"Trebuie să îți ascunzi ochelari, bijuteriile...". Ce a speriat-o cel mai mult pe Corina Caragea în vacanța din Bali

 Dumba Gabriela
.

Corina Caragea și-a început anul în Bali, una dintre destinațiile sale preferate de vacanță. Vedeta Pro TV a povestit într-un vlog de ce iubește atât de mult Bali, dar și prin ce peripeții a trecut în cele 10 zile petrecute acolo, în cea mai recentă vacanță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La patru ani de la prima vacanță în Bali, Corina Caragea a revenit acolo și a bifat multe dintre experiențele la care nu a avut curaj să se înhame data trecută. Pe YouTube, prezentatoarea Pro TV a povestit și ce a speriat-o cel mai mult în timpul petrecut acolo.

324251311_558264116200509_4161646395678216570_n-1324251311_558264116200509_4161646395678216570_n-1

Prin ce peripeții a trecut Corina Caragea în vacanța din Bali

Prezentatoarea a decis să își învingă temerile și să facă câteva lucruri mai nebunești în această vacanță. „Un lucru de care mi-a fost frică a fost vizita la pădurea maimuțelor. Dacă mergi acolo, ești avertizat că trebuie să îți ascunzi cam tot: ochelari, bijuterii, dar mai ales mâncare. Pentru că aceste maimuțici îți caută și prin geantă', a povestit Corina Caragea într-un vlog.

Prezentatoarea a povestit și cum a reușit să rămână fără geantă, în timpul acestei aventuri. „Apropo, una dintre ele (n.r. maimuțe) mi-a furat geanta. Ne-am bătut pe ea și am câștigat, am recuperat-o', a spus Corina amuzată.

Corina Caragea a petrecut un alt moment de neuitat într-un leagăn deasupra unei terase de orez. Bruneta nu a avut curaj să urce în el, data trecută, însă acum s-a lăsat convinsă.

„Nu credeam că o să mă urc vreodată în acest leagăn. Data trecută când am fost în Bali mi-a fost tare frică să mă dau în leagănul ăsta. Mi s-a părut nesigur, prea la înălțime. Aveam tot felul de filme în cap, ce o să pățesc, cum o să mor, cum o să se rupă o frânghie. A fost foarte frumos, o senzație incredibilă. Am zburat efectiv peste această terasă de orez, una dintre cele mai faimoase', a povestit ea.

Citește și: Cum și-a cucerit Pavel Bartoș soția în urmă cu mai bine de 20 de ani: „Ne-am descoperit pe parcurs'

Citește și: Răzvan Botezatu și iubitul lui s-au despărțit: „Sunt singur. Îl caut pe…’

Citește și: Cine este Georgiana Naghel, presupusa iubită a lui Andrew Tate.A lucrat în trecut ca model

De ce iubește Corina Caragea atât de mult Bali

De ce alege prezentatoarea să își facă vacanțele în Bali Pe lângă peisajele superbe și mâncarea delicioasă, Corina mai are un motiv pentru care alege Bali ca destinație de vacanță.

„Oamenii sunt primul meu motiv pentru care îmi place Bali. Deși în locurile în care se cazează turiștii condițiile sunt impecabile, luxoase și aranjate cu mult bun gust, în afara lor te lovește discrepanța cu sărăcia localnicilor', a spus prezentatoarea de la Pro TV pe blogul ei.

„Bogăția lor este însă în zâmbet, în suflet, în vorbă. Cum eu nu am găsit în alte insule. De această data am nimerit în timpul unei sărbători importante pentru balinezi – Galungan.

Este simbolul victoriei binelui asupra răului, se spune ca în cele 10 zile cât durează această sărbătoare, spiritele strămoșilor se întorc pe pământ în casele lor, iar cei dragi îi primesc cum se cuvine – cu daruri, bucate bune, haine tradiționale, cântece și dansuri.

La poarta fiecărei familii este un stâlp de bambus foarte înalt, penjor', împodobit cu fruze, flori, iar lângă este un mic altar în care sunt puse flori, fructe, dulciuri', a povestit Corina Caragea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton