Soțul Ancăi Molnar, mesaj răvășitor la două luni de la moartea make-up artistului, la doar 35 de ani: "Îmi lipsești tot mai mult. De aș putea măcar o dată să te strîng în brațe și..."

 Tudorache Simona
.

Soțul Ancăi Molnar își strigă durerea. Au trecut două luni de când cea pe care a iubit-o cel mai mult a pierdut lupta cu boala. În urmă au regretele, amintirile, dar și multe lacrimi. Anca Molnar, un make-ul de succes, s-a stins la 35 de ani, după ce a fost diagnosticată cu o tumoră pe creier.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Avea totul, o familie frumoasă, o carieră fructoasă, dar o boală nemiloasă i-a oprit drumul. Anca Molnar a crezut până în ultimul moment că va învinge boala. Se gândea la soțul ei și la copilul lor, dar destinul a vrut altceva. Moartea ei a adus multă suferință în sufletul celor care au iubit-o și au admirat-o. Avea un suflet nobil și multe lucruri de făcut, dar nu a mai avut timp.

anca molnar 22anca molnar 22

Soțul Ancăi Molnar ține cu greu piept durerii după moartea soției sale

Soțul Ancăi Molnar își găsește alinarea atunci când mai merge la cimitir. Recent, Claudiu a publicat în online o fotografie de la mormântul celei care i-a fost partenere de viață, iar alături a scris un mesaj de-a dreptul sfâșietor.

„Două luni fără tine. Îmi lipsești tot mai mult. De aș putea măcar o dată să te strîng în brațe și să îți pun cât de mult te iubesc', este mesajul transmis de soțul Ancăi Molnar, pe internet.

Cum a aflat Anca Molnar de ce boală suferă

Destinul a fost unul crunt pentru Anca Molnar. Se bucura din plin de viața pe care o avea, asta până într-o zi, când de la o simplă durere de cap, așa cum o numesc mulți, medicii i-au dat cel mai dur diagnostic. A luptat și sperat până în ultima clipă că o să fie bine, însă la un moment dat corpul ei nu a mai putut face față și a cedat.

„Îmi spunea de mult timp că o doare capul, i-am spus să se ducă la un control, iar când a ajuns la București, m-a sunat și mi-a spus că are tumoare pe creier, nu știa mai nimeni. Tot ea mă încuraja pue mine, era foarte încrezătoare. Ne-am mobilizat cu toții, am strâns bani, dar așa a fost să fie. Era o femeie foarte pozitivă!’, declara Alina Radi pentru Playtech-Știri.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Oanei Zamfir: „La 37 de ani nu mai simt aceeași presiune ca acum 5 ani. Nu e nicio surpriză pentru părinți că nu mă înscriu în norma socială. De mică am fost rebelă și…” Ce spune despre căsătorie și copii / EXCLUSIV

Citește și: Kira Hagi se mărită cu iubitul grec! Thomas Ferfelis a cerut-o de soție în vacanța din Salonic / Cu ce se ocupă viitorul soț al fiicei lui Gică Hagi

Citește și: De ce nu vrea Mihai Tatulici să se întoarcă în televiziune, la 76 de ani: „Și Mircea Lucescu a revenit în sport, la Națională, are 79 de ani, dar nu e același lucru ca în televiziune”

Citește și: Cum a trecut Anamaria Ionescu peste infidelitate, după ce soțul ei, Tudor de la Fly Project, a înșelat-o, în trecut: „Dacă nu se întâmpla, în momentul de față nu mai eram împreună”

Citește și: Florin Piersic, prima apariție publică după problemele de sănătate: „M-ați recunoscut? Nu cred. Am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar…'. Cum se simte acum / Actorul se află la o clinică de recuperare

Anca Molnar, ultimul mesaj

Atunci când a simțit că sfârșitul îi e aproape, Anca Molnar a postat pe o rețea de socializare un mesaj răvășitor, care spune multe despre felul în care a trăit.

„Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o alta lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu să vă rămână mărturie că am trăit-o din plin. Mi-am dorit de atâtea ori sa iau telefonul în mână pentru ultima dată și sa va las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin! Eu, Anca Molnar am plecat…Acasă. Dar de acolo, voi continua sa va veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când, am sa va fac cu ochiul!', a fost mesajul de adio pe care l-a lăsat Anca Molnar.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton