Cinci ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Mama lui îi face singură parastas, după ce și tatăl desginerului s-a stins: „Ne e tare dor. Mergem la cimitir și…” / Cât costă cazarea și meniul la pensiunea familiei, de Paște

 Miniosu Alexandra
.

Săptămâna viitoare, luni, se împlinesc 5 ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Mamei lui, Elena Ciobanu, sărbătorile pascale îi amintesc de momentul dureros în care și-a pierdut fiul într-un tragic accident de mașină, când se întorcea de la o petrecere din Mamaia. De când și tatăl regretatului desginer s-a stins din viață, în 2022, femeia se ocupă singură de pensiunea familiei. Și anul acesta, la fel ca în cei anteriori, ea se va ocupa de parastasul creatorului de modă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Așadar, Elena Ciobanu, mama regretatului Răzvan Ciobanu, face pregătiri pentru parastasul de 5 ani al unicului ei fiu. Femeia vorbește acum cu durere în suflet și în glas despre regretatul designer, pe care, potrivit spuselor ei, îl poartă în gând în fiecare zi.

razvan-ciobanu-4razvan-ciobanu-4

Citește și: Mama lui Răzvan Ciobanu, declarații sfâșietoare la 5 ani de la moartea designerului: „Iau zilele, de la Dumnezeu, așa cum vin”

Citește și: Cât costă un sejur de Paște la pensiunea familiei lui Răzvan Ciobanu: „Am început pregătirile pentru turiști”

Citește și: Părinții tinerilor uciși de Vlad Pascu în 2 Mai, reacții după ce au aflat că Ancuța Popoviciu rămâne judecătoare în dosar: „Nu este capabilă. Un judecător competent…'

Citește și: George Simion a devenit tată pentru prima oară. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel: „M-ai făcut bogat. Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere'

5 ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu

Mama lui Răzvan Ciobanu îi va pregăti parastasul lui Răzvan Ciobanu ca la carte, cu mâncare, cu slujbă, așa cum arată tradiția. Pentru a-și mai alina dorul de fiul ei, Elena Ciobanu a păstrat, ca amintire, pisica din rasa Sphynx a designer-ului, de care acesta era foarte atașat.

'O să îi facem tot ce trebuie, o să facem parastas, cu mâncare, cu slujbă, cum e tradiția, mergem și la cimitir. Ne e tare dor de Răzvan, ne gândim la el în fiecare zi!

Pisicuța este aici cu noi, la pensiune, am lua- aici, să ne fie alături. Și soțul meu a iubit-o foarte mult', a declarat mama lui Răzvan Ciobanu pentru playtech.ro.

Rămasă singură, după ce și tatăl lui Răzvan Ciobanu s-a stins din viață pe 22 august 2022, în urma unor probleme cardiace, Elena Ciobanu se ocupă doar ea de pensiunea familiei. De 1 Mai, dar și de Paște, mama desginer-ului îi așteaptă pe turiști în satul Ciungetu, în calitate de administrator, dar și de gazdă.

'Am ajuns în 'vacanță' la mama mea! Am să dorm pe săturate, dar nu am să și mănânc „prostii'…sau poate o felie de cozonac si un pahar cu lapte, am dezlegare. Musai să o fac până în ora 15.00', scria Răzvan Ciobanu pe rețelele de socializare despre pensiunea familiei, loc în care obișnuia să se relaxeze, în timpul vieții.

Cât costă cazarea și meniul la pensiunea familiei lui Răzvan Ciobanu, de Paște

Pensiunea familiei lui Răzvan Ciobanu, numită „Ciobănelu', a fost decorată chiar de designer, înainte să fie inaugurată. Și acum, la 5 ani de la decesul lui, totul e intact. Mama lui îi așteaptă pe turiști de sărbători cu bunătăți alese, iar prețurile de cazare sunt cuprinse între 400 și 600 de lei pentru două nopți, în funcție de cameră, dar și de numărul de persoane. În ceea ce privește micul-dejun, acesta costă 40 de lei.

'Îi aștept pe turiști de Paște cu un meniu special, miel, ciorbiță, friptură, țuică, afinată, vin. Așa facem în fiecare an, de Sărbătorile Pascale.

Mai avem camere, vă așteptăm cu drag!', a mai spus Elena Ciobanu, pentru aceeași sursă.

Răzvan Ciobanu a murit de Paște

Răzvan Ciobanu, unul dintre cei mai îndrăgiți designeri vestimentari din țarp, a murit pe data de 29 aprilie 2019, la doar 43 de ani, într-un cumplit accident de mașină. Tragedia a avut loc pe DJ 226, la ieşirea din localitatea Săcele, judeţul Constanţa, când creatorul de modă se întorcea spre Capitală, după ce luase parte la o petrecere pe Litoral.

'În data de 29.04.2019, în jurul orelor 07.15, am fost sesizaţi de producerea unui accident mortal. Un bărbat de 43 de ani a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele, şi, ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a părăsit partea carosabilă, către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci. A rezultat decesul, la fața locului, al conducătorului auto', transmitea, atunci, IPJ Constanţa.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton