Soțul Georgianei Lobonț, probleme grave cu legea. Rareș Ciciovan este implicat în șase procese

 Dumba Gabriela
.

Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț, este implicat în mai multe procese, care așteaptă să fie judecate în toamnă, atunci când se încheie vacanța judecătorească. Care este motivul pentru care Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț are probleme cu legea și este implicat în șase procese.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan nu sunt doar soț și soție, de mai bine de șapte ani, ci și parteneri în viața profesională. Rareș Ciciovan este cel care se ocupă de tot procesul din spate și îi este alături în fiecare clipă soției sale. Meseria de bază a lui Rareș este de stomatolog, însă a renunțat la tot pentru a fi alături de Georgiana.

327609251-873741283676294-6827422244189835476-n327609251-873741283676294-6827422244189835476-n

Ce probleme cu legea are Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț

Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț, are numeroase procese în curs pe teritoriul României. Obiectul acestora este: „anulare proces verbal de contravenţie'. În ultimii doi ani, soțul artistei a încălcat legea de șase ori, cel puțin. Asta arată portalul instanțelor de judecată.

Majoritatea cererilor pe care Rareș Ciciovan le-a depus în fața magistraților au fost respinse ca nefondate, iar restul urmează să se judece din toamnă, atunci când se termină vacanța judecătorească.

Partenerul artistei a deschis procese împotriva următoarelor instituții: Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, Poliția Autostradă A1 Râmnicul Vâlcea, Inspectoratul de Poliție al Județului Mureș, Inspectoratul de Poliție Județean de Poliție Călărași, Inspectoratul General al Poliției Române, Inspectoratul Județean Poliție Maramureș, potrivit romaniatv.net.

După ce soțul Georgianei Lobonț a anunțat divorțul, acesta a susținut că totul a fost o strategie, pentru că și-a dorit să fie cunoscut de oameni după numele său, nu fiind soțul Georgianei Lobonț.

Citește și:Ce decizie au luat Elena Ionescu și fostul soț, cu privire la fiul lor: „Am ajuns la un numitor comun’

Citește și:Dana Budeanu îi ia apărarea lui David Popovici, după ce a obținut locul 4 la Campionatul Mondial din Japonia: „Voi, tot nimeni! Culcați-vă!'

Citește și:Cristina Cioran l-a pălmuit pe Cătălin Măruță, în direct, în emisiunea lui de la PRO TV. Gestul prezentatorului a luat-o prin surprindere: „Asta ce a fost?'

Recent, Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț, s-a bătut cu un viceprimar

Recent, Georgiana Lobonț a fost implicată într-un scandal monstru. Conflictul ar fi început după ce viceprimarul comunei Ceanu Mare a rostit cuvinte jignitoare către toată lumea, inclusiv la adresa cântăreței.

Bărbatul ar fi fost în stare de ebrietate și l-ar fi amenințat cu bătaia inclusiv pe primar. Totodată, atunci când soțul Georgianei Lobonț a încercat să-l calmeze pe edil, acesta ar fi ridicat mâinile asupra lui.

Georgiana era afară, la poze, a venit s-o cheme și s-a apucat să înjure. El înjura tot timpul pe hol și pe o femeie, din câte am înțeles era nevasta lui, a bruscat-o, a scuturat-o. Îi înjura pe toți și, până la urmă, am vrut și eu să vad cine e cretinul ăsta că numai circ făcea.

Toți oamenii au văzut, dar le era frică să spună ceva. Așa se zicea, că era beat. El a venit acolo, înjura și eu i-am zis să se calmeze, să nu mai urle, îmi era mai mare rușinea mie. A venit, a ridicat mâinile la mine, a făcut circ, jandarmii de afară au văzut și l-au și scos încătușat afară. Am și semnat acolo, am făcut plângere, i-au dat contravenție. Un comportament de viceprimar care nici n-are rost de povestit. El a sărit calul foarte mult.

Numai înjurături, brusca pe toată lumea… Doamna era nevastă-sa și normal că atunci când au venit jandarmii ea n-a mai recunoscut. Eu am rămas șocat când am văzut că nu știam cine e de face așa tămbălău.

Primarul e mai în vârstă, dar el a fugit de acolo. Am terminat de cântat, cât am stat la poză… primarul a fugit că-l căuta să-l bată sau… habar n-am ce a zis. S-a comportat acolo foarte urât și eu m-am dus la el și i-am zis: ‘Vă rog frumos să vă calmați, nu mai înjurați.

Că tot urla pe hol acolo că vine, că omoară, povești de le spunea grupului lui restrâns. Și a venit la mine cu ‘Tu ce vrei, mă? Tu cine ești?. Și când au văzut jandarmii că a pus mâna pe mine, că a zis că eu am pus mâna pe el, l-au încătușat și l-au scos. A făcut circ, a sunat el la 112… Îți dai seama, ca un om beat. Dar repet: toți oamenii au zis că e un om de doi lei și, vezi Doamne, era pe vremuri interlop local acolo, în sat, și lumea în fața lui nu zicea nimic. Și organizatorul ăla săracul… toate i s-au spart în cap.

Era un bădăran, urla pe hol și nu știa că eu îl aud. În fond și în esență, e un om care nu-și merită locul acolo', a declarat Rareș Ciciovan, pentru Cancan.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton