Ștefan Bănică și fiul lui, întâlnire neașteptată la filmări. S-au pozat în cabina regretatului Ștefan Bănică Senior: „E foarte mișto, vă spun!”

 Radulescu Ruxandra
.

Ștefan Bănică și Radu Ștefan, întâlnire emoționantă în cabina ce poartă numele regretatului Ștefan Bănică Senior. Ștefan Bănică Jr. și fiul său Radu Ștefan s-au întâlnit, întâmplător, la sediul Televiziunii Române, unde amândoi aveau filmări. Destinul a făcut ca cei doi să se vadă chiar în cabina ce poartă numele lui Ștefan Bănică Senior și ce are un portret fotografic cu marele actor. Bănică Jr. și fiul său Radu au făcut o poză emoționantă în fața fotografiei cu Ștefan Bănică Senior.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică și Radu Ștefan, întâlnire emoționantă în cabina ce poartă numele regretatului Ștefan Bănică Senior. Ștefan Bănică Jr. și fiul său Radu, din mariajul cu Camelia Constantinescu, au avut parte de un moment emoționant, când s-au întâlnit, întâmplător, la sediul Televiziunii Române. Artistul și fiul său s-au văzut chiar în cabina denumită după regretatul Ștefan Bănică Senior, tatăl lui Bănică Jr. și bunicul lui Radu.

stefan-banica-intalnire-cu-fiul-radu-stefan-banicastefan-banica-intalnire-cu-fiul-radu-stefan-banica

Ștefan Bănică și Radu Ștefan, întâlnire emoționantă în cabina ce poartă numele regretatului Ștefan Bănică Senior

Moment emoționant pentru Ștefan Bănică Jr. care s-a întâlnit, din întâmplare, cu fiul său, Radu, la Televiziunea Română, în cabina ce poartă numele regretatului Ștefan Bănică Senior. Bănică Jr. și fiul său Radu s-au pozat chiar în fața portretului fotografic al lui Ștefan Bănică Senior și a postat imaginea cu cele trei generații de artiști, pe Instagram.

Citește și: De ce nu vrea Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, să le calce pe urme părinților în carieră: „Toate lucrurile acestea cu care am fost învățată de mică…’

Citește și: Secretul relației dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică. Care e obiceiul de la care nu se abat în nicio vară: „Indiferent de cât suntem de ocupați…’

Citește și:Irinel Columbeanu susține că relațiile cu femeile tinere i-au adus falimentul: „Când te gândești că ești șmecher, mi se urcase la cap. Fostul milionar trăiește acum în azil

Citește și:Cristina Bâtlan și-a angajat o asistentă din cauza programului încărcat: „Nu mai am timp pentru mine. Cum arată o zi din viața antreprenoarei

Cum e să te întâlnești, fără să-ți propui, cu băiatul tău la Televiziune, fiecare filmând la o altă emisiune și să faci o poză în cabina care poartă numele tatălui tău? E foarte mișto, vă spun eu!', a transmis celebrul cântăreț, care apare îmbrăcat într-un costum elegant, bleumarin.

Fii lui Ștefan Bănică Jr., Radu și Alexandru, surprinși într-o fotografie rară de Lavinia Pîrva

Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. a avut parte de o vizită inedită, la teatrul unde are reprezentații, din partea frățiorului său mai mic, Alexandru. Chiar dacă între cei doi există o diferență de 15 ani, aceștia se înțeleg perfect, iar Radu este foarte protector cu micuțul Alexandru, fiul lui Ștefan Bănică Jr. din relația cu Lavinia Pîrva. Micuțul a urcat pe scena teatrului, înainte de începerea spectacolului, pentru a-i fi alături fratelui mai mare. Moment surprins de Lavinia Pîrva și postat pe rețelele sociale, alături de un mesaj sugestiv.

„Momentul în care fratele cel mic îl idolatrizează pe cel mare!!! Pentru el, Radu Ștefan Bănică este „prinț și la propriu, și la figurat!, a transmis Lavinia Pîrva, pe pagina ei de Instagram.

FOTO: Instagram Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton