Soția lui Jorge, după ce artistul a fost mutat în tribul Războinicilor și a ales-o pe Ștefania Ștefan în echipă, la Survivor All Stars: „Nu m-am așteptat. Această mișcare mi-a confirmat...”

 Radulescu Ruxandra
.

Soția lui Jorge, după ce artistul a fost mutat în tribul Războinicilor la Survivor All Stars. Aventura Survivor All Stars a luat o întorsătura neașteptată pentru Jorge, dar și alți concurenți. Daniel Pavel a anunțat recent noi schimbări, astfel că artistul a fost nevoit să intre în echipa Războinicilor și să-și aleagă noii colegi de trib. Soția lui Jorge, Ramona Prodea, a comentat această situație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Survivor All Stars ridică ștacheta și fiecare săptămână vine cu o nouă provocare pentru concurenți. Prezentatorul Daniel Pavel i-a anunțat pe concurenți că vor avea o sarcină grea de îndeplinit și vor fi nevoiți să-și folosească simțul strategic. Jorge a intrat în echipa Războinicilor și trebuie să își facă planul de atac pentru a câștiga probele. Soția lui Jorge, Ramona Prodea, este impresionată de abilitățile partenerului ei la Survivor All Stars și este convinsă de faptul că a luat decizia potrivită când a ales-o pe Ștefania Ștefan în tribul său.

jorge-bunjorge-bun

Soția lui Jorge, după ce artistul a fost mutat în tribul Războincilor și a ales-o pe Ștefania Ștefan în echipă, la Survivor All Stars

Ramona Prodea are numai vorbe de laudă la adresa soțului ei, Jorge, după ce Faimosul a ajuns în echipa Războinicilor. Partenera de viață a artistului a comentat faptul că Jorge a ales-o pe Ștefania Ștefan în echipa sa.

Sinceră să fiu nu m-am așteptat la o astfel de întorsătură. A fost o surpriză totală pentru mine, dar, în același timp, am simțit un val de mândrie și admirație pentru Jorge. Abilitatea lui de a vedea lucrurile în avans m-a impresionat întotdeauna, iar această mișcare neașteptată mi-a confirmat încă o dată cât de inteligent și adaptabil este.

Citește și: Vica Blochina și-a făcut patru intervenții estetice într-o săptămână: „Un mic retuș'. Cum arată acum și cât au costat procedurile

Citește și: Cum arată apartamentul Elenei Gheorghe. E dispus pe două etaje, are 5 camere și o terasă imensă

Citește și: Cine e Andreea Cristea, singura româncă de pe covorul roșu la premiile BAFTA 2024: „Am vorbit cu una dintre actrițele mele preferate”

Absolut, a fost o alegere excelentă. Jorge are o viziune strategică incredibilă, și alegând-o pe Ștefania Ștefan, a demonstrat nu numai această viziune, dar și curajul său de a face alegeri neașteptate, care pot schimba cursul jocului. Ștefania este o concurentă puternică, și împreună acum, sunt o echipă formidabilă. Încrederea lui în această alegere reflectă și abilitatea lui de a vedea potențialul unde alții poate nu văd.”, a declarat Ramona Prodea, pentru Unica.ro.

Ramona Prodea, despre Jorge, la Survivor All Stars: „Când îl văd suferind, simt un gol în stomac”

Ramona Prodea mărturisește că trece prin emoții puternice atunci când îl urmărește pe soțul ei, Jorge, la Survivor All Stars. La fiecare victorie sau accidentare, soția artistului este cu sufletul alături de partenerul ei, care face tot posibilul pentru a fi un exemplu pentru copiii lor.

Este incredibil de emoționant să-l urmăresc de acasă. Fiecare moment al competiției îmi accelerează inima, mai ales când este vorba de provocări fizice. Când pierde un punct sau când îl văd suferind de dureri la picior, simt un gol in stomac. Dar în același timp, sunt mândră de determinarea și curajul lui. Îmi amintesc cât de puternic este și cât de mult lucrează pentru a-și depăși limitele. Stiu că tot ce face este ca să dea un exemplu pozitiv copiilor noștri, așa cum spune el mereu Fără scuze' și mereu cu capul sus și nasul jos'.„, a declarat Ramona Prodea, pentru aceeași sursă.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton