Ștefania Dolhan Federica, o tânără de 17 ani din Piatra Neamț, este Miss Elite Hub Awards 2024: ”Mama m-a crescut cum a putut ea mai bine, cu sacrificii, dar a reușit să aducă un copil pe drumul bun și să îi dea ce e mai bun, este totul pentru mine”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ștefania Dolhan Federica, o tânără de 17 ani din Piatra Neamț este Miss Elite Hub Awards 2024! Este elev model, atrasă modelling și are numai cuvinte de laudă la adresa mamei sale, care a crescut-o cu sacrificii și i-a oferit tot ce avea mai bun pentru ca ei să-i fie bine.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ștefania Dolhan Federica, o tânără de 17 ani din Piatra Neamț, este Miss Elite Hub Awards 2024! Ce spune despre femeia care i-a dat viață. Tânăra susține că mama sa a făcut sacrificii și a făcut tot ce e mai bun pentru ea.

IMG-20240807-WA0021IMG-20240807-WA0021

Citește și: Cum arată Bianca Drăghiciu, „Little Miss World Universe 2016”, la 19 ani. 'Ea se ocupă de conacul familiei, care este situat la 80 de km de Sibiu…' Pentru ce facultate se pregătește adolescenta / EXCLUSIV

Citește și: Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World 2024, reacție după ce a pierdut titlul: „Plec cu inima plină de bucurie și mândrie…' / Iulia Vântur i-a fost alături în India

Citește și: Nicu Covaci a fost înmormântat cu o zi mai devreme, la Cimitirul Eroilor din Timișoara. Slujba a fost oficiată de Mitropolitul Banatului și au participat doar cei apropiați

Citește și: Antonia, despre momentele dificile de la începtul relației cu Alex Velea: „Eram supuși bullyingului, era o tensiune constantă. Nu am niciun regret, am învățat…”. Cum și-au consolidat relația și ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Ștefania Dolhan Federica este Miss Elite Hub Awards 2024

Ștefania Dolhan Federica este Miss Elite Hub Awards 2024! Tânăra este originară din Piatra Neamț, dar locuiește în București alături de mama ei, la adresa căreia are numai cuvinte de laudă.

'Sunt o elevă model si sunt foarte atrasă de această industrie de top fashion. De origine sunt din minunatul și curatul oraș Piatra Neamț și locuiesc actual în București împreună cu mama mea care m-a crescut cum a putut ea mai bine, cu sacrificii, dar a reușit să aducă un copil pe drumul bun și să îi dea ceemai bun, este totul pentru mine.', a declarat Ștefania pentru viva.ro.

Ștefania Dolhan Federica adoră cătătoriile și lectura, dar și să asculte muzică, fie să se aventureze în călătorii.

'Îmi place să călătoresc, să citesc, să descopăr. Îmi place să ascult muzică, să dansez, să mă aventurez, deşi din păcate, în ultima perioadă mi-am neglijat această pasiune. În general îmi place să-mi petrec timpul liber în mod productiv, să fiu cât mai activă. Am fost de asemenea pasionată întotdeauna de design.', mai spune adolescenta.

Ștefania Dolhan Federica: „Cea mai frumoasă zi din viața mea”

Ștefania Dolhan Federica are 17 ani, 1,72 înălțime și 52 de kg. Tânăra se consideră o persoană comunicativă și prietenoasă și spune că ziua în care a câștigat această competiție de miss este cea mai frumoasă zi din viața ei.

'rul meu natural este saten spre blond. Am ochii verzi și sunt o persoană super comunicativă și prietenoasă. Ziua de 3 august 2024 a fost cea mai frumoasa zi din viața mea de până acum câștigând Miss Elite Hub Awards 2024 locul 1. Speram, dar nu mă aşteptam. Nu am crezut până în momentul când mi-am auzit numele. Am fost foarte emoţionată, nu mi-a venit să cred. Nu mă aşteptam ca din atâtea fete superbe, tocmai eu să fiu câştigătoarea.', a declarat Ștefania Dolhan Federica.

Ștefania Dolhan Federica: 'Am reușit, aparent, să fac cel mai frumos moment artistic'

Ștefania Dolhan Federica susține că a fost încurajată de Sonia Trifan, profesoara ei de modelling și de Jasmine, de la care a luat lecții de belly dance.

'În ziua aceea mi-am învins emoțiile în sfârșit, cu ajutorul Soniei Trifan care este cea mai bună prietenă, profesoara de modelling și cea mai deosebită persoană cu creațiile ei minunate. Împreună cu Jasmine Belly Dance care mi-a dat lecții de dansuri orientale, m-a încurajat să dansez pentru prima oară înfața lumii belly dance și am reușit, aparent, să fac cel mai frumos moment artistic.', a mai spus tânăra.

Ștefania spune că s-au bucurat mult pentru ea: mama, prietenii, colegii de la modelling și de la liceu, care au felicitat-o.

'Toate mulțumirile si îmbrățișările Soniei Trifan care este cel mai tare designer de modă din Româniaavând cele mai luxoase și superbe rochii din țară. Fără sprijinul și încurajarile ei nu aș fi ajuns aici; anul acesta, Bucharest Fashion Week pentru mine fiind un loc unde un vis a devenit realitate. Mulțumesc Sonia Trifan și mamei mele Irina Elena', a mai declarat Ștefania.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton