De ce Ștefan Stan decis să rămână în România, departe de fosta soție și fiicele lor: "Mi-am asumat acest lucru și trebuie să îl duc până la capăt"

 Radulescu Ruxandra
.

De ce Ștefan Stan decis să rămână în România, departe de fosta soție și fiicele lor. Artistul a anunțat, recent, divorțul de fosta soție, după ce și-a mutat familia în Germania și și-a înființat o afacere. Totuși, Ștefan Stan a decis să nu părăsească România. Iată care este motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Stan a anunțat, recent, că s-a despărțit de soția lui, alături de care este tatăl a două fetițe minunate. Artistul a decis, în urmă cu ceva timp, să-și mute familia în Germania, unde a reușit să deschidă o cafenea care îi aduce câștiguri bune. Cu toate acestea, nimic nu l-a putut despărți de muzică și mărturisește că vrea să-și urmeze această pasiune în România.

stefan-stan-in-oglindastefan-stan-in-oglinda

De ce Ștefan Stan decis să rămână în România, departe de fosta soție și fiicele lor

Ștefan Stan a decis să rămână În România, deși fosta sa soție și fiicele lor se află în Germania. Artistul vrea să-și continue cariera de muzician în țara lui natală și consideră ca mai are multe de demonstrat publicului român.

„Ne-am dorit să deschidem un business, l-am deschis în Germania, este vorba despre o cafenea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, funcționează foarte bine! Copiii sunt înscriși la grădiniță, fac lucruri extraordinare. Eu muncesc aici. E dificilă distanța, dar, în rest, suntem bine, sănătoși! Consider că ar fi nedrept față de public și față de mine, față de ceea ce am făcut până în momentul de față (n.r. să se mute în Germania).

Citește și: Mihaela Borcea a fost înlăturată de la conducerea hotelului din Olimp al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel explică decizia: „Nimeni din familie nu se va mai ocupa. A fost închiriat…'

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Jorge a câștigat imunitatea personală și poate trimite un coleg la duelul eliminatoriu

Citește și: Nicoleta Nucă recunoaște că a avut gânduri suicidare: „Eram în depresie foarte agresivă, mă judecam, mă blamam…’. Ce s-a întâmplat în viața artistei

Nu am făcut multe față de această țară sau pentru muzica românească, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că reprezint un oarecare pilon! Atunci, cred că ar fi nedrept din partea mea să renunț la o carieră care funcționează. Sunt iubit de oameni și apreciat! Îmi doresc să continui această muncă pentru că îmi place.

Dacă am ales să mut familia acolo, mi-am asumat acest lucru și trebuie să îl duc până la capăt! Mă duc acolo la două luni jumătate, 3. Momentan! Plănuiesc să fiu mai des acolo, dar momentan nu se poate!', a declarat Ștefan Stan pentru Ego.

Decizia radicală luată de Ștefan Stan, după ce a anunțat divorțul de soția lui

Timp de patru ani, cât a fost căsătorit cu Simona, mama fiicelor sale, Ștefan Stan a decis să se preocupe mai mult de familie și să lase activitatea profesională pe al doilea loc. Acum însă, după ce a confirmat divorțul, vrea mai mult ca niciodată să revină în muzică, cu noi proiecte și idei. Deși vrea să pună cariera pe primul plan, nu uită că este tată și are două fiice, pe care o să le viziteze în Germania, mai ales că a rămas în relații bune cu fosta soție.

„Ștefan încearcă să se concentreze, finally, după o perioadă de patru ani de absență dorită de neimplicarea prea intensă, să revin cu accentul pe muzică și către cariera mea. Nu am lipsit în ăștia patru ani, am lipsit de pe TV, am stat pe Tik Tok și Instagram, pe Facebook, cred că mă simt mai lejer în online. Televizorul este dragostea mea, tuturor artiștilor le place asta.

M-am săturat să zic asta, îmi place matinalul vostru, unde ești apreciat ca un artist, nu te bagă în zona de cancanuri. Recunosc că am fost prost și am spus (n.r. – lucruri personale în trecut). În online am recunoscut că am greșit față de alți oameni care mi-au fost alături’, a declarat Ștefan Stan la Antena Stars, potrivit Spynews.

Ștefan Stan, despre divorțul de mama fiicelor sale

În ultima vreme au apărut mai multe zvonuri privind divorțul dintre Ștefan Stan și soția lui, însă nici el și nici ea nu au ieșit în față cu vreo declarație. Sătul de tot ceea ce se spunea despre mariajul său, Ștefan Stan a spus clar că el și Simona, fosta soție, au decis să pună punct căsniciei de comun acord, fără a fi vorba despre infidelitatea sau alte subiecte delicate.

Nimeni nu se desparte pentru că e fericit. Nimeni nu face lucrul acesta. Noi suntem fericiți că am ales să mergem pe drumuri separate. Am ales să facem asta și să avem grijă de 2 copii minunați, creați din iubirea noastră.

Lor nu le lipsește nimic, au toată atenția părinților. Mai puțin a mea, fizică, dar vorbesc cu fetele mele mereu pe videocall. Merg la ele în permanență. Toată lumea își dă cu părerea, am văzut că s-au speculat multe lucruri. Era cineva care spunea că eu merg doar o dată la 2-3 luni să-mi văd familia.

Până în Germania sunt 2000 km. Cu mașina faci aproximativ 17-20 de ore, fără oprire, e foarte dificil. Plus că te mai oprești, obosești. Nu îmi permit să fac asta tot timpul pentru că am de muncă, am contracte pe care trebuie să le onorez. Eu sunt un om de onoare, nu am tras țepe și nu am făcut prostii, a declarat Ștefan Stan pentru FANATIK în urmă două luni.

FOTO: Instagram Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton