Soția și nora lui Gică Hagi, exemplu de eleganță. Cum au apărut Marilena și Elena la premiera filmului Retreat Vama Veche

.

Soția, cumnata și nora lui Gică Hagi nu au ratat premiera Retreat Vama Veche. Cele trei au mizat pe sacou și pantalon și au fost un exemplu de eleganță în ținutele lor în alb și negru. Numeroase vedete și mulți spectatori au semnat condica de prezență, miercuri seara, la Cineplexx Băneasa, pentru a vedea producția care a atras atenția înainte de intrarea pe piață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Marilena Hagi, Elena Hagi și Luminița Popescu, adică soția, nora și cumnata lui Gică Hagi, au venit împreună la eveniment și s-au declarat încântate de filmul care are în distribuție nume precum Adela Popescu, Florin Călinescu, Ada Condeescu, Radu Vâlcan, Laura Cosoi, Adelina Pestrițu, Cosmina Păsărin și Mihai Mărgineanu etc.

Laura Cosoi si Petre NastaseLaura Cosoi si Petre Nastase

Vedetele care nu au ratat premiera Retreat Vama Veche

Pe lângă ele, Gina Pistol, Amalia Enache, Andreea Esca și Alexandre Eram, Daciana Sârbu, băieții de la 3 Sud-Est, Arsenie ex-Ozone, Marian Ionescu de la Direcția 5 și Octavia Geamănu, Andreea Raicu, Misha Miller, Cosmin Seleși, Ducu Ion și Ioana Blaj, Oana și Vlad Gherman, Marcel Pavel, Sanda Ladoși, Geanina Ilieș, Aylin Cadâr, Crina Semciuc, Dana Savuică, Carmen Negoiță, Dan Chișu, Adrian Perjovschi, Dan Popi – fondatorul Cat Music, Ileana Badiu, Cătălin Mitulescu, Edy Chereji, Adrian Tapciuc au fost parte dintre celebritățile care au petrecut seara avanpremierei de gală a filmului „Retreat Vama Veche' în hohote de râs, alături de prieteni și cu gândul la plajă, la mare și la cele mai frumoase momente și relații din viață.

„Filmările pentru acest lungmetraj au fost chiar ca cu retreat plin de revelații pentru noi, toți cei implicați, dar și ca o superpetrecere cu prietenii ca în vremurile cele mai frumoase în care petreceam pe plajă, până la răsărit', au mărturisit la finalul proiecției regizorul Petre Năstase, scenaristul Ovidiu Niculescu, echipa tehnică și cea de producție și toți actorii emoționați.

Citește și: Dorian Popa are o nouă iubită, după despărțirea de Babs: „Viaţa merge înainte, am dreptul să îmi găsesc fericirea'. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian au făcut grătar în ziua nunții, în loc de petrecere: „În 5 ore am terminat nunta cu totul, eram în pat, la somn…' / Ce relație au cu nașii

Citește și: Anamaria Prodan susține că Reghe știa despre discuțiile ei cu Dan Alexa: „L-a ajutat enorm și cu bani. Noi aveam o altfel de relație…' / Acum, regretă pumnul pe care i l-a dat antrenorului

Citește și: Cum a ales Șerban Pavlu actoria, deși inițial voia să se facă regizor de teatru: „Mi s-a sugerat că trebuie să îmi fac o meserie de viitor. În regimul comunist, devenise o obsesie a părinților…” Cum și-a câștigat primii bani în facultate /

Citește și: Donald Trump l-a numit „gunoi uman” pe Sebastian Stan, actorul român care îl interpretează în filmul biografic The Apprentice: „Continuă să-și sape singur groapa, tot mai adâncă”

Retreat Vama Veche a atras atenția spectatorilor

Retreat Vama Veche' s-a dovedit a fi deja un star în online, înainte de lansarea din cinematografe. Conform datelor și analizelor, interesul publicului pentru film, pentru povestea lui, pentru actorii din distribuție și programul cinematografelor în care acesta va rula a crescut fulminant în ultimele săptămîni, iar bucăți video din film au înregistrat pe canalele oficiale ale filmului milioane de vizualizări și viralizări. Sălile de cinema din țară unde au avut loc avanpremierele cu public și actorii din distribuție au fost sold-out, s-au dovedit a fi neîncăpătoare și a fost necesară deschiderea altora, iar biletele pentru primele zile de proiecție se achiziționează într-un ritm alert.

După evenimentul de la Cineplexx Băneasa, din București, actorii și parte din echipa „Retreat Vama Veche' continuă turneul prin țară și întâlnirile memorabile cu publicul de cinema.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton