Soțul Danei Roba a contestat prelungirea arestului cu încă 30 de zile. Ce decizie au luat judecătorii

 Calin Maria Bianca
.

Soțul Danei Roba a contestat prelungirea arestului cu încă 30 de zile. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Daniel Balaciu a bătut-o pe Dana Roba cu ciocanul în cap, până când a lăsat-o într-o baltă de sânge. A fost la un pas să moară, iar medicii erau 100% convinși că nu o să supraviețuiască fiindcă starea ei era extrem de gravă, însă cu toate astea, minunea s-a întâmplat. Acum, vedeta își dorește divorțul de soțul ei, custodia totală a fetelor, și bineînțeles, ca el să primească pedeapsa pe care o merită. Iată ce au decis judecătorii, după ce Daniel Balaciu a contestat prelungirea arestării!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Soțul Danei Roba a contestat prelungirea arestului cu încă 30 de zile. Daniel Balaciu se pare că face tot ce-i stă în putință pentru a se apăra și a scăpa de închisoare, după ce soția lui a fost la un pas de moarte din cauza bătăilor. A declarat că regretă cele întâmplate și că nu o să se mai repete, susținând și că vrea să fie judecat în stare de libertate. Mai mult decât atât, după decizia de prelungire a arestului cu încă 30 de zile, a fost extrem de revoltat, încât a contestat decizia judecătorilor și a cerut o măsură mai blândă.

roba8-8roba8-8

Citește și: Daniel Balaciu susține că regretă că a bătut-o pe Dana Roba și cere să fie judecat în libertate: „Nu o voi mai lovi niciodată. Fetițele au nevoie de mine…'

Citește și: De ce s-a amânat verdictul magistraților în cazul lui Daniel Balaciu. Soțul Danei Roba cere să fie judecat în libertate

Citește și: „Ca o glumă proastă așa, îl recomand'. DJ Harra, picanterii din relația cu Cătălin Cazacu. Ce a spus despre el, în direct la TV, la Măruță

Citește și: Catinca Roman, noi declarații despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara: „Din păcate, nu poate să vorbească la telefon. Are boala pe care o are…'

Soțul Danei Roba a contestat prelungirea arestului cu încă 30 de zile

Daniel Balaciu este în prezent în închisoare, asta după ce i-a fost prelungit arestul preventiv cu încă 30 de zile. Deși a fost la un pas să își omoare soția, acesta a spus în continuare că vrea să fie judecat în stare de libertate, dar totodată a decis că este momentul să conteste decizia judecătorilor. Soțul Danei Roba urmează să mai stea în închisoare până pe data de 4 august, când oamenii legii vor avea o nouă decizie în baza cercetărilor legate de bătaia cruntă pe care i-a dat-o soției sale, cu ciocanul în cap.

'Soluția pe scurt: În baza art. 236 al.1 C.p.p., raportat la art. 234 C.p.p. şi cu aplicarea art. 223 al. 2 C.p.p., admite propunerea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. Prelungeşte starea de arest a inculpatului B.D.R., fără antecedente penale, cercetat în prezenta cauza pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la violență în familie, în modalitatea omorului, prev. de art. 32 al. 1 rap. la art. 199 al. 1 rap. la art. 188 al. 1 C.p., pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 06 iulie 2023, până la data de 04 august 2023, inclusiv. În baza art.242 al.2 C.p.p., respinge cererea inculpatului, formulată prin apărător, privind înlocuirea măsurii arestului preventiv cu o măsură preventivă mai blândă. În baza art. 275 al. 3 C.p.p., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu contestație 48 ore de la comunicare', se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată, conform SpyNews.

Ce decizie au luat judecătorii

În urmă cu câteva zile, judecătorii i-au transmis lui Daniel Balaciu că urmează să mai stea alte 30 de zile în arest. Ei bine, nu a putut accepta această idee, așa că a formulat o nouă contestație, însă a primit lovitura din partea judecătorilor. Cererea i-a fost respinsă, ca fiind nefondată, iar totodată i s-a adus la cunoștință că trebuie să plătească și suma de 400 de lei cu titlul de cheltuieli de judecată, după cum se mai arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

'Soluția pe scurt: În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b) Cod procedură penală raportat la art. 204 Cod procedură penală respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Balaciu Daniel Remus, împotriva încheierii penale nr. 163/DL din data de 03.07.2023 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, în dosarul nr. 2775/30/2023. Menţine încheierea atacată. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă în favoarea Statului contestatorul-inculpat Balaciu Daniel Remus, la plata sumei de 400 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat în soluţionarea prezentei contestaţii. Definitivă.', se mai arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Daniel Balaciu a cerut să fie judecat în stare de libertate

Ei bine, Daniel Balaciu nu doar că a făcut cerere de contestare a prelungirii arestului după fapta sa plină de cruzime, ci a și cerut să fie judecat în stare de libertate. Bineînțeles, ca și motiv, a avut grijă să spună că fetele pe care le are din căsnicia cu Dana Roba au nevoie de el, el fiind cel care le-ar fi crescut și ar fi avut grijă de ele, nu soția sa.

„În acel moment, Dana a început să mă amenințe cu interlopii și mi-a fost frică că vor veni să mă omoare. Regret ceea ce am făcut și nu o voi mai lovi niciodată pe soția mea. Dar vreau să se știe că ce s-a întâmplat a fost în legitimă apărare din cauza faptului că am fost provocat. Aș vrea să fiu judecat în libertate, pentru că fetițele mele au nevoie de mine că am lucrat 10 ani la jandarmi. Eu m-am ocupat de fete, nu soția mea‘, a spus soțul Danei Roba, în primele declarații oferite după tragedie.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton