100 de ani de la primul număr Gazeta Sporturilor. Ediția specială a ziarului este distribuită GRATUIT, împreună cu Libertatea

 Dana Enache
.

Gazeta Sporturilor împlinește azi 100 de ani. Colegii noștri de la GSP.ro au făcut o ediție specială a ziarului, numărul aniversar fiind pus la vânzare azi, gratuit, împreună cu Libertatea. Căutați ediția specială Gazeta Sporturilor azi, 14 septembrie, la punctele de difuzare a presei.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Ce puteți citi în numărul aniversar Gazeta Sporturilor? O ediție inedită în care puteți citi un interviu cu antrenorul naționalei, Mircea Lucescu, precum și cu alte personalități românești. Evenimentul aniversar este punctat de editoriale ale celor mai cunoscute voci ale Gazetei și o incursiune în istoria bogată a uneia dintre cele mai longevive publicații de sport din Europa.

Coperte antologice din trecutul ziarului și poze din arhiva inestimabilă a Gazetei completează ediția aniversară dedicată tuturor iubitorilor sportului. Aceasta se poate accesa și online de către toți cititorii care au un cont creat pe GSP.RO, în secțiunea Gazeta Digitală.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton