Ștefan Stan și soția s-au despărțit: "Suntem prieteni, ne ocupăm de copii..." / Erau căsătoriți din 2019

 Radulescu Ruxandra
.

Ștefan Stan și soția s-au despărțit în secret. Ștefan Stan și soția sa s-au despărțit în secret, în urmă cu un an. Cei doi au fost căsătoriți an de zile, iar din povestea lor de dragoste s-au născut două fetițe. Ștefan Stan a oferit abia acum detalii despre despărțirea de partenera de viață. Se pare că soția lui Ștefan Stan s-a mutat deja din România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Stan și soția sa, Simona, au deis s-o ia pe drumuri separate. Chiar dacă zvonurile despre o evenuală despărțire între ei circulă de ceva vreme, artistul a evitat să vorbească despre acest subiect…până foarte recent. Ștefan Stan și fosta partenera de viață sunt părinții a două fete, iar acesta a declarat că se străduiesc să se înțeleagă cât mai bine, de dragul celor mici.

sotia-lui-stefan-stan-de-urgenta-la-spital.-simona-e-gravida-in-9-luni-si-i-s-a-facut-rau1sotia-lui-stefan-stan-de-urgenta-la-spital.-simona-e-gravida-in-9-luni-si-i-s-a-facut-rau1

Ștefan Stan și soția s-au despărțit, după mai puțin de 4 ani de căsnicie

Ștefan Stan o duce foarte bine pe plan profesional, însă viața lui personală a trecut printr-o schimbare dramatică. Mai exact, artistul și soția sa, Simona, s-au despărți în secret, acum un an. În prezent, cele două fetițe ale fostului cuplu, trăiesc alături de mama lor, în Germania.

Citește și:Câți bani a pierdut Irinel Columbeanu de-a lungul anilor: „N-am regrete, aș repeta tot ce am făcut / Ce spune despre afacerile cu Gigi Becali

Citește și: Sora Ronei Hartner, mesaj sfâșietor după moartea artistei: ‘O să-i lipsești fetei tale foarte tare. Nici nu îți puteai închipui cum…’

Citește și: Cine este Vlad Huidu de la America Express 2023. Formează de 11 ani un cuplu alături de Giulia Anghelescu

Citește și:Primul interviu acordat de Akim și Dominic, fiii Antoniei și ai lui Alex Velea. Cum se înțeleg cu părinții lor și ce domenii îi pasionează: „Noi suntem originali’

„Un an foarte tumultuos, în familie lucrurile s-au mai schimbat un pic, nu vreau să vorbesc despre asta. Lucrurile s-au schimbat radical. Suntem bine, suntem fericit și prieteni, ne ocupăm de cele două fete. Există înțelegere. Copiii sunt prioritari. Suntem prieteni foarte buni. Înainte de a fi soț și soție am fost prieteni foarte nbuni. Cele două fete sunt rodul iubirii noastre, îmi doresc copiii să crească într-o armonie, chiar dacă nu este așa cum poate mi-am dorit eu. Încerc să fac tot posibilul să fie bine.”, a declarat Ștefan Stan, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu, acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, potrivit SpyNews.

Cine este fosta soție a lui Ștefan Stan

Ștefan Stan a păstrat mereu discreția, în ceea ce privește viața personală, iar nunta cu fosta soție, Simona, s-a desfășurat într-un cadrul restrâns. Cea care a fost partenera de viață a lui Ștefan Stan a preferat să stea în afara luminii reflectoarelor. Artistul a povestit, la un moment dat, că se cunoscut de foarte mult timp, și menționează adeseori că au mai întâi prieteni.

Ștefan Stan și soția sa și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii restrânse în 2019, în fața ofițerului stării civile.

FOTO: Instagram facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton