Ştefan Bănică şi fiica lui, Violeta, apariție spectaculoasă împreună, pe scenă, în cadrul unui concert. Adolescenta l-a acompaniat la pian pe tatăl ei, în ropote de aplauze

 Radulescu Ruxandra
.

Ştefan Bănică Jr. şi fiica lui, Violeta, apariție împreună, pe scenă, în cadrul unui concert. Ștefan Bănică Jr a făcut o surpriză de proporții fanilor săi la concertul de Sărbători, susținut recent Artistul a invitat-o pe scenă pe Violeta, fiica lui și a Andreei Marin. Tânăra a surprins datorită talentului, acompaniindu-l pe tatăl ei la pian, cei doi fiind protagoniștii unui moment magic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este nicio îndoială că Ștefan Bănică Jr. și fiica sa, Violeta, din mariajul cu Andreea Marin, au o conexiune cu totul specială. Tânăra nu numai că i-a moștenit talentul înnăscut la muzică, ci l-a și acompaniat pe tatăl ei pe scenă, în cadrul concertului de Sărbători, în fața unui public extrem de numeros. Violeta Bănică a cântat perfect la pian, în timp ce tatăl ei, celebrul Ștefan Bănică Jr., cânta versurile piesei. Cei doi, tată și fiică, au creat un moment impresionat pentru norocoșii spectatori aflați în sală.

stefan-banica-jr.-si-violeta-moment-de-vis-pe-scena.-fiica-andreei-marin-un-talent-innascut.-surpriza-pregatita-fanilor-3-1stefan-banica-jr.-si-violeta-moment-de-vis-pe-scena.-fiica-andreei-marin-un-talent-innascut.-surpriza-pregatita-fanilor-3-1

Ştefan Bănică Jr. şi fiica lui, Violeta, apariție împreună, pe scenă, în cadrul unui concert

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin se pot mândri cu o fiică absolut minunantă, căci Violeta moștenește atât talentul cât și frumusețea și grația părinților. Cu o educație impecabilă, care include multă discreție, Violeta și-a făcut apariția alături de tatăl ei, Ștefan Bănică Jr. în cadrul concertului de Sărbători, unde au desfătat publicul cu o colaborare de zile mari. Violeta și-a demonstrat capacitățile de a cânta la pian, acompaniindu-l pe tatăl ei care cânta versurile unei melodii. Momentul a fost unul pe cât de emoționant, pe atât de neașteptat. Violeta Bănică a postat a doua zi o imagine din cadrul spectacolului.

Citește și: „Cea mai mare bucurie a unui părinte este să facă un pas în spate și să privească spre viitorul copilului său… o să predau ștafeta Violetei’. Andreea Marin e mândră că fiica ei lucrează ca voluntar de la 17 ani / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin e mândră de iubitul ei. Ce face Adrian Brâncoveanu, în prezent, în Israel: ‘Nu i-a lăsat la greu, i-a ghidat și a stat lângă ei cât au avut nevoie…’ / EXCLUSIV

Citește și: Tiberiu Dobrică, alias Tibi Meclă din serialul Groapa, s-a despărțit de iubita sa. Motivul separării: „Am încercat să rezolvăm, dar nu am găsit o soluție…'

Citește și: Cum arată acum Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu. Adolescenta are 16 ani și locuiește în America, alături de mama ei

În urmă cu câțiva ani, Andreea Marin dezvăluia că Violeta a compus o melodie pe care o va înregistra cu tatăl ei. Se pare că tânăra ar vrea să încerce și acest domeniu, așa că nu e de mirare că anul acesta s-a urcat cu tatăl ei pe scenă, spre deliciul publicului.

Andreea Marin, despre relația dintre fiica ei, Violeta, și frații săi, Radu Ștefan și Alexandru, fiii lui Ștefan Bănică

Ștefan Bănică are trei copii din trei relații diferite. Pe Radu Ștefan din relația cu Camelia, pe Violeta din relația cu Andreea Marin și mezinul familiei, rezultat din relația artistului cu Lavinia Pârva. Andreea Marin a vorbit în repetate rânduri despre relația dintre fiica ei, Violeta, și fratele ei cel mare, Radu Ștefan, între cei doi copii ai lui Ștefan Bănică existând o legătură strânsă. Vedeta spune că este mândră de relația dintre Violeta și Radu Ștefan, căci cei doi tineri au preocupări similare și se aseamănă în multe aspecte, în ciuda diferenței de vârstă de 7 ani.

„Susțin această relație frate-soră pentru că noi, ca părinți, nu știm ce soartă vom avea. Nu știm niciodată. Ei trebuie să fie uniți, să se ajute și să se iubească unul pe celălalt. Și e vorba de o iubire specială în cazul lor.

Sigur (n. red.: Violeta are o legătură și cu fratele mai mic). Acum vorbeam de cei mai mari fiindcă au alte subiecte de discutat. Există apropiere între toți cei trei. Și e și normal ca noi, maturii, să susținem această apropiere. Când noi n-om mai fi, ei rămân singurii care se pot susține. Eu, care nu prea mai am rude mai vârstnice decât mine, știu ce înseamnă asta.’, a declarat Andreea Marin pentru Cancan.ro.

De ce nu vrea Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, să urmeze cariera părinților

La 16 ani, Violeta Marin Bănică și-a ales deja drumul în viață și nu este vorba despre o carieră artistică, așa cum s-ar putea aștepta multă lume. Violeta a mărturisit că a avut contact cu arta încă din primii ani de viață, iar în copilărie a îndrăgit mult pictura, dansul și actoria, însă a ales deja o cu totul altă carieră.

Deși a crescut înconjurată de muzică, actorie, televiziune, Violeta Marin Bănică vrea să urmeze Dreptul.

„Mi-a plăcut de mică arta. Mi-a plăcut să desenez, deși desenam oribil, mi-a plăcut să pictez, să dansez, să cânt, să cânt la pian, actoria a început să-mi placă de mică. Toate lucrurile acestea cu care am fost învățată de mică, au devenit pasiunile mele.

Deși nu aș profesa în acest domeniu, pentru că, într-adevăr, îmi place mai mult partea aceasta de Drept, în care mă îndrept. 

Sunt lucruri cu care am fost învățată de când eram mică, pentru că am crescut într-o casă și într-un loc creativ, care îți permitea să experimentezi tot felul de părți ale muzicii, ale vieții. Și în momentul în care am descoperit ce îmi place și ce nu îmi place, abia apoi am putut să aleg’, a spus Violeta Marin Bănică la Spectacola.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton