Stela Enache, despre suferința trăită după moartea soțului ei, compozitorul Florin Bogardo: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi l-a dat și că am avut o căsnicie frumoasă"

 Tudorache Simona
.

Stela Enache și-a revenit greu după moartea soțului ei. Compozitorul Florin Bogardo s-a stins din viață în 2009, în urma unui atac cerebral. Artista avea 21 de ani atunci când s-a căsătorit cu Florin Bogardo. El avea în plan o nuntă cu altă femeie, dar dragostea pentru cunoscută solistă a fost mai puternică. Și-au unit destinele rapid și au avut un mariaj solid.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Au fost căsătoriți 39 de ani, iar din iubirea lor au venit doi copii, care astăzi locuiesc în străinătate. Stela Enache a acceptat cu greu dispariția celui pe care l-a iubit atât de mult. Au fost 12 ani de gânduri și întrebări până când a înțeles că nu poate sta în calea destinului, că fiecare are un drum și o misiune și cu asta nu poate lupta.

stela-enache-11stela-enache-11

Cum a reușit Stela Enache să treacă peste moartea lui Florin Bogardo, soțul ei

 Stela Enache a trecut peste multe în viață, dar moartea soțului ei, Florin Bogardo, i-a întunecat filmul.Pentru mine a fost mai greu când a murit soțul meu. Mi-au trebuit niște ani ca să îmi revin. Și aici trebuie să fii foarte conștient și foarte cu picioarele pe pământ să înțelegi că acesta este mersul vieții. În sensul că venim singuri și plecăm singuri. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi l-a dat și că am avut o căsnicie frumoasă. Așa a fost destinul lui. Nu am cum să lupt. Asta este. După el nu vine nimeni și cu asta basta. Nu poate încăpea nimeni. Nu poți să fii pregătit pentru un astfel de moment.

Atât că dacă ai o credință și știi că acolo cineva sus te iubește și nu te lasă la greu. Mi-a trebuit mult, vreo 12 ani să înțeleg. Am avut parte și de niște prietene care au stat lângă mine și mi-au spus că nu se poate, că trebuie să îmi revin. Nimeni nu are niciun fel de vină că s-a întâmplat ce s-a întâmplat și cum s-a întâmplat. La început nu am vrut să las memoria lui să piară.

Nici acum nu o fac. Peste tot pe unde mă duc, cânt piesele lui ', a declarat Stela Enache în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu, de la Metropola Tv.

Citește și: Ana Maria Barnoschi s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Vlad: „Căsătoria nu înseamnă doar să te uiți unul la celălalt, ci să privești în aceeași direcție”

Citește și: Fiul Biancăi Brad a fost acceptat la o universitate din Italia: 'Se apropie momentul în care își va lua zborul din cuib. O să mă rog să îi fie bine…' În ce oraș va studia și ce domeniu a ales / EXCLUSIV

Citește și: Corina Caragea și Ramona Păun și-au luat bilete în tribune, la EURO 2024: „Așa un eveniment îți dă o energie fantastică și mă bucur că pentru prima dată vom simți pulsul EURO chiar și de la fața locului. Vom urmări meciurile cu sufletul la gură”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a revenit Cristina Bâtlan după un stil de viață care nu i-a fost benefic: 'Aveam nevoie de o pauză și am fost într-un retreat de 10 zile ca să mă resetez și să încep, din nou, să fiu eu…' Cât muncea înainte și unde mânca / EXCLUSIV

Citește și: Amalia Năstase și soțul ei, Răzvan Vasilescu, se vor muta în Franța. Care este motivul: „Atunci când vom fi mai în vârstă. M-au cucerit!'

Florin Bogardo avea verigheta pregătită pentru altcineva

Stela Enache şi Florin Bogardo au fost împreună 39 de ani, s-au completat şi s-au susţinut reciproc. Dispariția celui care i-a fost soț a marcat-o pe Stela Enache. Povestea lor este una inedită.

„Nu m-a cerut de soţie, mi-a scris. Verigheta era pregătită pentru altă persoană, dar cu destinul şi cu Dumnezeu nu te poţi juca. El (Florin Bogardo) a venit la Mamaia, eu eram la festival, debutam atunci în 1971, el era la secţia compoziţie, eu eram la interpretare. Ne-am cunoscut datorită maestrului George Grigoriu şi a fost dragoste la prima vedere din partea lui. Eu îl iubeam de multă vreme. Îmi plăcea de el, eram îndrăgostită de el şi de muzica lui. Colegele mele ştiau. În momentul în care m-am întors la facultate, venind din vacanţă, ca doamna Bogardo, nimeni nu a vrut să creadă. Norocul meu a fost că am avut o colegă de cameră care a fost martoră la această întâlnire şi iubire', povestea Stela Enache, la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton