Soțul Andei Adam explică de ce a luat numele ei de familie, după căsătorie: "Joseph Adam chiar sună a nume de actor"

.

Anda Adam și Yosif Mohaci s-au căsătorit în decembrie 2022, iar bărbatul a decis atunci să ia numele de familie al soției sale pentru că „sună a nume de actor”. Ideea le-a venit după ce Yosif a primit un rol în filmul lui Codin Maticiuc, Miami Bici 2, și pentru că experiența i-a plăcut foarte mult, soțul Andei Adam are de gând să înceapă o carieră în cinematografie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent a avut loc premiera filmului Miami Bici 2 și soțul Andei Adam a apărut și el pe marile ecrane, spre bucuria fanilor. Yosif Adam visează ca acest film să fie o rampă de lansare pentru el și să înceapă o carieră în cinematografie, acesta fiind și motivul pentru care a ales să-și schimbe numele după căsătorie.

2d4919b7-d1b3-4a27-b8a3-60e2502405ed2d4919b7-d1b3-4a27-b8a3-60e2502405ed

Soțul Andei Adam, Yosif, a luat numele ei de familie după căsătorie

Yosif se pregătește intens pentru o carieră în cinematografie și, ca orice actor care se respectă, era nevoie și de un nume sonor, iar Yosif Adam i s-a părut mai potrivit decât Yosif Mohaci. Astfel, bărbatul care a debutat ca actor în Miami Bici 2 a considerat că este cel mai bine să preia el numele de familie al soției și nu invers.

„Da, el mi-a luat numele. Noi ne-am gândit, cumva în acest context, pentru faptul că el și-a început cariera în zona aceasta a filmului, că are o rezonanță mai bună și este un nume mai potrivit pentru un actor. Atunci, împreună ne-am gândit că Joseph și Adam chiar sună a nume de actor.

Și am spus: „OK, facem invers”. Iar el a spus: „OK, iau eu numele tău, pentru că îmi va folosi pe scenă”. (…) Joseph Adam mi s-a părut chiar un nume de scenă cu care el va putea merge mai departe într-o carieră cu adevărat în zona cinematografiei', a declarat Anda Adam, pentru Spynews.ro.

Yosif s-a născut în Arad, dar o perioadă de timp a locuit în Elveția și Franța. Din prima căsnicie, bărbatul are o fiică, Nicole. La rândul ei, din fostul mariaj cu Sorin Andrei Nicolescu, Anda Adam are și ea o fiică, Evelin.

„Suntem un cuplu modern. Nu păstrăm istoria sau obișnuințele care sunt peste tot. Anda este o persoană cunoscută și am decis să iau numele ei. Merge bine cu Joseph, a mai declarat Yosif Adam.

Ei bine, soțul Andei Adam are deja un alt rol pregătit: „Este vorba despre filmul Cursa, va fi despre cursele de mașini în România, gen Fast and Furious, sperăm să ajungem la nivelul ăla, unde am un rol negativ iar. Și vom începe filmările în iunie -iulie anul viitor”, a dezvăluit Yosif Adam.

Citește și: Cum s-a cunoscut Maria Buză cu soțul ei și după cât timp a fost cerută în căsătorie: „Eu eram și însărcinată deja. Nu mai aducea vorba nici de măritiș, nici de ineluș, de nimic' / EXCLUSIV

Citește și: „Ce salvăm? Mama sau copilul? Nu era posibil să putem trăi amândoi. Am ajuns la spital cu niște complicații despre care nu știam’. Prin ce greutăți a trecut Maria Buză când l-a născut pe fiul ei / EXCLUSIV

Anda Adam este foarte mândră că soțul ei, Yosif, joacă în Miami Bici 2

Miami Bici 2 este cel mai scump film independent românesc făcut vreodată, filmat în Los Angeles, Miami și Las Vegas, cu participarea unora dintre cei mai mari actori de la Hollywood, dar și a unor personalități din lumea sportului precum Nadia Comăneci, Florin Răducioiu sau Ilie Dumitrescu.

În distribuție apare și numele lui Yosif Adam, iar cântăreața este cum nu se poate mai mândră. „Am fost, numai că nu am fost și pe burtă, și în copac. Dar să știi că a fost foarte diferită experiența și mă bucur că am putut să fiu prezentă acolo, să văd ce se întâmplă și când se filmează un film. Sunt obișnuită cu camerele, dar e foarte diferit. La un film e altceva. A fost super! Foarte tare„, a declarat Anda Adam acum ceva timp pentru playtech.ro.

Soțul Andei Adam și-a plătit toate cheltuielile, doar să joace în Miami Bici 2

Anda Adam și-a însoțit soțul la filmări și au închiriat o casă în Statele Unite ale Americii. „Joseph Adam a fost cu noi acolo și a jucat. Este unul dintre personajele negative principale. Anda nu, Anda era și ea acolo, nu s-a pus niciodată problema să joace Anda în film, era și ea acolo cu soțul în Los Angeles. Au venit împreună la filmări', povestea Codin Maticiuc acum ceva timp.

Joseph Adam a acceptat să își plătească singur cheltuielile în Los Angeles doar ca să apară în film. Codin Maticiuc a fost surprins când a văzut că soțul cântăreței și-a închiriat casă acolo, ba chiar s-a dus în SUA înaintea lui și l-a așteptat la aeroport: „Și a venit pe treaba lui cu banii. „Consideră-mă că sunt acolo, tu dă castingul cu mine la București, și dacă mă potrivesc în ceva, eu mă duc acolo”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton