Soțul Vlăduței Lupău are un temperament agresiv. Pe cine a bătut Adrian Rus la un meci

 Sutiu Theodora
.

Soțul Vlăduței Lupău are un temperament agresiv. Cei sunt într-o relație de mai bine de doi ani și se bucură de fiecare moment petrecut împreună. Dacă artista se bucură de popularitate, fostul fotbalist este mai puțin cunoscut publicului. O persoană enigmatică, sportivul nu are un trecut de care să fie foarte mândru. În urma cu 5 ani, el a fost implicat într-un incident foarte violent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Rus are 27 de ani și este fostul portar al echipei CFR Cluj. Deși este foarte tânăr, el a renunțat la fotbal acum un an. La campioana României, Adrian Rus era mai mult rezervă și nu a avut foarte multe ocazii de a-și demonstra talentul.

vladuta-1-1vladuta-1-1

El a devenit cunoscut, însă, datorită relației pe care o are cu Vlăduța Lupău, una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară de la noi.

Soțul Vlăduței Lupău are un temperament agresiv. Ce s-a întâmplat acum 5 ani

Cu toate astea, puțini cunosc trecutul agresiv al soțului intrepretei de muzică de petrecere. În anul 2016, soțul Vlăduței Lupău a fost implicat într-un scandal la un meci din Liga a V-a Cluj.

„Eu am fost spectator în tribună, susţinător al echipei de la Buza. Am mers alături de copiii mei, unul mai mare care era în altă parte a tribunei, iar eu în altă parte cu cel mai mic.

În minutul 68, arbitrul i-a dat roşu lui Adrian Rus, portarul echipei din Recea Cristur. A fost un fault de joc la mijlocul terenului, băiatul ăsta a venit din poartă şi i-a dat un pumn sau o palmă în gură unui jucător de la Buza, iar arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu.

În timpul în care s-a creat meleul ăla la mijloc a venit şi fratele portarului de pe banca de rezerve, a intrat în teren şi l-a lovit şi el pe un alt jucător de la Buza, iar arbitrul i-a dat roşu şi lui.

Portarul s-a dus spre ieşire, după ce a fost dat afară, şi l-a mai lovit pe un jucător de la Buza, fără nicio problemă, iar arbitrul i-a mai dat un roşu.

În momentul acela, eu din tribună am spus că nu se poate! Poţi să ai tot ce vrei în viaţă, dar nu poţi lovi aşa, să dai în oameni! Mi-a spus că vine la mine şi a venit.

Am apucat să îmi feresc copilul, mi-am băgat mâna stângă şi el m-a lovit un mână. Apoi l-au prins câţiva prieteni de-ai lui. Arbitrul a chemat echipele la mijlocul terenului şi a încheiat meciul şi a dat 3-0 pentru jucătorii de la Buza', a dezvăluit un spectator, potrivit stiridecluj.ro.

Adi Rus s-a născut la Cluj și este fiul lui Toma Rus, fostul chestor de poliție și fost secretar de stat în Ministerul de Interne.

Citește și: De ce a fost absentă Vlăduța Lupău de pe rețelele de socializare

Citește și: Cum s-au cunoscut Vlăduța Lupău și Adrian Rus

Citește și: Alina Laufer a ajuns la spital cu unul dintre gemenii prematuri

Cum a început totul între Vlăduța Lupău și Adi Rus

Adrian Rus a văzut-o pe Vlăduța Lupău în tim ce se afla pe scenă, în cadrul unei eveniment la care a fost invitată să cânte. Acela a fost momentul în care fostul portar, a fost vrăjit de actuala lui soție.

„L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu, de la Universitate. Am terminat Medicina Veterinară și un profesor avea un eveniment la un lac, cu ceva oameni. Era și tatăl lui acolo. Am cântat acolo, la un moment dat vine el și așa ne-am cunoscut', a povestit Vlăduța.

Au renunțat la petrecerea de nuntă, din cauza pandemie

Adrian Rus își iubește foarte mult soția, așa că a pus la cale o metodă inedită de a o cere pe Vlăduța Lupău în căsătorie.

'M-am întors și acolo era el. Așa a fost filmul lui, să nu mă aștept deloc. S-a dat jos din mașina de Poliție, cu un buchet mare de flori și cu inelul', a spus Vlăduța Lupău, în urmă cu ceva timp.

Cei doi au fost prezenți atât la starea civilă cât și în cadrul bisercii la ceremonia religioasă, în anul 2019.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton