Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu și al Evei Zaharescu, s-a însurat! Cine este soția "prințișorului taxiurilor" din Iași / Imagini de la nuntă

 Dumba Gabriela
.

Ștefan Manolache, „prințișorul taximetriștilor' din Iași, s-a căsătorit, în weekend, la București. Tânărul care a mai fost implicat în mai multe relații cu vedete, printre care Andreea Antonescu sau Eva Zaharescu, și-a ales o soție care nu face parte din lumea mondenă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cercetat pentru trafic de droguri, Ștefan Manolache a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT în aprilie 2022. Iată că, doi ani mai târziu, tânărul se însoară cu o angajată a DIICOT. Concret, tânăra care a devenit în weekend soția lui Ștefan Manolache este grefieră de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, structura centrală.

Ștefan Manolache s-a însuratȘtefan Manolache s-a însurat

Ștefan Manolache s-a însurat cu o angajată DIICOT. Detalii despre nuntă

La doi ani de când a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri, Ștefan Manolache i-a jurat iubire veșnică unei angajate DIICOT.

Potrivit bzi.ro, mireasa lui Ștefan Manolache se numea, înainte de căsătorie, Alexandra Liliana Dogaru. Tânăra are 30 de ani și este din Roșiorii de Vede, însă de câțiva ani s-a mutat în București. În 2018, a participat la un concurs pentru ocuparea unui post de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a obținut media generală 7,02 și a fost respinsă. Tânăra a ajuns, într-un final, grefieră la DIICOT, structura centrală.

Cununia civilă a fost organizată la Primăria Sectorului 5, apoi cei doi au fost cununați religios la Biserica „Sfântul Spiridon Nou' din București, iar ulterior au petrecut la o locație din Snagov.

La petrecere, atmosfera a fost întreținută de o orchestră din capitală, iar invitatul special a fost Adriana Antoni. Au fost două torturi. Unul alb, cu cinci etaje, iar altul format din shot-uri. Cei doi au avut și un mic moment artistic, în care și-au adunat prietenii într-un cerc și au aruncat batistele în aer, reprezentând fericirea tinerilor căsătoriți.

Citește și: Andreea Antonescu s-a despărțit de Ștefan Manolache, după ce a sunat-o Traian Spak. Ce i-a zis fostul soț la telefon

Citește și: Cătălin Bordea, mărturisiri despre noua iubită, Elena Ardeleanu: „M-am lăsat dus de val. Ea a ieșit dintr-o relație, eu am ieșit din Al Doilea Război Mondial’

Citește și: Fiica Andreei Berecleanu și Ștefan Manolache s-au despărțit. Cu cine a fost surprins „Prințișorul taxiurilor’

Ulterior, au intrat și fetele, intitulând „Violin cafe concert'. Pe parcursul petrecerii, cei doi și-au dedicat mai multe melodii de dragoste și au avut diferite coregrafii. La oficializarea căsătoriei dintre Ștefan Manolache și Alexandra Dogaru au fost prezenți mulți oameni importanți din București, dar și din Iași, potrivit sursei menționate mai sus.

Ștefan Manolache s-a iubit cu Andreea Antonescu și Eva Zaharescu și are o fetiță cu o tânără pe nume Alexandra

Ștefan Manolache a intrat în atenția publicului datorită cuceririlor pe care le-a avut în showbizul românesc. Acesta a avut o relație amoroasă cu Andreea Antonescu, imediat după ce aceasta și-a expus public divorțul de Traian Spak.

După despărțirea de Andreea Antonescu, acesta a început o relație amoroasă cu Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu.

În anul 2021, Ștefan Manolache a devenit pentru prima oară tată, în urma relației cu Alexandra, o tânără cu care Ștefan a avut multe conflicte. „Cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată a venit de la Dumnezeu, se numește Ayla Marie Blu!„, a anunțat el la acea vreme.

Iată însă că relația dintre el și Alexandra s-a încheiat, și nu în termeni buni, dat fiind că Ștefan a fost obligat să-și dea fosta iubită în judecată pentru a-și putea vedea copilul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton