A murit Steve Bronski, confondatorul trupei Bronski Beat. Avea 61 de ani

.

Steve Bronski, confondatorul trupei Bronski Beat, a murit la 61 de ani. Artistul a fost cunoscut pentru piesa „Smalltown Boy', celebră la nivel internațional. El a fost co-autorul melodiei. Decesul lui a fost anunțat de către un fost coleg al formației, Jimmy Somerville. Grupul a mai pierdut un membru, în 2016. Steinbachek a fost răspus atunci de cancer.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Steve Bronski, confondatorul trupei Bronski Beat, a murit la 61 de ani. Este vestea care a zguduit industria muzicală din temelii. A fost considerat de mulți o legendă, talentul lui fiind incontestabil. Piesa care i-a adus cel mai mare succes a fost „Smalltown Boy', melodie pentru care de altfel a fost și co-autor. Acum, milioane de oameni de pe întreg mapamondul îl plâng.

steve-bronski-mort-1steve-bronski-mort-1

Lumea muzicii este mai săracă, după ce a mai pierdut o stea. Steve Bronski s-a stins din viață luna aceasta, în decembrie 2021. El a fost cofondatorul grupului britanic Bronski Beat și a fost o emblemă a anilor ’80. Melodiile trupei „Smalltown Boy' sau „Why?' au rămas și acum în memoria fanilor, drept unele dintre cele mai îndrăgite piese din toate timpurile.

Citește și: Irina Tănase confirmă despărțirea de Liviu Dragnea! Ce s-a întâmplat între ei:„Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS…'

Citește și: Cine este Alexandru Precup de la SuperStar.Jobul lui nu are legătura cu muzica!

Citește și: Cum se înțelege Victor Slav cu fiica lui și a Biancăi Drăgușanu:„Eu nu eram așa când eram copil' / EXCLUSIV

Citește și: Ce s-a întâmplat cu lucrurile și hainele lui Petrică Mîțu Stoian! Încă nu au ajuns la sora artistului:„Vreau să le pun la…'

Steve Bronski, confondatorul trupei Bronski Beat, a murit la 61 de ani

Steve Bronski a părăsit această lume la 61 de ani. Anunțul tragic a fost făcut de un fost coleg al trupei, Jimmy Somerville. Cel din urmă a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, arătându-se îndurerat de moartea fostului său coleg de breaslă.

„Sunt trist să aflu de moartea lui Steve Bronski', a scris Jimmy Somerville pe Twitter.

A fost cunoscut pentru piesa „Smalltown Boy'

Jimmy Somerville, fostul cântăreț al trupei Bronski Beat, a spus despre regretatul Steve Bronski că a fost „un muzician foarte talentat'. I-a adus un ultim omagiu prin mesajul său și i-a mulțumit pentru melodiile cu care au scris istorie împreună.

„Să lucrez cu el la cântece şi la cântecul care ne-a schimbat vieţile şi care a atins atâtea altele a fost în epocă amuzant. Mulţumesc pentru melodii, Steve!', a adăugat Jimmy Somerville.

Steve Bronski a devenit cofondator al trupei Bronski Beat în anul 1983. Ulterior, el părăsise formația și își înființase propriul grup, The Communards. Bronski Beat a mai suferit o lovitură grea, în urmă cu cinci ani, în 2016. Larry Steinbachek a murit de cancer, la vârsta de 56 de ani.

Steve Bronski s-a născut pe data de 7 februarie 1960. A avut o viață închinată muzicii. Una dintre cele mai recente reușite ale lui este albumul „The Age of Reason', în 2017.

Sursă foto: Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton