Soțul Mariei Constantin, călcat de hoți în miez de noapte: "Se auzeau pași, ușile trântindu-se". Cum au fost prinși și ce pagube au făcut 

 Oana Pantazi
.

Soțul Mariei Constantin, Robert Stoica, a rememorat recent momentul în care a fost călcat de hoți la miezul nopții. Acesta se afla în casa vărului său când au început să se audă zgomote suspecte. Iată cum au reușit cei doi să treacă peste incident și ce s-a întâmplat cu hoții!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Robert Stoica, soțul Mariei Constantin, a povestit un episod mai vechi, dar care cu siguranță îl bântuie și acum, pentru că a fost călcat de hoți. De fapt, acesta se afla în casa unui văr când, la miezul nopții, tâlharii au intrat în locuință peste ei. După ce au realizat că zgomotele suspecte nu erau făcute de animalul de companie, Robert Stoica și vărul lui au decis să verifice cu ce se confruntă.

342999026_180481764913389_709088458846852812_n-copy-copy342999026_180481764913389_709088458846852812_n-copy-copy

Soțul Mariei Constantin, călcat de hoți la miezul nopții

Robert Stoica a povestit că, în noaptea în care a decis să doarmă la vărul lui, au intrat hoții peste ei. În timp ce ei se aflau la etaj, de jos veneau zgomote suspecte. După ce au conchis că nu era câinele vărului său cel vinovat, cei doi au decis să vadă ce se întâmplă.

Citește și: Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit. Cum s-au îmbrăcat cei doi la cununia civilă

Citește și: Maria Constantin se cunună religios în iulie, dar face petrecerea de nuntă în august: „Nu vreau să fiu o mireasă stresată’. Când pleacă în luna de miere / EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Marilena, soția lui Gheorghe Hagi: „Cu siguranță e cel mai bun prieten pe care îl am’

„Au intrat hoții în casă. Nu în vis, pe bune. Nu dormeam. Eu am ajuns pe la 1 noaptea acasă, eram doar eu cu un văr de-al meu. Dormeam eu la vărul meu. Am intrat în casă. Stăteam la etaj, se auzeau pași, ușile trântindu-se și avea și un câine mic și îi spun că se aude ceva pe jos, și el a spus că nu, că e câinele, că dă el în ușă, că așa face mereu. Mai stăm ce mai stăm și se aud iar ușile. Coborâm și îl sunăm pe un om de-al nostru, care stătea lângă noi. Vine…', a povestit Robert Stoica, la Xtra Night Show.

Ce au furat hoții care au intrat peste soțul Mariei Constantin și peste vărul lui

În cele din urmă, lucrurile s-au lămurit. Hoții care intraseră în locuință erau, de fapt, niște copii, care n-au apucat să fure nimic, în schimb au mâncat ce au găsit prin frigider. De altfel, unul dintre ei a fost prins de prietenul lor, care l-a trântit la pământ. În cele din urmă, lucrurile s-au rezolvat de la sine, dat fiind că Robert Stoica și vărul lui au fost păgubiți doar de carnea din ciorbă…

„… Între timp, auzim zgomot de afară, ieșim și noi și îl vedem că se tăvălea cu unul pe jos, unul fugea pe stradă și, de fapt, i-am prins și au spus că ne-au văzut când am intrat în casă. Noi eram în living, după uși niște hoți, erau niște copii. Ne mâncaseră carnea din ciorba din frigider și ne-au spus: „V-am văzut, am vrut să vă bate, dar am zis că poate vă duceți la somn și nu facem nimic', a mai spus soțul Mariei Constantin pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton