste: „Sexul este poate cel mai frumos dans. Nu sunt masochist, dar…’. Dezvăluiri fără perdea din intimitatea celebrului cuplu

Citește și: Ce condiție are Bianca Drăgușanu pentru viitorul iubit: „Eu sunt o femeie foarte complicată și de puține ori în viața mea m-am răzbunat, dar…'

Răzvan Marin de la Națională este fiul fostului fotbalist Petre Marin

Răzvan Marin, născut pe 23 mai 1996, este un mijlocaș central de 28 de ani, cunoscut pentru talentul său și determinarea pe teren. Marin și-a început cariera de fotbalist la o vârstă fragedă, influențat puternic de tatăl său, Petre Marin, fost jucător la FC Național și Steaua București.

Răzvan a început să joace fotbal la cinci ani și jumătate, fiind inițial antrenat de tatăl său. Cu toate acestea, la vârsta de 13 ani, a decis să își continue dezvoltarea fotbalistică la academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi, una dintre cele mai prestigioase din România. Această decizie a fost un sacrificiu major, dar esențial pentru cariera sa viitoare​.

Până în prezent, Răzvan Marin a jucat 56 de meciuri pentru echipa națională a României, demonstrându-și talentul și dedicarea în fiecare meci​

Petre Marin a fost un exemplu de determinare și profesionalism pentru Răzvan, care a moștenit pasiunea pentru fotbal de la tatăl său. Petre a fost un sprijin constant pentru fiul său, încurajându-l să își urmeze visul și să își dezvolte abilitățile pe teren​, potrivit unica.ro.

Petre Marin și-a dorit ca fiul său să exceleze nu doar în fotbal, ci și în educație, sfătuindu-l să pună școala pe primul loc. Această mentalitate echilibrată a contribuit la formarea unui Răzvan Marin dedicat și bine pregătit, atât în cariera sportivă, cât și în viața personală​.

Răzvan Marin, unul dintre mijlocașii remarcabili ai naționalei României, se bucură de un salariu semnificativ în cariera sa internațională. În prezent, Marin câștigă 1,2 milioane de euro pe an, fiind împrumutat de Cagliari la Empoli în Serie A, Italia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton