Ștefania Ștefan de la Survivor a avut o relație toxică: "Nu doresc niciunei femei ce am avut eu..."

 Raiciu Adriana
.

Ștefania Ștefan face parte din echipa Războinicilor la Survivor România. Concurenta și-a deschis sufletul și a vorbit despre o perioadă nu tocmai bună din viața ei. Timp de 6 ani a fost prinsă într-o relație toxică și a suferit mult. Cum a reușit să treacă peste, dar și cine este iubitul ei la momentul actual.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ștefania Ștefan, în vârstă de 25 de ani, face parte din echipa Războinicilor la Survivor România. Concurenta pare extrem de sigură pe ea și reușește tot timpul să adugă puncte pentru echipă. Însă, puțini știu povestea de viață a acesteia.

stefania-stefanstefania-stefan

Concurenta din echipa Războinicilor și-a deschis sufletul și a vorbit despre o perioadă nu tocmai plăcută din viața ei. Timp de 6 ani a fost într-o relație toxică și a suferit cumplit. A sperat până în ultima clipă că partenerul ei de viață se va schimbă, însă nu s-a întâmplat asta. Ștefania Ștefan a reușit cu greu să iasă din relația respectivă. Iată cum a reușit să treacă peste, dar și ce spune despre actualul ei iubit.

Citește și: Cine este Ștefania Ștefan, de la Survivor 2022.E pasionată de jocurile online

Citește și: Ce frici are CRBL, la Survivor:„Mă sperie faptul că…’

Citește și: Florin Dumitrescu, din culisele emisiunii Chefi fără limite.La ce probe sunt supuși concurenții

Citește și: Răzvan Exarhu, confesiuni după moartea tatălui său:„Am simțit că s-a întâmplat ceva cu mine’

Ștefania Ștefan de la Survivor a avut o relație toxică

Ștefania Ștefan este una dintre cele mai apreciate concurente din echipa Războinicilor. Însă, puțini știu prin ce a trecut aceasta. În urmă cu mai mulți, Războinica a fost prinsă într-o relație toxică, iar timp de 6 ani de zile a sperat că partenerul ei o să se schimbe.

Pentru că a vrut să le arate telespectatorilor adevărata sa față, a decis să vorbească despre perioada respectivă. Totul a pornit de la faptul că i-a spus Cătălin Zmărăndescu că se plânge fals. Atunci, a spus tot ce a trăit timp de șase ani.

Când l-am auzit pe Cătălin (n.r. Cătălin Zmărăndescu) că îmi spune că plâng fals, m-a afectat foarte tare. Nu știu dacă el vrea să mă facă pe mine la psihic și mi-am dorit să spun, să vadă oamenii de acasă cum sunt eu'a spus Războinica.

Cu toate că a reușit cu greu să treacă peste ceea ce i s-a întâmplat atunci, Ștefania Ștefan zâmbește din nou acum. Este într-o relație cu un bărbat care o face mult mai fericită și care îi înțelege fiecare nevoie.

„Eu vin dintr-o relație foarte toxică. Nu doresc niciunei femei ce am avut eu. Au fost 6 ani, nu doresc asta nimănui. Am trecut prin ea, am învățat, iar acum am un iubit care duce tot greul psihicului meu și traumelor mele și acțiunilor mele.

El are toată răbdarea și iubirea și tandrețea să mă accepte și să știe de ce. De-aia m-a afectat ce a spus Cătălin', a povestit Ștefania, în emisiune.

Pe conturile sale de socializare, concurenta de la Survivor România postează fotografii cu partenerul ei de viață și pare extrem de îndrăgostită. Ba chiar mai mult, cei doi îndrăgostiți sunt pasionați de același domeniu.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton