Ștefan Velniciuc, dezvăluiri despre Sebastian Papaiani, la 8 ani de la moartea regretatului actor: "A avut un mare succes la doamne. Nici lui nu-i displăcea acest lucru"

 Oana Pantazi
.

Dezvăluiri neștiute despre Sebastian Papaiani. Pe 27 septembrie s-au împlinit 8 ani de la moartea actorului, iar bunul său prieten Ștefan Velniciuc a povestit despre regretatul actor, rememorând momente inedite din viața acestuia.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

De-a lungul vieții, Sebastian Papaiani a jucat atât în drame, cât şi în comedii, iar printre rolurile sale memorabile se numără: Plutonier Căpșună (seria B.D.), Alecu (Astă seară dansăm în familie), Păcală, Pompei (Toamna bobocilor') și Ieremia (Toate pânzele sus). Mereu cu zâmbetul pe buze, a adus bucurie în sufletele spectatorilor și, după cum spune prietenul său, actorul Ștefan Velniciuc, a avut succes și la sexul opus.

sebastian-papaiani-1sebastian-papaiani-1

Ștefan Velniciuc, dezvăluiri despre Sebastian Papaiani, la 8 ani de la moartea regretatului actor

La 8 ani de la moartea reputatului actor, prietenul și colegul său de breaslă Ștefan Velniciuc a povestit lucruri mai puțin știute despre Sebastian Papaiani. Actorul a fost căsătorit de două ori, mai întâi la 25 de ani, însă mariajul a durat doar trei luni, iar a două oară cu Marcela Papaiani, femeia care i-a stat alături până la final.

Regretatul actor a avut doi fii. Basti Papaiani, pentru custodia căruia actorul s-a luptat ani buni în instanță, a trăit la Sibiu, într-o sărăcie lucie, și s-a stins din viață în anul 2018. Nici Alkys Papaiani, mezinul, nu a mers pe urmele tatălui său, acesta fiind director de calculatoare la o firmă olandeză.

În pofida necazurilor din viața personală, actorul nu și-a pierdut niciodată hazul, iar carisma deosebită l-a făcut să fie extrem de iubit de public.

Citește și: Cum arată casa Marei Bănică. Este decorată cu obiecte vintage și arată ca un muzeu: „Fiecare tablou are o poveste

Citește și: Nicoleta Nucă este însărcinată! La patru luni de la despărțirea de Alex Ursache, artista și noul iubit, Bogdan Anton, vor avea un copil

Eu l-am cunoscut mai bine când am jucat amândoi în Frații Jderi și am petrecut împreună mai mult timp în zona mănăstirilor din Bucovina. Eu eram Alexăndrel Vodă și el Ionuț, fratele cel mai mic al Jderilor. Papaiani era mai mare ca vârstă și ca experiență profesională și avea o carismă ieșită din comun.

Avea și o mare disponibilitate de a se transforma, de a trece de la o stare la alta. Bică Papaiani era un spirit viu și de un haz aparte care era cuceritor atât pentru partenerii de film, cât și pentru public', a povestit Ștefan Velniciuc pentru FANATIK.

Ștefan Velniciuc: „Bică Papaiani era un om care se bucura din plin de ceea ce îi oferea viața”

Chiar dacă nu avea aspect de june prim, iar cele mai apreciate roluri ale sale au fost cele din filmele de comedie, în viața reală, datorită carismei și farmecului personal, Ștefan Papaiani avea succes la doamne și domnișoare. Iar după cum povestește prietenul său a reușit ăs le impresioneze chiar și pe măicuțele de la Mănăstirea Agapia, unde filmau.

Bică Papaiani era un om care se bucura din plin de ceea ce îi oferea viața. Era un participant activ la crearea unei atmosfere atât în timpul, cât și între filmări. În pauze se crea o atmosferă de relaxare, de voie bună. Făcea glume care ridicau moralul celor alături de care se afla.

Se poate spune, fără tăgadă, că a avut un mare succes la doamne. Se părea că nici lui nu-i displăcea acest lucru. La momentul acela noi umblam mult, în zone în care prezența artiștilor nu era atât de frecventă. Sigur că simpatia doamnelor și domnișoarelor se manifesta din plin.

În plus, noi am filmat la mănăstiri și, la un moment dat, am fost cazați lângă mănăstirea Agapia. Prezența lui și vivacitatea de care dădea dovadă aducea niște zâmbete tandre pe chipul măicuțelor. Exista și o oarecare sfială în fața unui om cu atât de mult farmec, din lumea mireană', a mai spus actorul Ștefan Velniciuc pentru sursa citată.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton