Ștefania Stănilă este eliminată de la Survivor 2023, în ediția din această seară. Ce se întâmplă cu ceilalți nominalizați

 Radulescu Ruxandra
.

Ștefania Stănilă este eliminată de la Survivor România 2023. Eliminare șoc la Survivor România 2023, în ediția din această seră, 17 mai, ce va fi difuzată pe PRO TV, de la 21:30, una dintre concurentele preferate de public va fi eliminată. Ștefania Stănila va părăsi concursul din Republica Dominicană, după ce a fost nominalizată de Dan Ursa. Iată ce se întîmplă în ediția de 17 mai, de la Survivor România!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ștefania Stănilă este eliminată de la Survivor România 2023. Ediția din 17 mai, de la Survivor România 2023, vine cu multe întorsături de situații pentru unii concurenți. Ștefania Stănilă, care, de-a lungul show-ului, câștigase simpatia publicului, a fost eliminată de la Survivor 2023, fiind propusă de Dan Ursa, după ce a ieșit victorios în lupta pentru Colanul de Imunitate. Ștefania Stănilă a fost propusă spre eliminare alături de Andrei Krișan și Alexandra Ciomag.

survivor-2023-stefania-si-lucianna-se-imping-la-proba-de-aruncat-inele-cine-reuseste-sa-aduca-punctul_4survivor-2023-stefania-si-lucianna-se-imping-la-proba-de-aruncat-inele-cine-reuseste-sa-aduca-punctul_4

Ștefania Stănilă este eliminată de la Survivor România 2023

Ștefania Stănilă este eliminată de la Survivor România 2023. În cadrul ediției din 17 mai, a show-ului Survivor România, de pe PRO TV, Ștefania Stănilă va fi eliminată din concurs. Concurenta a fost propusă la Consiliu de Dan Ursa, câștigătorul Jocului de Imunitate.

Aseară, cei șase concurenți au dat o confruntare esențială în Jocul pentru Imunitate. După o nouă finală între Andrei Krișan și Dan Ursa, cel din urmă a avut de această dată câștig de cauză, asigurându-și un loc în ultima săptămână a show-ului.

'Am deschis ușa colanelor și am închis-o. Aveam nevoie de această victorie', a declarat Ursa.

Alături de Ștefania Stănilă, au mai fost nominalizați Alexandra Ciomag și Andrei Krișan. Alexandra Porkolab a avut de luat o hotărâre cu privire la simbolul de imunitate:

'Îmi este destul de greu să iau o decizie. O să-l folosesc pentru mine'.

Citește și: Carmen Grebenișan a fost propusă pentru eliminare la Survivor România 2023: „Din nefericire…'

Citește și: Care este cel mai mare regret al Adei Dumitru după participarea la Survivor 2023: „Sinceră să fiu… m-au influențat’


Reveniți la Consiliu, concurenții au arătat cât de divizat e tribul când voturile s-au împărțit în mod egal, conducând la doi nominalizați din start: Alexandra Ciomag și Andrei Krișan.

Nu ratați, de la ora 21:30, pe PRO TV, o nouă ediție din finalul sezonului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO.

Carmen Grebenișan, clipe de panică la Survivor România 2023

Carmen Grebenișan a cedat în timpul probei la sol, la Survivor România 2023. Influencerița a început să respire din ce în ce mai greu, apoi s-a așezat la sol și și-a pierdut cunoștința. Întregul incident a avut loc în timpul duelului cu Alexandra Porkolab, care a și câștigat proba. Grebenișan a leșinat din cauza suprasolicitării, în timp ce colegii o priveau panicați. Carmen Grebenișan a avut nevoie de intervenția imediată a medicilor. După ce și-a revenit, vedeta a mărturisit că nu-și mai amintește cum s-a petrecut incidentul.

Aoleu, îmi revin imediat. Vai de capul meu, ce m-am încălzit. De ce am leșinat așa? Stai, lasă-mă un pic, lasă-mă un pic, că-s amețită. Dă-mi un pic de apă că simt că…Văd negru.‘,

Nu știu ce să vă zic. Nu știu. Nu-mi amintesc. Știu că am amețit la un moment dat și cam atât. Am amețit rău de tot de la căldură. Zici că am leșinat cu ochii deschiși, așa am…Nu mai știu ce am făcut.’, a spus Carmen.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton