Soția lui Victor Socaciu a vândut casa din Cornu și urmează să-i despăgubească pe cei trei copii ai acestuia. Câți bani va primi fiecare

 Dumitrache Laura
.

Soția lui Victor Socaciu a vândut vila din Cornu, în care a locuit împreună cu regretatul artist, la nici doi ani de la decesul acestuia. Brândușa Simion a încasat aproximativ 300.000 de euro și urmează să-i despăgubească pe cei trei copii ai acestuia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Victor Socaciu s-a stins din viață în urmă cu doi ani, la vârsta de 68 de ani, lăsând în urmă multă durere. Văduva artistului, Brândușa Simion a vândut vila de Cornu, în care a locuit împreună cu regretatul artist. Cântărețul a lăsat în urmă o avere considerabilă, ce va reveni, de drept, celor trei copii ai săi, Iuliam Ana Maria și Victor.

victor socaciu averevictor socaciu avere

Victor Socaciu a murit pe patul de spital, la sfârșitul lunii decembrie 2021. Artistul s-a confruntat cu probleme de sănătate grave, iar în urma sa a lăsat multă durere. Victor Socaciu a avut trei copii și era căsătorit cu Brândușa Simion.

Citește și: Văduva lui Victor Socaciu, în război cu Colegiul Medicilor din Constanța, după plângerea depusă de artist în timpul vieții. Ce acuzații aduce: „O înșiruire de neconcordanțe…' / EXCLUSIV

Citește și:„Ieși din familia mea”. Marina Almășan și văduva lui Victor Socaciu și-au adresat vorbe grele, la un an de la moartea artistului

Citește și:De ce are Mioara Roman are poprire pe pensie, deși e internată în azil, bolnavă de Parkinson. Ce sumă uriașă are de achitat:Restanța totală fiind…”

Citește și:Scandal la Insula Iubirii între Bianca Giurcă și ispita Romeo Vasiloni. De la ce a pornit totul: „N-ai pic de bun simț, ai niște gesturi…' / „Ești isterică, ipocrită și falsă'

Soția lui Victor Socaciu a vândut casa din Cornu și urmează să-i despăgubească pe cei trei copii ai acestuia

Victor Socaciu s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani, la finele lunii decembrie 2021. Văduva artistului a rămas să locuiască în vila din Cornu, pe care Victor Socaciu a achiziționat-o în timpul căsătoriei cu Marina Almășan. La nici doi ani de la moartea cântărețului, Brândușa Simion a vândut vila, deși declara că nu va înstrăina locuința deoarece are multe amintiri cu Socaciu.

Potrivit cancan, locuința a fost vândută pe suma de 300.000 de euro. „Vila a fost vândută unui vecin de-al doamnei Brândușa. Dânsa a cerut un preț destul de mare, 300.000 de euro, atât pe vilă, cât și pe terenul de aproximativ 1500 de metri aferent acesteia' a declarat o sursă pentru cancan.ro. Contactată pentru a oferii declarații despre acest subiect, văduva lui Victor Socaciu a refuzat să vorbească.

Ce sumă vor primii copiii lui Victor Socaciu

Victor Socaciu are trei copii cu trei femei, Iulia, Ana Maria și Victor, fiul din căsnicia cu Marina Almășan. Potrivit unui act încheiat la notar, între Brândușa Simion și cei trei copii ai artistului, aceasta urmează să-i despăgubească pe moștenitorii artistului, cu câte 30.000 de euro. De asemenea, părțile implicate au mai avut de împărțit mai multe terenuri, dar și păduri și o casă în Eforie, deținută de Victor Socaciu.

Victor Socaciu s-a căsătorit de patru ori, iar de trei ori a divorțat. Artistul a fost căsătorit cu Doina, după care s-a însurat cu actrița Cornelia Pavlovici. Cântărețul a mai fost căsătorit vreme de 16 ani cu Marina Almășan. În anul 2016, Socaciu s-a căsătorit pentru a patra oară cu impresara lui, Brândușa Simion.

Văduva lui Victor Socaciu, în scandal cu Marina Almășan

Marina Almășan a atacat-o în repetate rânduri pe văduva lui Victor Socaciu. Soția regretatului artist susține că prezentatoarea tv ar fi inventat numeroase povești, iar una dintre ele ar fi că acesta i-ar fi cerut 20.000 de euro ca să poată divorța de el.

Dacă inventezi povești, trebuie, ori să fii foarte inteligent ori să ți le notezi. Altfel, te încurci în ele și începi să te contrazici singură și să te cam faci de râs. Mai ales când poveștile durează 10-12 ani. Nici Nostradamus nu le mai poate ține șirul. Din păcate, mai există arhive în presă și mai există una personală, care conțin aceste „opere' din 2012 și până în prezent, ne-a declarat Brândușa Simion.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton