Ștefan Nistor de la Chefi la cuțite va deveni tată pentru prima oară: "Ziua cea mare se apropie". Fostul concurent al lui Cătălin Scărlătescu s-a însurat acum două luni

 Oana Pantazi
.

Vestea că Ștefan Nistor de la Chefi la cuțite va deveni tată i-a bucurat enorm pe fanii tânărului bucătar, cu atât mai mult cu cât fostul concurent din echipa lui Cătălin Scărlătescu și iubita lui s-au căsătorit în urmă cu două luni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Nistor de la Chefi la cuțite va deveni tată pentru prima oară. Fanii emisiunii își amintesc cum a intrat Ștefan Nistor în concurs… La finalul probelor din bootcamp, tânărul nu a primit nicio tunică și a părăsit concursul. Chef Florin Dumitrescu a folosit însă o amuletă, care i-a dat șansa de a reface echipele. Astfel, Ștefan Nistor a primit a doua șansă, ajungînd astfel în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Norocul l-a urmărit și pe plan personal, pentru că, iată, curând Ștefan, care s-a căsătorit în urmă cu două luni, urmează să devină tată.

340939720_899069714652500_3178801856604301392_n-copy340939720_899069714652500_3178801856604301392_n-copy

Ștefan Nistor de la Chefi la cuțite va deveni tată pentru prima oară

După o relație de trei ani, Ștefan și Sabina s-au căstorit în urmă cu două săptămâni, iar curând urmează să devină părinți, pentru că viitoarea mămică este însărcinată în 7 luni. Deja cei doi tineri țin un fel de jurnal pe Instagram, unde vorbesc cu bebelușul lor.

Citește și: Celebrități interzise la Premiile Oscar 2023. Cine a primit interdicție în afară de Will Smith și de ce

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat un contract prenupțial. Condiția lui J Lo legată de viața lor sexuală

Citește și: Cum arată fiul rapperului Drake! E adorabil: leit tatăl lui, doar că e blond și are ochii albaștri

„Acum 2 săptămâni am trăit cea mai frumoasă și importantă zi din viața noastră. A fost ziua în care Dumnezeu ne-a binecuvantat și am devenit soț și soție. Am așteptat de foarte mult timp momentul ăsta, știam ca ziua aceea ne va uni și mai mult și vom deveni cu adevărat un întreg. Te iubesc și îți mulțumesc că am reușit împreună să facem ziua de 19 august una frumoasă care să rămână în amintirile tuturor celor care ne-au fost alături', au scris Ștefan Nistor și iubita lui, Sabina, pe Instagram.

Drumul nostru a început în 2020 dintr-o întâmplare”

Proaspăta soție a lui Ștefan i-a făcut tânărului o declarație de dragoste emoționantă, mărturisind că abia așteaptă să li se mărească familia. Cei doi încă nu le-au dezvăluit fanilor sexul bebelușului, deși spuneau că vor face acest lucru la nunta lor, care a avur loc în urmă cu două săptămâni.

„Drumul nostru a început în 2020 dintr-o întâmplare. Niciunul dintre noi nu a știut ce vă urma și unde vă duce totul Am reușit împreună să clădim o relație frumoasa și puternică.
Anul trecut de ziua mea ai luat hotărârea de a mă cere de soție, lucru care ne-a determinat să ne facem planuri mai mari.
Nu îmi vine să cred cât de repede trece timpul…. Ziua cea mare se apropie
(n.red. ziua în care vor deveni părinți), nici nu pot descrie cât de nerăbdătoare sunt!!!
Vreau să știi că te voi susține în toate proiectele tale așa cum am făcut-o și până acum! Te iubesc mult de tot!”, a scris Sabina, soția lui Ștefan Nistor de la Chefi la cuțite, pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton