Ștefan Floroaica, despre scena din pat cu Ioana Blaj și Ana Bodea, în serialul Lia: "Am fost timorat, nu mi-a convenit că...". Actorul formează un cuplu cu Sânziana Negru, în realitate

 Radulescu Ruxandra
.

Ce s-a întâmplat când Ștefan Floroaica a filmat scena din pat cu Ioana Blaj și Ana Bodea, în serialul Lia. Ștefan Floroaica este unul dintre protagoniștii serialului „Lia” de pe Antena 1. Acesta a dat din casă despre o scenă inedită din sezonul doi, în care a filmat cu actrițele Ioana Blaj și Ana Bodea, în același pat. Iată care au fost picanteriile de pe platourile de filmare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce s-a întâmplat când Ștefan Floroaica a filmat scena din pat cu Ioana Blaj și Ana Bodea, în serialul Lia. Ștefan Floroaica joacă rolul personajului masculin principal, Petru, în serialul de pe Antena 1, „Lia, soția soțului meu”. Floroaica a decis să dea din casă, despre cele mai interesante momente din sezonul doi. Acesta a dezvăluit că, la un moment dat, personajul său, Petru, va ajunge în același pat cu Alice, fosta soție, și Lia, actuala parteneră, interpretate de actrițele Ioana Blaj, respectiv, Ana Bodea.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2023_01_fotojet-17-2-1200×675-2https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2023_01_fotojet-17-2-1200×675-2

Ce s-a întâmplat când Ștefan Floroaica a filmat scena din pat cu Ioana Blaj și Ana Bodea, în serialul Lia

Ștefan Floroaica a povestit cum a decurs filmarea pentru una dintre cele mai anticipate secvențe din serialul „Lia” de pe Antena 1. Este vorba de momentul în care personajul său, Petru, nimerește în același pat cu fosta soție, Alice, și cu actuala, Lia. Floroaica a recunoscut că s-a simțit destul de stânjenit la filmări, mai ales că a fost vorba de mai multe duble.

Citește și: Cine este Natalia Mateuț. Fiica lui Dorin Mateuț se iubește cu un celebru pilot spaniol de curse de motociclete

Citește și: Cătălin Bordea, prima declarație după ce au apărut pozele cu Livia, fosta lui soție, și Spike sărutându-se: „Viitorul e schimbător al dracu” / EXCLUSIV

Aș putea să spun că în sezonul doi va exista un moment când Petru, Alice și cu Lia vor fi în același pat. Contextul e dat, ce se întâmplă, se întâmplă. Din păcate da, acum voi da din casă, mă voi abține. Am fost foarte timorat cumva, timid în acea secvență și tocmai de aceea nu mi-a convenit că au fost mai multe duble. Eu am dat tot ce am putut ca să scap mai repede.„, a declarat Ștefan Floroaica pentru Playtech.

Ștefan Floroaica, despre cariera de actor: „Nicio facultate nu mi-ar fi putut oferi experiența”

Deși nu a urmat cursurile Facultății de Teatru, Ștefan Floroaica consideră că participarea la emisiuni TV, cum ar fi Exatlon, unde s-a făcut cunoscut, l-a ajutat enorm pentru a ajunge actor.

Cu cât investești mai multe ore într-o direcție, într-un domeniu, cu atât vei deveni mai bun. Practic nu e vorba numai despre talent sau despre a munci, ci de a fi acolo în fiecare zi.

Iar privilegiul meu în legătură cu acest proiect este că am foarte multe ore în care pot să învăț. Nicio facultate, niciun curs, nimic pe lumea asta nu mi-ar fi putut oferi experiența pe care o am aici.

Vorbeam mai devreme de o chestie legată de notorietate, că am câștigat notorietate, ce contează foarte mult pentru mine este că am câștigat experiență. Mă simt confortabil aproape în orice situație.„, a declarat Ștefan Floroaica pentru aceeași publicație.

FOTO: Antena 1, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton