Ce relație are Ștefan Lungu cu fiica lui, după divorțul de Anca Lungu: „Nu sunt un tată paranoic, pentru că...”

 Radulescu Ruxandra
.

Ce relație are Ștefan Lungu cu fiica lui, după divorțul de Anca Lungu. Prezentatorul TV Ștefan Lungu este un tată dedicat și se străduiește să fie cât implicat în viața fiicei sale, Natalia, în vârstă de 8 ani. Ștefan Lungu și fosta lui soție, știrista Anca Lungu, au decis să divorțeze în 2017, însă au rămas în relații, mai ales că au un copil împreună. Fiica celor doi petrece o bună parte din timp alături de mama ei, în Franța, însă Ștefan păstrează constant legătura cu micuța.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce relație are Ștefan Lungu cu fiica lui, după divorțul de Anca Lungu. Ștefan Lungu și fosta sa soție, Anca Lungu, au format un cuplu până în 2017, când au luat decizia de a divorța. În ciuda acestei despărțiri, cei doi continuă să fie o familie pentru fiica lor, în vârstă de opt ani, Natalia. Copila urmează cursurile unei școli din Franța, acolo unde locuiește împreună cu mama ei, dar vine adesea în România pentru a-și vizita tatăl. Ștefan Lungu nu se consideră un tată foarte dur și se străduiește să se împace cu ideea că fiica sa, la un moment dat se va îndrăgosti.

stefan-lungu-emisiune-antena-3-1-1-e1634903553541-1stefan-lungu-emisiune-antena-3-1-1-e1634903553541-1

Ce relație are Ștefan Lungu cu fiica lui, după divorțul de Anca Lungu

Ștefan Lungu a mărturisit că încearcă să nu fie un tată exagerat de protector, dar este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața fiicei sale Natalia. Prezentatorul TV e de părere că cel mai important aspect în relația cu fetița lui este încrederea și susține că Natalia e un copil foarte matur, întrucât a avut parte de o educație aleasă.

Citește și: Ce relație este, de fapt, între Ștefan Lungu și Alexandra Dinu: 'Am rămas agățați unul de celălalt'. S-a zvonit ani la rând că ar forma un cuplu

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Ștefan Lungu: „Ne-am văzut şi i-am propus direct să se mute la mine'

Copilul este la studii. Este cu mama la studii. Sunt foarte bun ca tătic, foarte mișto și foarte cool. Abia aștept să vină, acum, în februarie, să dovedesc lucrurile acestea.

Cât mai are ea până se îndrăgostește…se îndrăgostește, se dezîndrăgostește, ca în viață, nu e problemă. Este în regulă. Nu. (n.r. nu are emoții) Nu sunt un tată paranoic pentru că am o încredere incredibilă în ea. Ea, cu siguranță, o să știe să își croiască viața pentru că este un copil foarte matur și super inteligent. Nu îmi fac nici cea mai mică problemă. A fost crescută de ambii părinți așa cum trebuie și dovada cea mai bună este că merge pe drumul cel bun.', a declarat Ștefan Lungu pentru Ego.ro.

Ștefan Lungu, despre fiica sa Natalia: „Seamănă cu mine”

Ștefan Lungu a mărturisit că este absolut fascinat de universul special al fiicei sale și de pasiunea ei de a învăța ceva nou în fiecare zi. Prezentatorul a precizat, mai în glumă, mai în serios, că micuța îi seamănă foarte mult, din punct de vedere al caracterului.

M-a dat pe spate în fiecare zi cu replicile pe care le are când suntem împreună, cu modul de a se purta, cu felul ei de a fi. Cu toate că este copil, este extrem de matură pentru vârsta ei. Ea are câte o pasiune în fiecare zi, seamănă cu mine. (râde) Ea are multe pasiuni, este în momentul în care trebuie să descopere viața. Nu cred că este acum timpul să ai o pasiune nebună pentru că îți pierzi copilăria. Trebuie să ai toate pasiunile din lume, să încerci din toate câte puțin și la final să fii happy.', a mai adăugat Ștefan Lungu, pentru sursa menționată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton