„Mă vedeam deja strivită. Se poate citi panica de pe fața mea”. Ștefania, iubita lui Speak, la un pas să fie călcată de un elefant, în Thailanda

 Radulescu Ruxandra
.

Ștefania, iubita lui Speak, la un pas să fie călcată de un elefant, în Thailanda. Cristina Ștefania și Speak se află împreună într-o vacanță în Thailanda, fiind mari pasionați de destinații exotice. Ștefania s-a bucurat din plin de atmosfera cu totul atipică, vegetație luxuriantă și animale exotice. Frumoasa vedetă a trăit însă momente de panică atunci când a vrut să facă o poză cu doi elefanți, însă era să fie strivită de cele două animale. Cântăreața a relatat experiența pe care a trăit-o în Thailanda.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefania, iubita lui Speak, la un pas să fie călcată de un elefant, în Thailanda. Ștefania și Speak adoră vacanțele în doi, iar cea mai recentă destinație a lor este Thailanda. Cristina Ștefania s-a bucurat de fiecare moment petrecut în peisajul exotic și a dorit să aibă cât mai multe amintiri. Iubita lui Speak s-a gândit să facă o poză cu doi elefanți, însă gigantele animale au reacționat într-o maniera neașteptat, iar vedeta s-a aflat în pericol de fi strivită. Ștefania a relatat pe social-media teribila întâmplare.

snapinsta.app_1080_326707069_122935030684409_3041617129674159595_n-1snapinsta.app_1080_326707069_122935030684409_3041617129674159595_n-1

Ștefania, iubita lui Speak, la un pas să fie călcată de un elefant, în Thailanda

Ștefania, iubita lui Speak, este una dintre cele mai senzuale apariții din showbiz-ul românesc. Ea și partenerul ei de viață sunt de nedespărțit, așa că au plecat împreună într-o vacanță exotică în Thailanda. Ștefania este mare amatoare de poze, mai ales că dorește să împărtășească fanilor experiențe ei. Bruneta a vrut să facă o poză cu doi elefanți, purtînd doar un costum de baie minuscul. Din păcate situația era gata să se transforme într-o tragedie, întrucât vedeta a fost cât pe ce să fie strivită de cei doi elefanți.

Citește și: Speak a ajuns pe patul de spital, cu perfuzii:'Nu m-am putut mișca din pat. A fost înfiorător'

Citește și: Pe ce își cheltuie Speak banii. A suferit o traumă în copilărie:„E o boală, pot să zic’

Citește și: Cum arată Ioana Ginghină fără machiaj. Actrița a scăpat de alergii:„Toată lumea zice ca par mai tânără

Citește și: Câte kilograme a slăbit Amalia Năstase într-o săptămână, cu noua dietă:Deci, se poate!

'Acum să vă arăt cum eram eu imediat după poza superbă pe care am făcut-o. Elefantul din stânga nu prea mai avea chef să stea la poze, așa că a vrut să plece și deodată spațiul dintre cei doi elefanți se micșora. Se poate citi foarte ușor panica de pe fața mea. Aici mă vedeam deja strivită', a explicat cântăreața, pe Instagram.

Ștefania și Speak au fost uimiți de experiența trăită în Vitenam

Recent, Ștefania și Speak au făcut o excursie în Vietnam, unde s-au ciocnit de diferențele culturale. Speak a relatat fanilor o întâmplare inedită din vacanța lor. Cei doi au au vrut să iasă la o plimbare prin centrul orașului, însă au fost surprinși de aglomerația de oameni de pe străzi. Artistul a menționat că intersecțiile nu aveau nici măcar semafoare sau semne de circulație, așa că cetățenii circulau haotic.

„Ia, uite-l pe băiatul acesta. Nu, deci nu se poate trece strada, n-ai cum, e imposibil, nu se întâmplă nimic, nu e niciun semafor. Am ieșit și noi în oraș, treceți voi strada, că noi nu prea avem cum. Ia, fiți atenți, n-ai cum să treci strada. Și nu e niciun semn de circulație', a povestit Speak, pe Instagram.

Ștefania a vorbit despre întemeierea unei familii cu Speak

Ștefania și Speak au o relație frumoasă de ceva timp și, chiar dacă nu sunt căsătoriți, multă lume îi întreabă deja pe cei doi de apariția unui posibil copil în viața cuplului. Ștefania a menționat că atât ea, cât și iubitul ei își doresc să ia lucurile pas cu pas, în ceea ce privește relația lor.

Nu m-aș pronunța când vine vorba de asta, ne întreabă foarte multă lume și pe mine, și pe Ștefan, dar consider că toate lucrurile din viața noastră se așază atunci când trebuie. Momentan, nu avem asta în plan, dar dacă e să apară, e bine. Nu ne gândim însă acum la asta real, gen săptămâna viitoare vă anunțăm!', a mai pus solista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton