Soțul Ilenei Sterp a făcut un accident grav, în timp ce se plimba cu ATV-ul: "Are multiple fracturi. Sunt momente grele pentru noi ca familie" / Mesajul transmis de sora lui Culiță Sterp

 Dumba Gabriela
.

Daniel Aloman, soțul Ilenei Sterp, a suferit un grav accident, în timp ce se plimba cu ATV-ul, iar sora lui Culiță Sterp a venit cu ultimele vești legate de acest moment greu prin care trece familia ei. Ileana Sterp a ținut să mulțumească Divinității că soțul său a scăpat cu viață și acest accident nu s-a transformat într-o tragedie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ileana Sterp a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online detalii despre starea de sănătate a soțului său. Daniel Aloman a fost victima unui accident cu ATV-ul și a fost dus de urgență la spital, cu multiple fracturi.

8a4547aa-df2a-4318-9f6d-bc9c65aa690f8a4547aa-df2a-4318-9f6d-bc9c65aa690f

Ileana Sterp, detalii despre starea de sănătate a soțului ei, după accidentul cu ATV-ul

Ileana Sterp a dezvăluit pe Instagram că traversează o perioadă extrem de grea, după ce soțul ei a făcut un grav accident cu ATV-ul, dar se bucură că nu a fost vorba de ceva mai rău. Daniel Aloman a scăpat cu viață, însă are multiple fracturi și necesită o perioadă lungă de recuperare.

 Mi-ați trimis sute de mesaje și vă mulțumesc pentru gândurile bune! Dani a suferit un accident cu atv-ul si are multiple fracturi, dar este în afara oricărui pericol, astăzi l-au externat. Sunt momente grele pentru noi ca familie, dar încet și cu răbdare vom trece și peste asta. Zâmbesc şi mulţumesc Lui Dumnezeu că nu a fost mai rău', a scris Ileana Sterp pe InstaStory.

Daniel Aloman are nevoie de o perioadă de recuperare destul de îndelungată și Ileana Sterp a precizat că soțul ei va fi nevoit să mănânce doar cu paiul, fără a face cel mai mic efort fizic.

„Dani va mânca aproximativ o lună doar cu paiul. Dacă cineva a mai trecut prin asta, vă rog să-mi dați idei de mâncăruri pe care le-ați preparat (trebuie totul blenduit). Am făcut supe creme, griș cu lapte foarte lichid, supă de pui blenduită, dar mă gândesc la ceva mai consistent…Astăzi vreau să fac supă cremă de năut', a scris Ileana Sterp, pe contul ei de Instagram.

Citește și: Ileana Sterp, deranjată că fiica ei este comparată cu Milan, băiatul lui Culiță: „Și eu mă enervez, și eu poate țip la copiii mei. Carla este un copil răsfățat și… ‘

Citește și: Drama pe care o trăiește Ileana Sterp în relația cu tatăl ei: „Din nefericire, așa e el, o fire mai rece'

Citește și: Ileana Sterp a fost disprețuită de colegi, când era elevă, pentru că părinții ei aveau fermă de animale: „Ne simțeam rușinați. Râdeau de noi’

Ileana Sterp și soțul ei, Daniel Aloman, au doi copii

Daniel Aloman și Ileana Sterp s-au căsătorit în anul 2019 și, în urmă cu mai bine de un an, Ileana Sterp și Daniel Aloman au devenit părinți pentru a doua oară. Sora lui Culiță Sterp a născut, la sfârșitul lui aprilie 2023, un băiețel pe care l-au botezat botezat Damir. Cei doi mai au încă o fetiță, Carla.

Acum ceva timp, sora lui Culiță Sterp a povestit că religia a fost un impediment în povestea lor de dragoste și chiar au decis să se despartă, însă mai apoi și-au dat seama că se iubesc și trebuie să-și mai dea o șansă.

Sentimentele pe care i le poartă lui Daniel sunt atât de puternice încât sora lui Culiță Sterp a dezvăluit că pentru a fi cu acesta a trecut peste anumite convingeri. Însă înainte de asta, au trecut printr-o perioadă dificilă.

„Înainte să îl cunosc pe soțul meu eram foarte convinsă că nu o să am niciodată o relație cu un bărbat mai scund decât mine și de altă religie. Lucrurile astea s-au întâmplat. Dani este și mai scund și provine dintr-o familie de oameni ortodocși. Întra-adevăr, la începutul relației, am avut așa discuții pe tema asta. Eu înțeleg orice, îi înțeleg foarte bine crescutul într-o familie de ortodocși și cu educația respectivă.

La un moment dat am luat decizia să ne despărțim, că nu merge. Ne-am despărțit câteva luni și în lunile astea mă gândeam tot mai mult la el. Îmi doream tot mai mult prezența lui și atunci am realizat că nu religia e cea care contează. Sunt întrebată foarte des ce religie sunt.

Până în prezent am tot evitat să răspund întrebărilor, pentru că eu nu consider că fac parte dintr-o religie. Eu consider că sunt copilul lui Dumnezeu, că am o relație faină, pe care o simt zilnic, în orice secundă și cam atât’, a mai spus aceasta.

Înainte de a fi cu Daniel Aloman, sora lui Culiță credea că toți bărbații sunt ca tatăl ei, care și-a părăsit familia acum zece ani. „Am învățat că un bărbat poate fi mai sensibil decât mi-am putut eu imagina. Arătând lucrul ăsta, soțul meu îmi dă lecții de bunătate zilnic. E un om atât de sensibil și de bun, încât eu nu mă gândeam că există bărbați așa.

Comparația asta pot să o fac între ei. Mă uit la Dani câtă iubire îi arată Carlei, poate și tatăl meu simțea, dar nu arăta. E foarte important să arătăm ce avem în suflet, că altfel cum să știe persoana de lângă noi ‘, a dezvăluit Ileana Sterp în cadrul unui interviu mai vechi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton