Ștefan Bănică și-a serbat ziua onomastică acasă, alături de Lavinia Pîrva, fiul lor și Violeta. Imagini din casa artistului

 Dumba Gabriela
.

Ștefan Bănică și-a făcut onomastica acasă, alături de Lavinia și fiul lor, dar și de Violeta, fiica sa și a Andreei Marin. Copiii lui Ștefan Bănică au o relație foarte bună, chiar dacă între ei e o mare diferență de vârstă. Lavinia Pîrva a surprins câteva imagini de la ziua de nume a lui Ștefan Bănică și le-a postat pe rețelele de socializare, spre bucuria fanilor care au avut, astfel, ocazia, să vadă cum arată casa artistului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 27 decembrie, de Sfântul Ștefan, și Ștefan Bănică și-a serbat onomastica și a ales să rămână acasă, alături de soție și doi dintre copiii săi, în locul unei petreceri grandioase. Lavinia a surprins câteva imagini din casa lor și a postat joaca dintre micuțul Alexandru și Violeta, spre bucuria fanilor cuplului.

65656565

Ștefan Bănică și-a serbat ziua onomastică acasă, alături de Lavinia Pîrva, fiul lor și Violeta

Lavinia Pîrva a surprins un moment special între Violeta și Alexandru jucându-se împreună, chiar de ziua numelui tatălui lor. „Așa se întâmplă când îi apucă joaca', a scris artista la Insta Story. În filmare, Violeta fuge după frățiorul mai mic, relația lor fiind una foarte bună, în ciuda diferenței de vârstă.

Lavinia Pîrva are numai cuvinte de laudă despre Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin.

„Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța', povestea artista în urmă cu ceva timp, în emisiunea „Exclusiv VIP' de la Prima TV.

La începutul lunii decembrie, Alexandru, Violeta și Radu i s-au alăturat pe scena de la Sala Palatului pentru a sărbători 20 de ani de concerte de Crăciun. Violeta l-a acompaniat la pian pe piesa „În felul meu', pe care au compus-o împreună, alături de Radu a cântat piesa „Cum am ajuns să te iubesc', iar Alexandru a urcat pe scenă după ce părinții lui au cântat împreună melodia „Doar un Crăciun cu tine', potrivit unica.ro.

Citește și: Cum se înțeleg Violeta și Radu Ștefan, copiii lui Ștefan Bănică. Andreea Marin: „Sunt ca două picături de apa și îi iubesc nespus’

Citește și:Copiii lui Ștefan Bănică vor juca în noua serie din „Liceenii'. Violeta și Radu Ștefan au roluri importante

Ce spune Andreea Marin despre relația dintre cei trei frați

Violeta are o relație specială și cu fratele mai mare, Radu, mai ales că au vârste apropiate și pasiuni comune. Și Radu are o relație foarte bună cu micuțul Alexandru, chiar dacă îi despart 17 ani.

„Susțin această relație frate-soră pentru că noi, ca părinți, nu știm ce soartă vom avea. Nu știm niciodată. Ei trebuie să fie uniți, să se ajute și să se iubească unul pe celălalt. Și e vorba de o iubire specială în cazul lor. Sigur (n.red.: Violeta are o legătură și cu fratele mai mic). Acum vorbeam de cei mai mari fiindcă au alte subiecte de discutat.

Există apropiere între toți cei trei. Și e și normal ca noi, maturii, să susținem această apropiere. Când noi n-om mai fi, ei rămân singurii care se pot susține. Eu, care nu prea mai am rude mai vârstnice decât mine, știu ce înseamnă asta', spunea Andreea Marin acum câteva luni.

Copiii lui Ștefan Bănică, Violeta și Radu Ștefan, au fost cu iubitul Andreei Marin la un concert, în Paris

Ștefan Bănică are trei copii din trei relații diferite. Artistul are un fiu cu Camelia Constantinescu, pe Radu Ștefan, în vârstă de 21 de ani. Din căsătoria cu Andreea Marin are o fiică, pe Violeta Bănică, 16 ani, iar Alexandru, patru ani, este fiul din actuala căsătorie, cu Lavinia Pârva.

Radu și Violeta Bănică au o relație apropiată, iar ori de câte ori au ocazia, petrec momente de neuitat împreună. Recent, fiica Andreei Marin și fratele său au mers la un eveniment de la Paris, iar alături de ei a fost Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin.

Violeta și Radu Ștefan au fost împreună la concertul lui The Weekend, la Paris, și au fost însoțiti de iubitul prezentatoarei TV. Cei trei s-au distrat, iar Violeta a încărcat câteva imagini pe rețelele de socializare, în care apare alături de fratele ei și de iubitul mamei sale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton