„Ne chinuim. Nu poți să trăiești în România cu banii ăștia, are pensia cât…”. Soțul Ioanei Tufaru are probleme grave de sănătate și abia reușește să-și achite tratamentul

 Tudorache Simona
.

Soțul Ioanei Tufaru are probleme grave de sănătate și abia reușește să-și achite tratamentul. Ioana Tufaru se declară îngrijorată de starea de sănătate a soțului ei, care se luptă cu câteva afecțiuni. Fiica Andei Călugăreanu a fost nevoită să părăsească, după nouă ani, garsoniera pusă la dispoziție de Gigi Becali, asta pentru că omul de afaceri a decis ca blocul să aibă o altă destinație, dar problemele ei nu se opresc aici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Soțul Ioanei Tufaru a ieșit la pensie anticipat, pentru că suferă cu inima și cu plămânii. Acum, cei doi trag din greu să acopere costul tratamentului, dar și chiria pe care o au la apartamentul în care s-au mutat, și care ajunge la 1200 de lei.

ioana-tufaru-56ioana-tufaru-56

Soțul Ioanei Tufaru are probleme grave de sănătate și abia reușește să-și achite tratamentul

Deși a ieșit la pensie pentru că avea probleme de sănătate, din cauza traiului scump, Ionuț, soțul Ioanei Tufaru, s-a angajat la o firmă de pază, dar a optat pentru un program redus. El muncește doar patru ore pe zi și așa mai reușesc să se descurce cu banii, pentru că au și un copil de întreținut.

Soțul meu are probleme groaznice cu inima și cu plămânii, are niște fibrilații foarte nasoale. Ia tratament, trebuie să îl ia toată viața, că nu are încotro. Costă și tratamentul, dar ne chinuim și așa.

Norocul lui a fost că pe decizia de pensionare scrie că are drept de muncă 4 ore și atunci, ca să putem să facem față vieții și traiului, se duce săracul și muncește, că n-are ce să facă. Acum lucrează în pază. Are pensia exact cât o am și eu, 1281 de lei. Nu poți să trăiești în România cu banii ăștia, mai ales dacă ai și un copil. Numai chiria costă toată pensia mea, adică 1200 lei. Salariul soțului e minim pe economie.

Și la copil, e mică alocația și acolo e o durere. Asta e, ce să facem, strigăm și strigăm degeaba, că nu ne aude nimeni', a declarat Ioana Tufaru, la WOWnews.

Citește și: Ce cadou emoționant a primit Oana Roman de la fiica ei: „Mi-a făcut un…'. Vedeta își alină suferința lângă Isabela, după moartea Mioarei Roman

Citește și: Cătălin Botezatu dezvăluie ce îl punea Bianca Drăgușanu să facă atunci când erau într-o relație: „La 12 trebuia să îi…'. În ce relații sunt acum

Citește și: Cum arată apartamentul Alinei Ceușan din Cluj-Napoca. Are două terase, ușă rotativă la dormitor și se întinde pe tot etajul: „Livingul e spațios, aici e leagănul'

Citește și: Cum arată Anca Serea fără pic de machiaj, la 43 de ani. Ce ritual de îngrijire are: „Previne îmbătrânirea prematură și…'

Ioana Tufaru a fost scoasă din garsoniera pusă la dispoziție de Gigi Becali

Cei doi au plecat din garsoniera pusă la dispoziție de Gigi Becali cu inima strânsă. Totul s-a întâmplat la sfârșitul anului trecut, în preajma sărbătorilor. Atunci, blocul a intrat în renovare, urmând ca ulterior să aibă o altă destinație. Chiar dacă sfârșitul a fost unul neașteptat, Ioana Tufaru are doar cuvinte de laudă pentru Gigi Becali.

„Am plecat de acolo pentru că, bine, nu aș vrea să vorbesc foarte mult despre asta. Am plecat că nu se mai putea să mai stăm acolo, am înțeles că are alte planuri cu blocul acela, nu pot contesta asta. În orice caz, recunoștința noastră rămâne veșnică pentru acest minunat om, ne-a ținut acolo, pe 3 august am fi făcut 9 ani de când stăm acolo și omul cât să te țină, la un moment dat era de așteptat că aici se va ajunge, pentru că na…', a mărturisit Ioana Tufaru, în cadrul emisiunii 'Online Story by Cornelia Ionescu.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton