Soțul Ancăi Molnar și-a tatuat chipul regretatei make-up artiste, la trei luni de la moartea ei: „În inima mea pentru totdeauna...”

.

Au trecut trei luni de când Anca Molnar a murit, răpusă de cancer, însă soțul ei nu-și poate reveni după pierderea suferită. Claudiu este în continuare sfâșiat de durere și nu poate accepta deloc gândul că a pierdut-o pe cea care i-a dăruit un fiu și cea alături de care trăia o frumoasă poveste de dragoste. Acum, pentru a-și exprima dorul care îi macină sufletul, acesta și-a tatuat chipul Ancăi Molnar, cunoscută de toată lumea drept make-up artistul vedetelor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Claudiu Molnar privește cu greu viața fără soția lui alături de care făcea totul, însă în ciuda acestui lucru știe că trebuie să fie puternic pentru fiul lor. El este acum singurul lui sprijin, după ce Anca Molnar a încetat din viață, astfel că are grijă să-i ofere tot ceea ce are nevoie. Merg aproape zilnic la mormântul celei mai importante femei din viața lor, iar gestul făcut recent de Claudiu a adus lacrimi pe fața multora.

WhatsApp Image 2024-09-12 at 16.49.09WhatsApp Image 2024-09-12 at 16.49.09

Citește și: Claudiu Molnar nu-și poate reveni după pierderea soției, Anca Molnar: „Sufletele pereche se reîntâlnesc. Abia aștept acel moment' / A trecut aproape o lună de la înmormântarea make-up artistului

Citește și: Claudiu Molnar, mesaj sfâșietor la trei săptămâni de la înmormântarea soției sale, Anca Molnar: „Arde inima în mine. Te-ai ascuns după o stea și…' / Gestul dureros făcut în memoria make-up artistului vedetelor

Citește și: Bogdan Mocanu este „Burlacul' dintr-un show matrimonial nou: „S-au înscris și mulți bărbați, vreo 27…'

Citește și: Andreea Raicu, mărturisiri dureroase despre lupta cu depresia: „Nefericirea mea pentru mulți ani a fost legată de faptul că nu eram măritată și nu am un copil. Am fost atât de tristă…'

Soțul Ancăi Molnar și-a tatuat chipul regretatei make-up artiste, la trei luni de la moartea ei

Din păcate, Anca Molnar s-a stins din viață mult prea devreme, la doar 35 de ani, și a lăsat în urmă un fiu orfan de mamă și un soț îndurerat. A pierdut lupta crâncenă cu cancerul și pe 13 iunie a fost condusă pe ultimul drum, cu profundă durere și suferință. Și acum, după trei luni, soțul ei este în continuare afectat, astfel că și-a tatuat chipul ei pe braț pentru a o vedea mereu lângă el. Și-a strigat durerea în mediul online, a postat numeroase mesaje pline de suferință despre regretata lui soție, iar acum a făcut public și tatuajul cu ea, care i-a emoționat pe mulți.

„În inima mea pentru totdeauna', a scris Claudiu Molnar în dreptul videoclipului postat pe Tiktok.

Fanii au reacționat imediat după ce au văzut gestul lui sfâșietor

Moartea Ancăi Molnar a intrat în atenția tuturor, fiind una dintre cele mai cunoscut persoane din domeniul de beauty din România, cu o carieră de mare succes. Înclusiv vedetele au fost șocate de moartea ei la doar 35 de ani, iar mesajele au curs pe pagina ei la aflarea veștii tragice. În continuare, soțul ei a rămas în ochii celor care au cunoscut-o și îndrăgit-o pe aceasta, astfel că postarea în care și-a făcut tatuaj cu chipul ei a ajuns imediat virală. Fanii nu au ezitat și i-au transmis numeroase mesaje de încurajare!

„În sfârșit un bărbat adevărat!! Soția ta este foarte mândra de tine îți doresc multă putere și sănătate! Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume. / Rar asa ceva!! O iubire care nu va muri niciodată!! Numai vezi asa ceva in zilele noastre!! Pacat ca oamenii buni si care se iubesc au asa soarta! / Degeaba spunem noi…putere multă! Doar cine a trecut prin așa ceva, simte până în adâncul sufletului durerea! Durerea asta care uneori te face să-ți pierzi mințile, te aduce la un pas să-ți pierzi până și credința în bunul D-zeu! După o zi pe alta va fi tot mai greu, dar la un moment dat, D-zeu îți va mângâia sufletul! / Asta înseamnă că iubirea exista și dincolo de cer. Fii puternic, om bun. Cu siguranță și-ar fi dorit să te vadă puternic. / Canalizează-ți toată forța pe creșterea copilului vostru, continuă visul soției tale, acestea îți vor aduce pacea sufletească. Apoi, încet, încet, trăiește-ți viața!', sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la postarea lui Claudiu Molnar.

Anca Molnar a pierdut lupta cu cancerul și a lăsat în urmă un fiu

Anca Molnar a suferit două intervenții pe creier, fiind diagnosticată cu o tumoare, însă a pierdut lupta cu nemiloasa boală cu care a fost diagnosticată. A sperat până în ultima clipă că o să fie bine, însă totul a fost în zadar. A fost înmormântată în cursul zilei de 13 iunie, la Cimitirul din Ronaț, Timișoara, iar toți cei care au iubit-o și-au luat rămas bun și i-au adus un ultim omagiu.

De la tragicul eveniment, Claudiu Molnar a postat aproape zilnic mesaje în amintirea soției sale și a femeii care i-a dăruit un fiu, rămas orfan de mamă acum.

„Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o alta lume.

Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ.

Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu sa va rămână mărturie că am trăit-o din plin.

Mi-am dorit de atâtea ori sa iau telefonul în mână pentru ultima dată și sa va las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin!

Eu, Anca Molnar am plecat…Acasă. Dar de acolo, voi continua sa va veghez mereu!

Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când, am sa va fac cu ochiul!’, este mesajul scris pe profilul Ancăi Molnar, după ce a murit.

Sursă foto: facebook / tiktok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton