Spike a publicat prima fotografie oficială alături de Livia: "Viața noastră personală e departe de tot ce...". Cum a reacționat Bordea: "Cine vrea să fie prietenul meu..."

 Radulescu Ruxandra
.

Spike a publicat prima fotografie oficială alături de Livia. Relația dintre Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a generat un adevărat scandal mediatic, mai ales că artistul, fusese chiar nașul de nuntă al fostului cuplu. Spike, pe numele real, Paul Mărăcine, a decis să posteze prima imagine oficială, împreună cu Livia, într-o ipostază tandră, alături de un mesaj sugestiv.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Spike, pe numele real, Paul Mărăcine, și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, este una dintre cele mai controversate din showbiz-ul actual. Livia a decis să divorțeze de Cătălin Bordea, după 9 ani de mariaj, iar la scurt timp a fost surprinsă sărutându-se cu Spike. Artistul de hip-hop era unul dintre cei mai buni prieteni ai comediatului, precum și cavalerul de onoare a lui Bordea, atunci când și-a unit destinul cu Livia. Ei bine, iată că în noaptea de Revelion, Spike a postat pe contul său oficial de Instagram o fotografie împreună cu Livia, în timp ce o îmbrățișează și a transmis și un mesaj cu această ocazie.

screenshot-182screenshot-182

Spike a publicat prima fotografie oficială alături de Livia, fosta soție a lui Bordea

Se pare că Spike vrea să demonstreze că relația sa cu Livia este una serioasă și că niciunuia dintre ei nu le pasă de ceea ce spune lumea. La început de an, Spike a publicat pe pagina oficială de Instagram o fotografie în care o îmbrățișează cu tandrețe pe Livia, și, în același timp, transmite un mesaj celor care îi critică.

Citește și: Ce se întâmplă între Cătălin Bordea și părinții fostei sale soții, după divorț: „I-am iubit ca pe părinții mei. Singura chestie pe care le-am zis-o a fost…'

Citește și: Cătălin Bordea și fosta lui soție, Livia, aveau discuții despre copii, înainte de divorț: „După America Express mi-am dorit. Începusem să…’

Viața noastră personală e departe de tot ce se scrie sau credeți voi. Vă urăm un an nou fericit, la fel ca noi.„, a scris Spike în dreptul imaginii cu Livia.

Cătălin Bordea, după ce Spike și Livia au fost surprinși împreună

Cu câteva zile înainte de Revelion, Spike și Livia au fost surprinși împreună într-un mall din Capitală. Cătălin Bordea a comentat situația, la solicitarea reporterilor CanCan.ro. Actorul a dat o replică amuzantă și ironică, în același timp, făcând aluzie și la faptul că Spike i-a fost bun prieten.

„Chiar le doresc să rămână împreună, ca să nu mai deranjeze și alți oameni. Până la adânci bătrânețe. De aici înainte, dacă vrei să fii prietenul meu, trebuie să semnezi un contract. Măcar dacă-mi fac ceva, să primesc și eu niște despăgubiri, ceva în schimb. Nu se poate așa, fără nicio obligație. Și eu semnez, nu doar ei. Clar că nici nu o să le facem cunoștință cu soțiile sau iubitele. Poate după ani de zile. Ele cu ele, noi cu noi', a spus Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea, aluzie la relația dintre Spike și Livia, fosta lui soție

Cătălin Bordea pare că nu crede că relația dintre dintre Spike și fosta lui soție, Livia, va avea durată prea lungă. Comediantul a aruncat câteva săgeți asupra cuplului nou format, însă fără a le menționa numele. Este de părere că pentru brunetă relația este una „pansament’, care o ajută să depășească divorțul recent.

„Eu zic de ce am aflat la terapie, din cărți, nu știu ce… După un divorț, tu ai tendința să te duci într-o nouă relație, instantaneu. Total greșit! E aia pansament… Și tu stai acolo, practic, până când te vindeci, cât de cât.

De asta, la un moment dat, sunt oameni care intră într-o relație și într-un an, doi, se uită la fata aia și nu mai are nimic cu ea, nu mai are nicio treabă. Și zic: „păi cred că trebuie să ne despărțim. Și aia: păi de ce?’.

Bă, dar dacă facem acum, pe la 40 de ani…Dar se întâmplă. Și pur și simplu îți întârzii procesul de a sta singur, de a învăța ce se întâmplă cu tine.  Și, în același timp, folosești un om, că-l folosești. Fără să îți dai seama tu folosești omul respectiv ca să-ți ia ție gândul ăla, ieșiri, îți dă o chestie. Dar tu în timpul ăsta te vindeci și fix când te-ai vindecat, îi spui omului „bă, pa!’, a spus comediantul, în podcastul lui Gorija.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton