Ștefan Bănică, mesaj emoționant de ziua soției. Lavinia Pîrva a împlinit 39 de ani: "Astăzi e..."

 Dumitrache Laura
.

Ștefan Bănică formează un cuplu cu Lavinia Pîrva, iar împreună au un băiețel, pe Alexandru,în vârstă de patru ani. Astăzi, îndrăgita artistă a împlinit 39 de ani, iar cu această ocazie, Ștefan Bănică a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Cei doi artiști sunt împreună de mai bine de 10 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva formează unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de zece ani, iar rodul iubirii lor este Alexandru, în vârstă de patru ani. Astăzi este o zi specială pentru Lavinia Pîrva. Artista a împlinit 39 de ani, iar cu această ocazie, soțul ei a postat un mesaj emoționant pe Instagram.

404946653_1300410398113611_7425007793315589154_n404946653_1300410398113611_7425007793315589154_n

Lavinia arată extraordinar la vârsta de 39 de ani. După ce a devenit mamă, artista a decis să se ocupe special de creșterea fiului său, lăsând pe plan secund cariera muzicală. Deși sunt faimoși, Ștefan Bănică și Lavinia au preferat întotdeauna să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor.

Citește și: Lavinia Pârva, super sexy în colanți după ce a slăbit 30 de kg. Cum se menține în formă soția lui Ștefan Bănică

Citește și:Lavinia Pârva, schimbare de look. Cum arată acum: 'Astăzi mi-am luat inima în dinți și…'

Citește și:De ce nu arată Theo Rose chipul lui Sasha, fiul ei și al lui Anghel Damian: „Nu suntem absurzi, dar…”

Citește și:DJ Boroș, condamnat la 10 ani de închisoare pentru pedofilie, va fi extrădat din Italia. Acuzațiile sunt înfiorătoare: a amenințat și șantajat mai multe minore

Ștefan Bănică, mesaj emoționant de ziua soției, Lavinia Pîrva

Ștefan Bănică formează un cuplu cu Lavinia Pîrva de mai bine de zece ani și au împreună un băiat. Astăzi, artistul a sărbătorit-o pe soția sa, care a împlinit 39 de ani. Cu această ocazie, Ștefan Bănică a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, alături de o imagine în care apare alături de Lavinia. Cei doi au fost întotdeauna discreți cu viața lor personală.

Nu putem trece cu vederea faptul că Lavinia Pîrva arată excepțional la vârsta de 39 de ani, iar Ștefan Bănică se poate lăuda cu o soție atât de frumoasă. Deși între ei există o diferență de 17 ani, Lavinia Pârva și Ștefan Bănică au demonstrat că iubirea nu are vârstă. Ștefan Bănică a mărturisit că ziua de astăzi i-a fost dedicată partenerei de viață. 'Astăzi e despre ea…', a scris Ștefan Bănică Jr. pe rețelele de socializare.

Povestea de dragoste dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică trăiesc o poveste de dragoste frumoasă. Artistul se află la a treia căsnicie. În trecut, Ștefan Bănică a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu, după care si-a unit destinele cu Andreea Bănică, iar împreună au o fiică, Violeta Bănică. De asemenea, cântărețul mai are un fiu, Radu Ștefan, din relația cu Camelia Constantinescu. Mariajul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică s-a sfârșit în 2013, iar la scurt timp, artistul s-a cuplat cu Lavinia Pîrva. Cei doi s-au căsătorit în secret în 2017, în Bulgaria, iar în urmă cu patru ani au devenit părinții unei băiețel.

„Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pîrva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Mulțumesc”,declara în anul 2013 Ștefan Banica.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton