Stephan Pelger avea 8 credite la bănci și urma să fie executat silit, înainte să se sinucidă. Ce confesiune a făcut înainte de gestul tragic

 Dumba Gabriela
.

Stephan Pelger s-a sinucis pe 8 iunie 2023 și deși prietenii apropiați știau că trece de mult timp prin greutăți de ordin sufletesc, dar mai ales financiar, nu se așteptau la un astfel de gest. Designerul s-a plâns apropiaților, recent, că este copleșit de credite și datorii, însă nu a lăsat de înțeles că ar putea recurge la așa ceva. Pe lângă datorii și credite la bănci, Stephan Pelger urma să fie executat silit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Stephan Pelger avea 8 credite la bănci și urma să fie executat silit, înainte să se sinucidă. Stephan Pelger și-a dorit să fie incinerat, iar urmând ca cenușa să fie trimisă în Germania, acolo unde este înmormântat tatăl său. Astăzi, 15 iunie, are loc o ceremonie comemorativă, la capela Cimitirului Evanghelic din Capitală, unde apropiații îi pot aduce un ultim omagiu.

72143bafb272143bafb2

Stephan Pelger avea 8 credite la bănci și urma să fie executat silit, înainte să se sinucidă

Stephan Pelger avea nu mai puțin de opt credite la trei bănci, din care doar unul fusese stins în 2021. Iar după un proces de încuviințare silită, avea să fie executat. Fix cu o lună înainte de gestul capital pe care l-a făcut pe 8 iunie 2023.

Mai mult, creatorul de modă a fost dat în judecată de BGS, firma de monitorizare și intervenție, pentru neplata abonamentului, potrivit cancan.ro.

'Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 564,02 lei, reprezentând contravaloare facturi, precum și la plata penalităților de întârziere în cuantum de 0,2% pe zi, aferente debitului principal, calculate de la data scadenței fiecărei facturi și până la data plăţii. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 347,5 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată', se arată în soluția dată de Judecătoria Sectorului 2.

Citește și: Ce se va întâmpla cu cenușa cu Stephan Pelger, după ce designerul va fi incinerat. Anunțul dureros al familiei: „Suntem copleșiți…'

Citește și: O româncă din Germania s-a căsătorit cu ea însăși, după ce a fost părăsită înainte de nuntă: „În afară de mine, nu am pe nimeni altcineva pe care să mă bazez'

Citește și: Andreea Bălan are un nou iubit, cu 9 ani mai tânăr: „Întotdeauna să crezi în iubirea adevărată'. Artista, surprinsă în compania tenismenului Victor Cornea

Stephan Pelger s-a plâns prietenilor că este copleșit de datorii

Rita Mureșan spunea că Stephan Pelger afișa mereu o imagine pozitivă și urma un stil de viață sănătos, așa că nimic nu ar fi putut prevesti tragica întâmplare.

Pe de altă parte, un apropiat al regretatului designer spune contrariul, susținând că Stephan Pelger i-ar fi recunoscut că este într-un impas financiar.

Regretatul designer i-ar fi mărturisit lui Alexandru Stroie că are dificultăți financiare și intenționează să-și încheie activitatea la atelierul de modă. Potrivit spuselor acestuia, Stephan Pelger și-a exprimat dezamăgirea vizavi de unele persoane din cercul lui social.

„Sâmbătă seara am ieșit cu el, trebuia să ne vedem și duminică, dar eu am plecat de urgență la Brașov, nu am mai apucat. Ne-am văzut la restaurant, la Cosmin (localul unde Pelger avea să meargă și cu o zi înainte de a se sinucide). Era supărat pentru că nu avea bani, cred că ăsta era singurul motiv. Și dezamăgit de anumite persoane. A băut foarte mult și atunci.

I-am spus: `lasă, că-ți revii și cu banii și dai drumul la atelier`. El mi-a zis că nu va mai da drumul la niciun atelier. L-am întrebat: `ce vrei să faci de acum înainte`. A zis: `nu știu, o să văd`’, a povestit Alexandru Stroie, citat de cancan.ro.

Ultimele regrete ale lui Stephan Pelger înainte să se sinucidă

Stephan Pelger i-ar fi confesat lui Alexandru Stroie că regretă modul în care și-a cheltuit banii. Creatorul de modă s-ar fi simțit într-un „con de umbră’ și ar fi fost „apăsat’ de greutățile financiare.

„Mi-a spus despre viața lui, despre copilărie. Cel mai bine i-a fost când cocheta cu presa, cu evenimente… Dar ajunsese, acum, așa, într-un con de umbră. Din ce în ce mai puțină lume îl chema.

El își vedea de viață, îl apăsa partea financiară. Mi-a zis că regretă foarte mult că a avut contracte foarte mari, dar a tocat banii pe chartere, pe restaurante, pe toate astea. Mi-a zis: `practic, mi-am bătut atunci joc de bani`. Iar acum îi e greu. El nu a putut să doarmă sâmbătă noaptea. El a vrut să mai stau, trebuia să ieșim a doua zi cu niște prietene de-ale lui’, a încheiat Alexandru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton