Stela Enache este supărată pe Ștefan Bănică din cauza piesei "Ani de liceu": "Nu m-a invitat niciodată în concertele lui, a cântat piesa cu Oana Sârbu"

 Dumba Gabriela
.

Stela Enache, artista care interpretează celebra coloană sonoră a filmului „Liceenii”, cu Ștefan Bănică și Oana Sârbu, este foarte supărată că a fost dată uitării. Deși susține concerte de Crăciun, de mulți ani încoace, Ștefan Bănică nu s-a gândit niciodată să o invite și pe Stela Enache și, de aceea, artista în vârstă de 74 de ani este dezamăgită și i-a transmis public acest lucru lui Ștefan Bănică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Ștefan Bănică Jr. și Oana Sîrbu au făcut furori în filmul „Liceenii'. Melodia de pe coloana sonoră a fost compusă de Florin Bogardo și interpretată în duet cu Stela Enache. Artista mărturisește că de-a lungul anilor a cântat această melodie doar alături de soțul său, însă i-ar fi plăcut să o interpreteze și cu Ștefan Bănică.

cantareatacantareata

Stela Enache, dezamăgită de Ștefan Bănică

Piesa „Ani de liceu' a fost preluată de Ștefan Bănică Jr. în cadrul spectacolelor sale de Crăciun. Ba mai mult decât atât, el și Oana Sîrbu au urcat împreună pe scena Sălii Palatului în anul 2016. 

Stela Enache este foarte supărată că Ștefan Bănică nu s-a gândit la un duet cu ea, având în vedere că i-a cântat piesa „Ani de liceu”, în trecut, cu Oana Sârbu. Cântăreața se gândește că poate vârsta ei înaintată este un impediment, iar Ștefan Bănică nu consideră că ar face o echipă bună pe scenă.

„Ștefan nu m-a invitat niciodată, el a cântat piesa cu Oana Sîrbu, în 2016, la Sala Palatului, la spectacolul lui de Crăciun. A fost frumos, au ridicat sala în picioare, mai ales că au și jucat în filmul de succes. Pe mine însă Ștefan nu m-a chemat în concertele  lui.

O fi diferența de vârstă, dintre noi. N-am răutăți, dar, dacă nu se poate, nu se poate. În plus, eu am cântat piesa numai cu Florin Bogardo, soțul meu, iar, după ce a murit, am cântat-o numai singură. Nu am primit nicio invitație din partea lui Ștefan. Suntem alte generații, el face altă treabă!', a declarat Stela Enache pentru click.ro.

Stela Enache spune că ea a fost cea care i-a oferit Oanei Sârbu negativul piesei, adaptat pentru vocea ei. „Eu i-am dăruit Oanei negativul piesei, este adaptat pentru vocea ei. Am cântat-o și împreună ', a mai spus artista.

Citește și: Andreea Răducan, strălucitoare pe covorul roșu de la VIVA! Party 2024. Marea campioană mondială și olimpică a fost premiată pentru o viață dedicată sportului

Citește și: Cum a slăbit Roxana Nemeș și ce diagnostic a primit din partea medicilor: „Mergem înainte. De vreo trei luni, am aflat că am…’ / EXCLUSIV

Citește și: Karmen Simionescu, super sexy la VIVA! Influencers Party 2024, după anunțul divorțului. A purtat o rochie cu decolteu amețitor

Stela Enache a fost la un pas să facă închisoare

Stela Enache a făcut dezvăluiri surprinzătoare din perioada comunismului. Artista a rememorat un moment surprinzător, când a fost la un pas să facă închisoare după ce a vrut să cumpere un cadou cu dolari, într-un mall din București.

Aveam voie să aducem diverse produse, pentru că cea mai mare parte din bani o lua statul. Era obligatoriu ca, în 24 de ore de la venirea în țară, orice valută să fie depusă. Povestesc pentru prima oară cum era să fac pușcărie pentru 10 dolari. 10 dolari, după ce prin mâinile mele au trecut găleți de bani! Era ziua soțului meu și am vrut să-i fac un cadou.

Aveam 10 dolari și m-am dus la un shop din București. Acolo era un tovarăș care m-a reținut și m-a întrebat de unde am dolari și de ce îi am. Am încercat să explic, dar nu l-a interesat. A urmat un proces și multe alte lucruri, dar nu m-am lăsat intimidată’,, a povestit Stela Enache în emisiunea Rețeaua de idoli.

Stela Enache a avut o carieră de succes, iar pe plan personal a trăit o iubire absolut minunată alături de Florin Bogardo. Artista s-a căsătorit la vârsta de 21 ani și își aduce aminte și acum cu emoție de acele zile minunate.

„Am dat de cel pe care îl iubeam în taină și el nu știaPe Florin Bogardo îl văzusem la Radio de vreo trei ori, dar el nu mă băgase în seamă. Ne-am întâlnit la festivalul de la Mamaia, în 1971. El era la secția Compoziție și eu la secția Interpretare, a mai povestit artista. De asemenea, Stela Enache recunoaște că a suferit foarte mult după ce soțul ei a decedat. Mai mult, artista recunoaște că a vrut să renunțe la muzică, dar a reușit să-și revină.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton